ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moze njen broj telefona ;), nisam gadljiv na to sto navija za Zvezdu? :lol:
Evo čeka te sa darovima. Imaš sreće što si fudbaler FK Krstarica a i to što si jedan od retkih Grobara sa kojima imamo super odnose.
Evo ti je. Ne treba ti telefon.;)

069-nejhezcidarek.jpg

e ilicu steta sto sam joj video lice, sad izgubih interesovanja, bolje izgleda s "djale" :lol:

zamolio bi doticnog navijaca Crvene Zvezde s kojim za sad imam super odnose da se vrati temi, a to je Partizan, a ne neke tamo udavace koje prave torte :lol:
ima 24 godine, matoro je to :lol:

nego da se vratimo temi, ljudi sta mislite kako ce Jovanovic da odigra veceras, ako Sikimic (nadam se) ne bude mogao?
samo da i Lazic ne bude na terenu i nase sanse rastu

e ilicu steta sto sam joj video lice, sad izgubih interesovanja, bolje izgleda s "djale" :lol:

zamolio bi doticnog navijaca Crvene Zvezde s kojim za sad imam super odnose da se vrati temi, a to je Partizan, a ne neke tamo udavace koje prave torte :lol:

nego da se vratimo temi, ljudi sta mislite kako ce Jovanovic da odigra veceras, ako Sikimic (nadam se) ne bude mogao?

matoro?? jbte pa ti si lood:( ja bi to odma zaplenio pa makar da ima i 30 :)

Još da si zamolio Grobiše da ne provociraju na našoj temi dao bih ti čistu Peticu (5). Ovako imaš 5- A udavaču si tražio ti!!!

Ako ti ona ne odgovara evo ti ove. Ničega se ne boji.
070-neznamstrach.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back