- Poruka
- 24.669
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala, hvala
bold, o cemu ti to? kad ce biti prilika da ih nakantamo ako ne sad?
Ma dajte da pobedimo zvezdu, makar i minimalno. I kad smo 2003. igrali sa Realom, pukli smo u derbiju samo tri dana posle! Talicni su oni i to me uzasno nervira.
zamolio bi igrace Partizana da pobede Vosu u subotu ako su u mogucnosti, verovatno cu ici da gledam pa bi bilo lepo da pobede![]()
Realno, Vojvodina je qurac, celu sezonu im poklanjaju golove, penale, bodove. Očekujem sigurnu pobedu sutra.zamolio bi igrace Partizana da pobede Vosu u subotu ako su u mogucnosti, verovatno cu ici da gledam pa bi bilo lepo da pobede![]()
Realno, Vojvodina je qurac, celu sezonu im poklanjaju golove, penale, bodove. Očekujem sigurnu pobedu sutra.
grobora vise nisam navijac Partizana sada sam definitivno i konacno postao navijac Vojvodine
a vrati se, kako cemo bez tebe?
Ja neverujem da cu ici da gledam sutra,ali protiv POLITEHNIKE idem sigurno,GROBARI svi na JNA svi svi svi
Realno, Vojvodina je qurac, celu sezonu im poklanjaju golove, penale, bodove. Očekujem sigurnu pobedu sutra.
Da dobro si primetio,po meni pobeda ne dolazi u pitanje ako Partizan igra igru koju zna