ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vama je do navijackog preganjanja, a mi ostadosmo bez kapitena na 3 nedelje

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=10&dd=13&nav_id=323342

sto znaci da ce protiv Sampdorije igrati ili nesrecni Sikimic ili (manje verovatno) Ngambi. Doduse, cini mi se da je prosle godine i Jovanovic u par navrata igrao stopera, ali ako ce nam u vaznoj evropskoj utakmici igrati tandem stopera od po 20-ak godina, onda :eek:

Ako znaš šta znači reč bajat onda razumeš. Dakle, ovo na slici delom više ne važi, a klub je bajat jer non-stop srlja u neku istoriju. :D Mi smo se ipak odlučili za geografiju, pa onda u poslednje vreme često pominjemo Đenovu, Štutgart, Lijež i Sevilju. :mrgreen: :lol:

sada sam shvatio :D nazalost tako je...ali dobro to je njihov problem sto su oni vnago:otkacio:

Vama je do navijackog preganjanja, a mi ostadosmo bez kapitena na 3 nedelje

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=10&dd=13&nav_id=323342

sto znaci da ce protiv Sampdorije igrati ili nesrecni Sikimic ili (manje verovatno) Ngambi. Doduse, cini mi se da je prosle godine i Jovanovic u par navrata igrao stopera, ali ako ce nam u vaznoj evropskoj utakmici igrati tandem stopera od po 20-ak godina, onda :eek:

samo da nam se Jovanovic vrati zdrav iz mlade, bice on i Srdja OK (u odnosu na Ngambija i Sikimica su genijalci)
steta zbog mirnoce koju daje Djordjevic, ali kapitenska traka Moreiri i idemo dalje u nove pobede

ljudi, jel se to meni cini il se ovde malo prohuliganisalo?

Dakle, ovo je napisao aca na Parizan.net forumu. A ja ostavljam link ka

Milica Paranosić, srpska muzičarka i pedagog koja je nama (Partizan.net) svojevremeno dala intervju kao veliki navijač Partizana, nastupiće u subotu u Novom Sadu, na gore pomenutom festivalu. Kako je izjavila na Facebook-u, izvešće i čuvenu "grobarsku" numeru "Kad ja pođoh..." a želja joj je da i publika peva sa njom ovu pesmu! Pa Novosađani, ako možete, u subotu pravac festival Interzone/Musiczone!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back