Mr. Dzingls
Zainteresovan član
- Poruka
- 439
Ti si saobracajni znak.. i nemas glavu ni ruke.. pa tako nemas ni gde da smestis mozak![]()
A ti si orao zarobljen na platnu ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si saobracajni znak.. i nemas glavu ni ruke.. pa tako nemas ni gde da smestis mozak![]()
A ti si orao zarobljen na platnu ...![]()
Pa dobro. Nismo se izbrukali. Cak se Fener izbrukao. A ako bude Bozje pomoci u Turskoj mozemo da pobedimo sa 1 0, ili da izvucemo opet 2 2 pa da prodjemo na penale.
uz mnogo ojacan tim moze svasta da se dogodi.
Ne možeš da se vratiš. Povukao si vopdu i otišao zajedno sa papirom.E tako sad kad sam sve isprozivao mogu da se vratim drugom poluvremenu.. a ako pukne Partizan bolje da se ne vracam hahahaha.
NAPRED PARTIZAN !!!
Ne možeš da se vratiš. Povukao si vopdu i otišao zajedno sa papirom.
![]()
Ja sam, cini mi se, vise urlao kod treceg gola. Zamisli moje razocarenje kad sam video da je bio ofsajd.
Ja sam, cini mi se, vise urlao kod treceg gola. Zamisli moje razocarenje kad sam video da je bio ofsajd.
Izmedju pobednika i gubitnika postoji samo jedna razlika - pobednik se plasi poraza a gubitnik pobede.
Pa dobro. Nismo se izbrukali. Cak se Fener izbrukao. A ako bude Bozje pomoci u Turskoj mozemo da pobedimo sa 1 0, ili da izvucemo opet 2 2 pa da prodjemo na penale.
uz mnogo ojacan tim moze svasta da se dogodi.
E aj ne kaki...