ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala, hvala

bold, o cemu ti to? kad ce biti prilika da ih nakantamo ako ne sad?

Pa sad njihov kvalitet igre je za 2. ligu(zvezdin),sad je najbolja prilika da oborimo rekord(7:1) i da ucutkamo govna za sva vremena,a ja sam u mom postu naveo da iako izgubimo od Zvezde dva puta,sto je malo verovatno opet nam gledaju u ledja,jos ako kiksnu negde....MI SMO GROBARI NAJACI SMO NAJACI!!!

Zar mislite da će rezultat biti toliko izvestan u korist Partizana samo zato što je Zvezda u krizi??? Ništa ne mora da znači. Prvo opreznost pa posle igra. Nije to opreznost zbog toga što će Zvezda biti bolja, nego što su spremni na sve uvek bili i uvek će biti. Sećam se mnogih detalja, a jedan je gde su usred naše nadmoći na utakmici umeli da izvedu aut tamo gde nije bio i da daju gol. Samo OPREZ! Rezultat će doći kao kvalitet ekipe i pojedinaca.

Ja neverujem da cu ici da gledam sutra,ali protiv POLITEHNIKE idem sigurno,GROBARI svi na JNA svi svi svi

Realno, Vojvodina je qurac, celu sezonu im poklanjaju golove, penale, bodove. Očekujem sigurnu pobedu sutra.

Da dobro si primetio,po meni pobeda ne dolazi u pitanje ako Partizan igra igru koju zna

Ae pa se vidimo danas... ;)
Odoh da spavam da bih mogao da ustanem na vreme...
Ako propustim buseve, ubicu se...idem pesaka za BG :mrgreen:

Da Partizan nije prvi, mesto bi bilo upražnjeno, isprazno. :mrgreen: Da je liga jača, bliža snazi Partizana, u ulici Mateje Kežmana bi se sledeće godine igrala Prva Telekom liga, tj. druga liga. :mrgreen: Da nema Grobara ne bi se znalo šta je to ljubav prema klubu. :) Da Moreira nije dao gol, Voša bi odnela bod. :mrgreen: Ali sve je baš kako treba. :P Partizan-Vojvodina 1-0. +6. :klap:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back