crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
moze njen broj telefona
, nisam gadljiv na to sto navija za Zvezdu? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo čeka te sa darovima. Imaš sreće što si fudbaler FK Krstarica a i to što si jedan od retkih Grobara sa kojima imamo super odnose.moze njen broj telefona, nisam gadljiv na to sto navija za Zvezdu?
![]()
e ilicu steta sto sam joj video lice, sad izgubih interesovanja, bolje izgleda s "djale"
zamolio bi doticnog navijaca Crvene Zvezde s kojim za sad imam super odnose da se vrati temi, a to je Partizan, a ne neke tamo udavace koje prave torte
ima 24 godine, matoro je to
nego da se vratimo temi, ljudi sta mislite kako ce Jovanovic da odigra veceras, ako Sikimic (nadam se) ne bude mogao?
samo da i Lazic ne bude na terenu i nase sanse rastu
Još da si zamolio Grobiše da ne provociraju na našoj temi dao bih ti čistu Peticu (5). Ovako imaš 5- A udavaču si tražio ti!!!e ilicu steta sto sam joj video lice, sad izgubih interesovanja, bolje izgleda s "djale"
zamolio bi doticnog navijaca Crvene Zvezde s kojim za sad imam super odnose da se vrati temi, a to je Partizan, a ne neke tamo udavace koje prave torte
ima 24 godine, matoro je to
nego da se vratimo temi, ljudi sta mislite kako ce Jovanovic da odigra veceras, ako Sikimic (nadam se) ne bude mogao?
samo da i Lazic ne bude na terenu i nase sanse rastu
Zato što si iskren evo tebi šaljem ovu. I nije toliko matora. Otvaraj vrata!matoro?? jbte pa ti si loodja bi to odma zaplenio pa makar da ima i 30
![]()
Ovde ima i Grobiša koji zamuckuju. Ili se to zove štucanje. Ponavljaju postove ko jesen lišće.![]()
Jel zna neko sta rade cigani za kompom???
Pa brljaju po recucle binu!!
![]()
Zato što si iskren evo tebi šaljem ovu. I nije toliko matora. Otvaraj vrata!
Da se ne svadjate izmedju sebe šaljem vam i ovu expres, avionskom poštom. Nemojte da kažete da vam je malo. U tom slučaju šaljem celu grupu odjednom pa se potucite.Ne moze, on je vec zaplenio onu, ova je za mene. Volim zene sa sirokim osmehom![]()
Jel zna neko sta rade cigani za kompom???
Pa brljaju po recucle binu!!
![]()
55 minut. Niste izdržali. 1:2....................
![]()
Ooooo pa ti si neki patriota???Primili smo usrane golovetkacio: