ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako se neko kurci i provocira to si ti!!!NEznam sta ti treba da dolazis na nasu temu i da podyebavas!!!S kim ste vi igrali veceras aaaa?Ajde tisina!
Došao je da ti vrati gostovanje na našoj temi. Nisi se micao sa nje nedeljema i ponavljaš umotvorine u nedogled. Malo ti smeta poseta na ovoj temi? Uuuu što si gostoprimljiv. Primaš goste ko Partizan golove.
Inače večeras smo igrali hrkljuš (sa vama) Slatko smo se smejali kako Srbiju lepo zastupate u Evropi. Ko god dodje lupa vas ko kante. Nedo Bog da vam je u gostima bio Milan. :rotf: :rotf: :rotf:

Došao je da ti vrati gostovanje na našoj temi. Nisi se micao sa nje nedeljema i ponavljaš umotvorine u nedogled. Malo ti smeta poseta na ovoj temi? Uuuu što si gostoprimljiv. Primaš goste ko Partizan golove.
Inače večeras smo igrali HRKLJUS (sa vama) Slatko smo se smejali kako Srbiju lepo zastupate u Evropi. Ko god dodje lupa vas ko kante. Nedo Bog da vam je u gostima bio Milan. :rotf: :rotf: :rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::ok::ok::ok::super::super::rotf::rotf: koji si ti ludak!!

Pripremam smenu igračkog kadra Partizana. Ove će verovatno uspešnije pretstavljati Srbiju u Evropi.
075-procdelamtreneravzenskem.jpg

e, ne smetaju mi ovi cigani... ionako ih je vecina na ignore, pa vidim samo neke citirane postove... ali, ja bi' zaista da mi jednom kazu za koga navijaju? za efes, ili sampdoriju, ili real, ili lion, ili petah tikvu, dnamo, ili inter, ili njukastl ili... mislim... koliko bedan moze da bude neko ko kaze: veceras SMO igrali sta god sa vama... il' sta vec... ko je igrao? pa gde ste VI igrali, jadnici? VI ste ispali u pretkolu... i veceras, kao i svake godine, vi ste samo dve ulice udaljeni od evrope... najblize moguce... i, ponovo, sacekacu sledecu utakmicu Partizana i uzivacu u fudbalu... pa makar i sve tri izgubili... ima u ovoj situaciji i jos jedna dobra stvar... dodacu jos par nebitnih likova na ignore... i to je to...

e, ne smetaju mi ovi cigani... ionako ih je vecina na ignore, pa vidim samo neke citirane postove... ali, ja bi' zaista da mi jednom kazu za koga navijaju? za efes, ili sampdoriju, ili real, ili lion, ili petah tikvu, dnamo, ili inter, ili njukastl ili... mislim... koliko bedan moze da bude neko ko kaze: veceras SMO igrali sta god sa vama... il' sta vec... ko je igrao? pa gde ste VI igrali, jadnici? VI ste ispali u pretkolu... i veceras, kao i svake godine, vi ste samo dve ulice udaljeni od evrope... najblize moguce... i, ponovo, sacekacu sledecu utakmicu Partizana i uzivacu u fudbalu... pa makar i sve tri izgubili... ima u ovoj situaciji i jos jedna dobra stvar... dodacu jos par nebitnih likova na ignore... i to je to...

kad si vec pomenuo ignore, na zalost ja cu morati da stavim neke Grobare na ignore, proseravanje ovih iz rupe mi ne smeta toliko, to se od njih ocekuje, al sto ovi "nasi" troluju temu i ulaze u neke prepirke na nivou velikog odmora u osnovnoj
moderatori, aj procesljajte poslednjih 5 strana jos jednom

Naravno Batka Mijo da ti je post glup i nerazumljiv. Nekoga imaš na ignore a pitaš se skim SMO igrali. Ako hoćeš da daš pametan komentar moraš pred sobom da imaš sve tekstove. Pogotovu jer se ukažeš povremeno a hoćeš da budeš rečit. Poseti malo i konkurentsku temu pa ćeš moći i da daš neki pametan komentar. Pročitaj šta reče Crni lepotan.

sad malo o utakmici
smrzao sam se, vise nikad ne idem na vrh tribine
do primljenog gola smo igrali sporo, nesigurno i opet smo mogli da povedemo, sto znaci da Dorija nije nista posebno
dobro smo igrali od primljenog gola do 50 minuta, posle toga smo fizicki i psihicki pali
povreda Stevanovica je bila jak udarac, kako je on izasao desne strane nije bilo, sto zbog Miljkoviceve nesigurnosti, sto zbog Bambijevog navlacenja lopte
Bozovic i Zuka su odigrali dobro, ostali ne
tu se posebno isticu Bambi (bez pet kontakta s loptom ko da je nije ni primio), Fejsa (izgleda bacene pare) i Paun (mator i ne spreman)
rile spomenu Sikimu, ja mislim da je on igrao mi bi dobili jos 2 komada sigurno
ovakva igra je bila dovoljna da se dobije u derbiju, ali za evropu je potrebno nesto vise, jos ima da se igra, ali ako ovako nastavimo tesko negde izvucemo bod

Naravno Batka Mijo da ti je post glup i nerazumljiv. Nekoga imaš na ignore a pitaš se skim SMO igrali. Ako hoćeš da daš pametan komentar moraš pred sobom da imaš sve tekstove. Pogotovu jer se ukažeš povremeno a hoćeš da budeš rečit. Poseti malo i konkurentsku temu pa ćeš moći i da daš neki pametan komentar. Pročitaj šta reče Crni lepotan.

ilicu, nemoj da se mesas
gledaj u svoju avliju i prestani sa slikama na nasoj temi
imas temu za to

Dorija,Dorija fa,fa kulo!!!!
Dorija,Dorija fa,fa kulo!!!!

Juce je bilo dobro...onaj fejsa decko nije normalan..samo da ste videli vi kako on trica za loptu kada smo gubili 1:2!!!!
Ma šta to kažeš da čovjek radi za loptu???:???::???::???::hahaha:

pa doslo mi da prskocim ogradu i da mu objasnim neke stvari!!!
A šta to da radiš sa ogradom???:???::???::???:
Pa sinoć je mnogima tamo kraj ograde bio potreban tumač!!! Šta si drugo očekivao pa si tako iznenađen???:neutral:

Poslednja izmena:
ilicu, nemoj da se mesas
gledaj u svoju avliju i prestani sa slikama na nasoj temi
imas temu za to
Jel ovo treba da protumačim kao naredjenje, opomenu ili izazov? Nadam se da ne želiš da se ponovi prošla godina. Za gledanje u sopstvenu avliju, već sam ti rekao, opomeni svoje maloletne Grobiše.

Neka ovo ostane poslednja razmena mišljenja nizmedju nas dvojice. Nema potrebe za zaoštravanjem odnosa.;)

Inače večeras smo igrali hrkljuš (sa vama) Slatko smo se smejali kako Srbiju lepo zastupate u Evropi. Ko god dodje lupa vas ko kante. Nedo Bog da vam je u gostima bio Milan. :rotf: :rotf: :rotf:

decko sta je sa APOELOM??? IZVINI...MISLIM DA STE SE PRVI VI OBRUKALI

xaxaxa pa niko te nije terao da to uradis..:rotf:

Nije me niko terao al citam u novinama igraci partizana izjavljuju stasali smo kao tim,prezimicemo u evropi,zgazicemo ih,ovaj trener dorije kaze mi dosli po bod,kada se tome doda uzavrela atmosvera na stadionu logicno 1x !
A i hteo sam doriji da se osvetim za 92 god kada zbog njih nismo igrali 2 put zaredom finale kupa sampiona !

Nije me niko terao al citam u novinama igraci partizana izjavljuju stasali smo kao tim,prezimicemo u evropi,zgazicemo ih,ovaj trener dorije kaze mi dosli po bod,kada se tome doda uzavrela atmosvera na stadionu logicno 1x !
A i hteo sam doriji da se osvetim za 92 god kada zbog njih nismo igrali 2 put zaredom finale kupa sampiona !

kad ono eto ti ga..puce puska:(

E ovako dragi moji:

Korisnik Ponos grada je otisao na dvodnevni odmor.

@General Dusan

Da li moram da ti crtam da nista ne postizes velicinom slova? Ako ja ili bilo ko zeli da ignorise tvoj post ignorisace ga i na 5000000+ fontu.

@svi
Smirite malo strasti, taman se resimo svadje na navijackoj temi zapocne se svadja na "vecitim" temama. Nema smisla stvarno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back