General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
jokan je djubre...samo cu ti to reci
Nemoj tako ipak je Jokan ostvario najbolje rezultate od svih trenera(Loter Mateus je izuzetak)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jokan je djubre...samo cu ti to reci
Nemoj tako ipak je Jokan ostvario najbolje rezultate od svih trenera(Loter Mateus je izuzetak)
Po čemu je ĐUBRE? Daj nešto konkretno.
A da nije neka tajna? Šta to ti znaš što niko drugi ne zna?
Znači tvoj zet se zamerio sa Jokanom.E pa vidiš, meni je Jokan super. Ima rezultate, ima viziju, ima podršku iza sebe u Tomiću, Petriću, Stevanoviću, Panduroviću,.. Meni kao Grobaru više ne treba.
xm...jeste ali je on djubre...
ti imas neki problem
nahuskacu nesakida da te pokida
Ovaj taraba stavlja bajate slike.Tako je to kad navija za bajat klub.
![]()
Ako znaš šta znači reč bajat onda razumeš. Dakle, ovo na slici delom više ne važi, a klub je bajat jer non-stop srlja u neku istoriju.Mi smo se ipak odlučili za geografiju, pa onda u poslednje vreme često pominjemo Đenovu, Štutgart, Lijež i Sevilju.
![]()
![]()
Vama je do navijackog preganjanja, a mi ostadosmo bez kapitena na 3 nedelje
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=10&dd=13&nav_id=323342
sto znaci da ce protiv Sampdorije igrati ili nesrecni Sikimic ili (manje verovatno) Ngambi. Doduse, cini mi se da je prosle godine i Jovanovic u par navrata igrao stopera, ali ako ce nam u vaznoj evropskoj utakmici igrati tandem stopera od po 20-ak godina, onda![]()
samo da nam se Jovanovic vrati zdrav iz mlade, bice on i Srdja OK (u odnosu na Ngambija i Sikimica su genijalci)
steta zbog mirnoce koju daje Djordjevic, ali kapitenska traka Moreiri i idemo dalje u nove pobede
ljudi, jel se to meni cini il se ovde malo prohuliganisalo?