- Poruka
- 5.822
Da li je ovo tema o Partizanu ili o dzajki???
PAMETNO PITANJE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je ovo tema o Partizanu ili o dzajki???
Pocinjem i ja to da se pitam. Rekoh da ne brisem postove da ne bude da brisem samo Zvezdasima. Ali ako se ovo nastavi pocecu da brisem.Da li je ovo tema o Partizanu ili o dzajki???
samo brisi, nema veze cije je. Upravo preskakanjem i propustanjem se ostavlja mesta da neko pita a sto ovo a ne ono.Pocinjem i ja to da se pitam. Rekoh da ne brisem postove da ne bude da brisem samo Zvezdasima. Ali ako se ovo nastavi pocecu da brisem.
Vratite se na temu, a ona nije G-din Dzajic.
pozdrav
jel taj dao i Smederevu?Pobeda 1:0 u Kuli , jedini gol je postigao Nenad Djordjevic!
Taj nas vadi... Ljudi, ovo ne valja. Partizan za sada ni na sta ne lici.
Zasto?
Kad smo igrali dobro i ostavljali bodove nije valjalo!
Sad igramo doduse losije, al uzimamo bodove. Pa protiv Hajduka nikad nismo lako pobjedjivali.
Ma ne zna se ko je gori, Zvezda ili PArtizan. ovo je sramota naseg fudbala.
Inace potpuno se slazem sa Dekijem. Posle utakmice se ne racuna igra nego bodovi, premda uz ovakvu igru nista se dobro ne moze ocekivati na evropskoj sceni ni od Zvezde ni od Partizana.
Bolje reci beogradskih livada posto su u ligi uglavnom beogradski klubovi!Jah šta imamo "bodeva", u pm...!!! Koja crna Jevropa... ??? Pa CZV i FCP predstavljaju prilično čest objekat nadyebavanja po srbijanskim livadama!!!
Ma kako god...samo nek se trava zeleni!!!!Bolje reci beogradskih livada posto su u ligi uglavnom beogradski klubovi!
Ma kako god...samo nek se trava zeleni!!!!![]()
Koja je to fora sa terenom?Partizanov teren nista bolji nije od naseg!Kod vas je malo pozutila?
![]()
Koja je to fora sa terenom?Partizanov teren nista bolji nije od naseg!
Ma to je taktika!!! Žuta trava frustrira ovna Rnića!!!Kod vas je malo pozutila?
![]()
E brate, moram ti reci jednu stvar. Moj ne komentarisati neke stvari, u prevodu - nemoj biti glup!!!
Upavu si! Necu da se mesam u sipmaziterska posla!E brate, moram ti reci jednu stvar. Moj ne komentarisati neke stvari, u prevodu - nemoj biti glup!!!