TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Džabe sebe tešiš iz petnih žila.........boli,boli,neka boli![]()
Koja je svrha tvog dolaska ovde uopste? Sto te nema malo na kosarci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džabe sebe tešiš iz petnih žila.........boli,boli,neka boli![]()
Koja je svrha tvog dolaska ovde uopste? Sto te nema malo na kosarci?
Ok!!! Sasvim ispravno!!! Ajmo narode ciganjski, a i grobarski, pravac na onu tamo našu temu!!! Svima poziv tamo na žuraju!!!8)Molim simpatizere Zvezde da svoje odusevljenje ogranice na Zvezdinu temu. I u pobedi treba biti velik![]()
nisam gledala utakmicu necu da komentarisem.
smao mi je jokan sumnjiv kao trener,jer je debitant.treba njemu neki manji posao prije treniranja partizana.
ali sve jedno Grobari s' tobom sve do pobede
Volim Partizan!!!
Nadam se da cemo iz ovog derbija izaci jaci, tako sto cemo se napokon otarasiti onog makarenka Rnica...Decko treba da ide u neku profesionalnu instituciju...
Ono je bio duel dve katastrofalne ekipe. Jedino sto je Zvezda imala tu srecu da za komsije igra Maletic![]()
Posto vidim da voli da bije gane,nek ide na tribinu....
Koga smo ono mi tuširali juče na Marakani???:rolleyes:ma daj sta se primas, boli i Dzaju dok se tusira
Moja zamerka je i što uvodi napadače (? ) tek u 70. i nekom minutu
igre a već gubimo debelo ...
ma daj sta se primas, boli i Dzaju dok se tusira
Ajmo malo da komentarisemo gde je to Jokan pogresio. Ne slazem se sa vama sto tovarite Maletica. Covek je hteo najbolje. Jeste da je usr'o, ali nije samo on krivac. Onaj Vjestica je najgori igrac kog sam ja video. Ne znam zasto su mnogo, ali mnogo slabo igrali Moreira, Dijara i Jovetic. Ne branim Jokana, nije on jos za Partizan, ali da su ova trojica igrala kako treba, ili da je Maletic dao gol, sada bi svi uzdizali trenera. Mene uzasno nervira sto se cigani uvek bolje snadju kada uslovi nisu normalni za igru. Necemo da se zalimo na sudjenje, ali... Meni je sve sumnjivo. I crveni i penal i ofsajd. Kako se to uvek pogodi da ima svira sve?! Ali dobro, idemo dalje.