Cigani smrdeee!![]()
xaxa e to si mu dobro rek'o!!!

brate jel ides na tekmu sad u cetvrtak???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cigani smrdeee!![]()
poz mojim vernim GROBARIMA!!!!![]()
xaxa e to si mu dobro rek'o!!!
brate jel ides na tekmu sad u cetvrtak???
Brate radoooo,samo ja mislim da su karte vec prodate :???:.
pa ja idem najverovatnije...meni zet uzeo kartu za zapad.
Meni snaja radi na Stadionu Zvezde![]()
sta,navija za CZV ili radi samo da bi zaradila??
Ma breteee boli nju racku za fudbal,radi u nekom marketingu jeb*em le ga.
pa j*e*b*i*g*a nisam mogao snaju da biram
Poz, dobrodosla.
Moriera[SUP]TM[/SUP] izasao ranije sa treninga zbog povrede, ali nije nista ozbiljno, i trebalo bi da igra u cetvrtak.
S druge strane, Sikimic je neizvestan zbog povrede kolena. Jedna rupa manje u odbrani.
DmX|Shone:da to jeste..jedino partizan moze da se ponosi time sto moze da igra extra protiv onako jakog fenera...zvezda nikad ne bi mogla da odigra onako
FT Fenerbahce 2 - 5 Arsenal
a partizan i dalje smrdi...........evo zagadi ceo beograd.........
FT Fenerbahce 2 - 5 Arsenal
Kako vi lupate ***???
Ja lepo tamo napisao da necu da se ciganisem na doticnoj temi....
Znači nisam pogrešio? Može da me poljubi!u ilicu, dobra ti bulja
ljudi ko nije bio na tekmi protiv Javora i nije odgledao prvo poluvreme moze da se smatra srecnim
45 minuta jedan sut u okvir gola i to Bogun pogadja golmana sa dva metra, ostalo uzas
Lazic ponovo dokazuje da je rekreativac, Sikima da je rupa, a ostali pored takva dva lenjivca i ne mogu bolje
bez Moreire smo mnogo losi
drugo poluvreme nesto bolje, Javor pao u igri (inace su se skotovi samo valjali po terenu) pa smo uspeli posle izlaska Lazica da ih stisnemo i da im uvalimo dva komada, al nam se vratilo u poslednjim minutima ono ocajno prvo poluvreme i jedina Bozoviceva greska (mada je opet i Sikima kriv) tokom utakmice je pretvorena u gol
posto sam dobro ispomerao bubrege drugim a i sebi dosao sam do karte za tekmu protiv Samdorije i nadam se da necu biti prinudjen da gledam Lazica i Sikimu, kakvi su to diletanti