ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zvezda je sada samo lokalni klub nesposoban za evropske uspehe. Partizan izrasta u balkanski Dinamo Kijev i sl.

Ajoj, nemoj me zasmejavati molim te.. Cuj, Dinamo Kijev... Pa pricas kao da ce Partizan osvajati prvenstvo u narednih 10 godina, a Zvezda kao da je osudjena na drugo (ili neko nize) mesto... I Zvezda ce brukati Srbiju u Evropu, dok ce Partizan lomiti sve redom...:???::???::???:

Mancester, Barselona, Real i ostali, cuvajte se nezaustavljive sile sa brdovitog Balkana...

Partizan je sigurno u mnogo boljoj i kadrovskoj, i organizacionoj, finansijskoj pa i politickoj situaciji .... , a sto je najbitnije i po kvalitetu igraca, od Zvezde. Ali ni ti nije dovoljno za neke zapazenije Evropske rezultate, jer su oni merilo nama, sigurno nece ova nasa jadna liga da nam bude merilo.
Tek kada se klubovi PRIVATIZUJU, i kada se bude znalo ko je gazda ( ko gubi novac u slucaju losih rezultata) krenuce nabolje, kao sto je i komsijama Rumunima krenulo. U ovo sam siguran 100%

Sto se trenera tice, posle dugo godina ( Mateus ) imali smo kvalitetnog trenera (Djukic, bez obzira na neuspeh repke na OI), i uprava ga pusti da ode. Dosao Jokan, kod mene, nebi mogao da vodi ekipu ni na Football Menager-u.

Poslednja izmena:
Steaua je i danas bolja od DInama.. a Zvezda od Partizana nije. Zvezda je sada samo lokalni klub nesposoban za evropske uspehe. Partizan izrasta u balkanski Dinamo Kijev i sl.

Super!!! A sad izvoli:

1184005657_toalet_papir.jpg

:lol::lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back