Sta reci, zao mi je samo zbog 2-3 realnih Grobara, a posto ovih "ostalih" ima mnoogo vise Sampa mi je ulepsala vece. SEMPRE DORIA!
moze samo da ti bude zao...a mozda i ne..zavisi kako ja budem raspolozen
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta reci, zao mi je samo zbog 2-3 realnih Grobara, a posto ovih "ostalih" ima mnoogo vise Sampa mi je ulepsala vece. SEMPRE DORIA!
A kakve misliš da može da primi usrana odbrana?Ooooo pa ti si neki patriota???Primili smo usrane golovetkacio:
Došao je da ti vrati gostovanje na našoj temi. Nisi se micao sa nje nedeljema i ponavljaš umotvorine u nedogled. Malo ti smeta poseta na ovoj temi? Uuuu što si gostoprimljiv. Primaš goste ko Partizan golove.Ako se neko kurci i provocira to si ti!!!NEznam sta ti treba da dolazis na nasu temu i da podyebavas!!!S kim ste vi igrali veceras aaaa?Ajde tisina!
Došao je da ti vrati gostovanje na našoj temi. Nisi se micao sa nje nedeljema i ponavljaš umotvorine u nedogled. Malo ti smeta poseta na ovoj temi? Uuuu što si gostoprimljiv. Primaš goste ko Partizan golove.
Inače večeras smo igrali HRKLJUS (sa vama) Slatko smo se smejali kako Srbiju lepo zastupate u Evropi. Ko god dodje lupa vas ko kante. Nedo Bog da vam je u gostima bio Milan.![]()
![]()
I kao sto se i ocekivalo Samdorija se lagano prosetala BG-om
e, ne smetaju mi ovi cigani... ionako ih je vecina na ignore, pa vidim samo neke citirane postove... ali, ja bi' zaista da mi jednom kazu za koga navijaju? za efes, ili sampdoriju, ili real, ili lion, ili petah tikvu, dnamo, ili inter, ili njukastl ili... mislim... koliko bedan moze da bude neko ko kaze: veceras SMO igrali sta god sa vama... il' sta vec... ko je igrao? pa gde ste VI igrali, jadnici? VI ste ispali u pretkolu... i veceras, kao i svake godine, vi ste samo dve ulice udaljeni od evrope... najblize moguce... i, ponovo, sacekacu sledecu utakmicu Partizana i uzivacu u fudbalu... pa makar i sve tri izgubili... ima u ovoj situaciji i jos jedna dobra stvar... dodacu jos par nebitnih likova na ignore... i to je to...
Naravno Batka Mijo da ti je post glup i nerazumljiv. Nekoga imaš na ignore a pitaš se skim SMO igrali. Ako hoćeš da daš pametan komentar moraš pred sobom da imaš sve tekstove. Pogotovu jer se ukažeš povremeno a hoćeš da budeš rečit. Poseti malo i konkurentsku temu pa ćeš moći i da daš neki pametan komentar. Pročitaj šta reče Crni lepotan.e, ne smetaju mi ovi cigani... ionako ih je vecina na ignore, pa vidim samo neke citirane postove... ali, ja bi' zaista da mi jednom kazu za koga navijaju? za efes, ili sampdoriju, ili real, ili lion, ili petah tikvu, dnamo, ili inter, ili njukastl ili... mislim... koliko bedan moze da bude neko ko kaze: veceras SMO igrali sta god sa vama... il' sta vec... ko je igrao? pa gde ste VI igrali, jadnici? VI ste ispali u pretkolu... i veceras, kao i svake godine, vi ste samo dve ulice udaljeni od evrope... najblize moguce... i, ponovo, sacekacu sledecu utakmicu Partizana i uzivacu u fudbalu... pa makar i sve tri izgubili... ima u ovoj situaciji i jos jedna dobra stvar... dodacu jos par nebitnih likova na ignore... i to je to...
Naravno Batka Mijo da ti je post glup i nerazumljiv. Nekoga imaš na ignore a pitaš se skim SMO igrali. Ako hoćeš da daš pametan komentar moraš pred sobom da imaš sve tekstove. Pogotovu jer se ukažeš povremeno a hoćeš da budeš rečit. Poseti malo i konkurentsku temu pa ćeš moći i da daš neki pametan komentar. Pročitaj šta reče Crni lepotan.
Ma šta to kažeš da čovjek radi za loptu???:???::???::???:Dorija,Dorija fa,fa kulo!!!!
Dorija,Dorija fa,fa kulo!!!!
Juce je bilo dobro...onaj fejsa decko nije normalan..samo da ste videli vi kako on trica za loptu kada smo gubili 1:2!!!!
A šta to da radiš sa ogradom???:???::???::???:pa doslo mi da prskocim ogradu i da mu objasnim neke stvari!!!
Ma šta to kažeš da čovjek radi za loptu???:???::???::???:
A šta to da radiš sa ogradom???:???::???::???:
Pa sinoć je mnogima tamo kraj ograde bio potreban tumač!!! Šta si drugo očekivao pa si tako iznenađen???![]()
Jel ovo treba da protumačim kao naredjenje, opomenu ili izazov? Nadam se da ne želiš da se ponovi prošla godina. Za gledanje u sopstvenu avliju, već sam ti rekao, opomeni svoje maloletne Grobiše.ilicu, nemoj da se mesas
gledaj u svoju avliju i prestani sa slikama na nasoj temi
imas temu za to
Došao je da ti vrati gostovanje na našoj temi. Nisi se micao sa nje nedeljema i ponavljaš umotvorine u nedogled. Malo ti smeta poseta na ovoj temi? Uuuu što si gostoprimljiv. Primaš goste ko Partizan golove.
Inače večeras smo igrali hrkljuš (sa vama) Slatko smo se smejali kako Srbiju lepo zastupate u Evropi. Ko god dodje lupa vas ko kante. Nedo Bog da vam je u gostima bio Milan.![]()
![]()
![]()
E idite grobari u klinac oboriste mi tiket!!!!!!!!!!!
Ma niste vi krivi,ludji sam ja od vas kad sam vas uopste i igrao!!!!!!!!!!!!!!
I to 1x duplu sansu sam igrao i ovi vasi slepci ni nereseno na svom terenu ne mogu da izvucu!!!!!!!!!!!!Necu ja vise nase timove stavljati na tiket!!!!!!!!!!!!!
xaxaxa pa niko te nije terao da to uradis..![]()
Nije me niko terao al citam u novinama igraci partizana izjavljuju stasali smo kao tim,prezimicemo u evropi,zgazicemo ih,ovaj trener dorije kaze mi dosli po bod,kada se tome doda uzavrela atmosvera na stadionu logicno 1x !
A i hteo sam doriji da se osvetim za 92 god kada zbog njih nismo igrali 2 put zaredom finale kupa sampiona !