ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi morali smo da ih pustimo
Dzaji svaki dan ispada sapun, pati covek, nek se i on malo poraduje da mu lakse padne tusiranje

salu na stranu, Jokane, za razliku od Jesica tebe sam gledao kao igraca i jos imas kredit, koji samo sto nije istekao i zadrzaces moje simpatije ako podneses ostavku, ovo me poseca na komsinicu posle letosnjih priprema sa Djurovskim
Rnicu, cao idi samo da te ne gledam,
Maleticu idi na posmatranje, Moreira treba za kaznu da trci oko terena dok se atletska staza ne osusi, bez da pije vodu, glupost koju ste vi napravili nije zabelezena u istoriji
Djole vidimo se sledeci vikend, doduse ja cu biti na istoku, ovakve blamaze, a bilo ih je blago nama, nas samo celice
VOLIM TE CRNO-BELA LJUBAVI

nisam gledala utakmicu necu da komentarisem.
smao mi je jokan sumnjiv kao trener,jer je debitant.treba njemu neki manji posao prije treniranja partizana.

Bolje sto nisi gledala,igraci ko ***** igrali,sudija opet neki cigancic,maletic usro sve na pocetku,zvezda opet dobila penal......UZAS ZIVI:x
ali sve jedno Grobari s' tobom sve do pobede

Pa nerealno je očekivati da će Jokanović podneti ostavku nakon jedne utakmice,pa makar
to bila i Zvezda !
Ja se pitam ZAŠTO je uopšte i postavljen za trenera ? Mislim da je preveliki zalogaj
to za njega .Prvo pa - Partizan ! I eto nam sada...Ni rezultati u pripremnom periodu
nisu obećavali na dobro...Moja zamerka je i što uvodi napadače (? ) tek u 70. i nekom minutu
igre a već gubimo debelo ...
P.S Jokanović je stvarno bio izvanredan igrač,ali...

Posto vidim da voli da bije gane,nek ide na tribinu....

Rnicu je ove 3 ili 4 crveni u derbijima....
Skrivio je 2 penala, i brdo golova u dosadasnjim derbijima...
U par navrata je nasrtao na sudije, i PLAKAO kad izgubimo...

...i sa takvim igracem uprava planira da produzi ugovor... katastrofa...
...em sto je balvan, em je labilan...tj. Rnic=labilni balvan...

Napred Partizan!!!
Rnicu mars iz kluba!!!

Ajmo malo da komentarisemo gde je to Jokan pogresio. Ne slazem se sa vama sto tovarite Maletica. Covek je hteo najbolje. Jeste da je usr'o, ali nije samo on krivac. Onaj Vjestica je najgori igrac kog sam ja video. Ne znam zasto su mnogo, ali mnogo slabo igrali Moreira, Dijara i Jovetic. Ne branim Jokana, nije on jos za Partizan, ali da su ova trojica igrala kako treba, ili da je Maletic dao gol, sada bi svi uzdizali trenera. Mene uzasno nervira sto se cigani uvek bolje snadju kada uslovi nisu normalni za igru. Necemo da se zalimo na sudjenje, ali... Meni je sve sumnjivo. I crveni i penal i ofsajd. Kako se to uvek pogodi da ima svira sve?! Ali dobro, idemo dalje.

Ajmo malo da komentarisemo gde je to Jokan pogresio. Ne slazem se sa vama sto tovarite Maletica. Covek je hteo najbolje. Jeste da je usr'o, ali nije samo on krivac. Onaj Vjestica je najgori igrac kog sam ja video. Ne znam zasto su mnogo, ali mnogo slabo igrali Moreira, Dijara i Jovetic. Ne branim Jokana, nije on jos za Partizan, ali da su ova trojica igrala kako treba, ili da je Maletic dao gol, sada bi svi uzdizali trenera. Mene uzasno nervira sto se cigani uvek bolje snadju kada uslovi nisu normalni za igru. Necemo da se zalimo na sudjenje, ali... Meni je sve sumnjivo. I crveni i penal i ofsajd. Kako se to uvek pogodi da ima svira sve?! Ali dobro, idemo dalje.

Prvo boldovano:sledeći put tražite da se igra na stadionu koji ima pokretni krov i da kosilica uvek ideispred vašeg igrača.
Drugo boldovano:ajde da sve to ukinemo što si naveo i da odigramo partiju šaha jer toga tamo nema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back