ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
'sarce'... ha haha... :D i tako propade huliganski staz crnom lepotanu... o, nek' sam proklet... evo sta je Jokanovic danas izjavio:

Jokanović strahuje za finiš sezone

Trener Partizana Slaviša Jokanović izjavio je da se boji da "crno-beli" neće izdržati u šampionskoj trci ukoliko nastave sa igrom koju su prikazali na meču sa čačanskim Borcem. Partizan je u poslednjem meču 26. kola Meridian Superlige slavio protiv Čačana sa 1:0, ali nije impresionirao preko 11.500 navijača u Humskoj.

"Razlog bi mogao da bude umor, u ovom trenutku ne znam šta drugo. Izvesno je da su navijači, baš kao i mi, očekivali mnogo više, mada će se rezultat pamtiti. Sa onakvom igrom, kao u drugom poluvremenu protiv Borca, teško da ćemo izdržati do kraja. Verujem da će protiv Čukaričkog sve izgledati znatno bolje", kaže Jokanović, koji protiv Borca nije mogao da računa na Jovetića, Žuku i Đorđevića.

Minimalnom pobedom u nedeljnom meču Partizan je zadržao vodeću poziciju i ima tri boda više od drugoplasirane Crvene zvezde.

Do kraja sezone ostalo je još 7 rundi. Sledećeg vikenda Partizan gostuje Čukaričkom, dok Crvena zvezda gostuje Borcu.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=04&dd=22&nav_id=295168

nigde mi ne mozemo ovakvom igrom.. oni se 45 minuta brane protiv ebenog Borca,bez ikakve namere da krenu napred :mad:

navijacima svaka cast

Sa zakašnjenjem bih samo dodao da stvarno ne razumem kako Jokanović
vodi tim...Pa on menja napadače ubacuje odbranu (ili ajd da kažemo - sredinu)
a onda izjavi da on nije rekao fudbalerima da se brane-povuku u drugom poluvremenu ???
Ja se plašim da nas onaj izuzetni igrač Jokanović ne upropasti kao loš trener...
Od svih do sada utakmica koje on vodi jedino je prvo poluvreme protiv Zvezde (KUP)
podsetilo na Partizan koji zna da igra fudbal...

287_0.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back