General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Ma Moreira je trebao da pusti da ga Gaj udavi bez razloga i da se nebrani da bi se izvukao bez crvenog!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Moreira je trebao da pusti da ga Gaj udavi bez razloga i da se nebrani da bi se izvukao bez crvenog!
trebao je a sto nije???![]()
Jer je glup..........................................................
Samo da je pao i sve bi bilo gotovo.....
Ma kako da glumi kada ga je samo scepao za vrat,nemoze tek tako da padne na zemlju![]()
pa mogao je ali nije hteo...za to bi mozda pre dobio karton
Pa i da je hteo zasto bi to radio???Da je tako uradio ispao bi pick*ca a ovako se barem videlo da je ni kriv ni duzan dobio karton,tuzno zar ne za nase sudjenje.![]()
Naravno da jeste....
A aj sad ti uporedi Spanski ili Italijanski fudbal sa nasim.Gde su pare normalno da je tu i Mafija.Ja sam se licno uverio da se u srpskoj ligi namestaju utakmice....
To je sve tacno samo ste se kod njih obrce mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo VECA LOVA!
E pa tolika je i razlika u fudbalu izmedju nasih i njihovih liga po kvalitetu.Partizan je jedina svetla tacka u nasoj ligi.NAPRED PARTIZAN!
da to jeste..jedino partizan moze da se ponosi time sto moze da igra extra protiv onako jakog fenera...zvezda nikad ne bi mogla da odigra onako
Moze Partizan i bolje od onoga sto je pokazao protiv Fenera,nego su nas yebale sudijetkacio:
Da mi je neko pricao nebih mu verovao ij!!!Da onaj idiot od sudije ponisti cist autogol,pa to je STRASNO i TUZNO....al necemo sad o tome