ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Proci cete OK,samo svezite Sikimica i ne pustajte ga na teren,ahahaha...decko je stvarno katastrofa!A ovo za Zvezdu,na zalost u pravu ste.Losa sreca u zrebu uvek sprecavala nas je da nesto uradimo u Evropi.Koga god smo izvukli taj je igrao finale ili polufinale u euro kupovima.

Jeste. Kao kiprani sad sto su vam zapali. mnogo nezgodan protivnik hahaha

Grobari morate shvatiti da se sve vraca, secate li se derija u prvenstvu kada je Zvezdi prvo dosudjen a zatim ponisten cist penal protiv vas u 90 minutu, a i nekoliko sumnjivih penala koji se po pravilu sviraju za vas u poslednjim utakmicama u sezoni.A kup koji je otet Zvezdi sudijskom kradjom kada Milijas postize gol za 3 - 2 a sudija ga ponistava zbog ofsajda (u tom trenutku su bar 3 igraca bili pet metara ispred Milijasa).Tako da na kraju krajeva sve se vraca sve se placa

Ovaj aragones izgleda kao da je preminuo pre 3 meseca

Prilozi

• 579_8.jpg
    579_8.jpg
    76,3 KB · Pregleda: 9
Grobari morate shvatiti da se sve vraca, secate li se derija u prvenstvu kada je Zvezdi prvo dosudjen a zatim ponisten cist penal protiv vas u 90 minutu, a i nekoliko sumnjivih penala koji se po pravilu sviraju za vas u poslednjim utakmicama u sezoni.A kup koji je otet Zvezdi sudijskom kradjom kada Milijas postize gol za 3 - 2 a sudija ga ponistava zbog ofsajda (u tom trenutku su bar 3 igraca bili pet metara ispred Milijasa).Tako da na kraju krajeva sve se vraca sve se placa

ma ko se seca tih malih utakmica:hahaha:
mi igramo sa najbogatijim klubom u evropi:rtfm:
LS...fener..:D...grupe posle...

mislim..ko ce da popamti sve te male klubove:lol:
kako rece da se zovu?..'
fk petokraka'? :rotf:

pa kolko vidim tebi je bas drago sto smo igrali nereseno.....kao sto si i sam rekao sve se vraca....a ja vama to ne zelim.....;)

Proci cete OK,samo svezite Sikimica i ne pustajte ga na teren,ahahaha...decko je stvarno katastrofa!A ovo za Zvezdu,na zalost u pravu ste.Losa sreca u zrebu uvek sprecavala nas je da nesto uradimo u Evropi.Koga god smo izvukli taj je igrao finale ili polufinale u euro kupovima.

Pa seti se kako su zavrsili Porto i Marselj kad je Partizan igrao u Ligi Sampiona (i jos + Real Madrid je tad bio u istoj grupi)!

u sredu na JNA je bilo fenomenalno
pola sata smo bili u transu, a onda onaj pajser poceo da sudi ko poslednji debil, nasi pali i izgubismo prednost
sve u svemu dobro je
tamo cemo biti valjda nesto jaci, vracaju se 2 olimpijca, Moreira i Zuka, nadam se da Jokan (i dalje mislim da je los trener) nece izbaciti iz postave Bogunovica
samo hrabro pa sta bude, ako bude i petarda, oni koji su preziveli predjasnje debakle, prezivece i taj, imam utisak da oni koji vole Partizan su se ocelicili, tako da nista ne moze da ih pokoleba u ljubavi prema crno-beloj boji

sto se tice komsija koji u poslednje vreme postuju na nasoj temi, hvala vam za patriotsku podrsku

ma ko se seca tih malih utakmica:hahaha:
mi igramo sa najbogatijim klubom u evropi:rtfm:
LS...fener..:D...grupe posle...

mislim..ko ce da popamti sve te male klubove:lol:
kako rece da se zovu?..'
fk petokraka'? :rotf:

Sta lupas Fener najbogatiji klub u Evropi, mnogo se lozis na nasu stampu koja je obojena u crno belo i pise takve lozacke gluposti za napaljene navijace kao sto si ti.Fener u ligi sampiona nece proci grupe pazi sta sam ti rekao :!:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back