ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fejsa sada "hoće samo u Hertu"

Mladi fudbaler Hajduka iz Kule i reprezentativac Srbije Ljubomir Fejsa vratio se iz Nemačke i, umesto sa se pojavi na pregovorima sa Partizanom, obratio se javnosti u Kuli. Fejsa je rekao da želči da ode u Hertu, nije pominjao Partizan ali je objašnjena i trenutna situacija – Kuljani ne mogu da prodaju Fejsu dok se ne reši problem sa Mecom zbog ugovora koji je mladi fudbaler potpisao prethodnog leta.

"Hoću u Hertu. Bio sam u nemačkom klubu, trenirao, mnogo mi se svidelo tamo, a i lepo su me prihvatili i za kratko vreme zavoleli," rekao je Fejsa koji je nedavno izjavio da "želi samo u Partizan" i objasnio zbog čega je još uvek igrač ekipe iz Kule, "Ugovor ne bih potpisivao dok se ne reši spor sa Mecom."

Finansijer Hajduka Nikola Džomba potvrdio je da Fejsa neće u neki od klubova iz Srbije.

"Ispoštovaćemo želju našeg igrača. Hajduk neće pregovarati ni sa jednim klubom, niti smo to radili dok je bio u Berlinu, sve dok se ne reši spor sa Francuzima. Ne želimo da takav biser bude suspendovan. Dakle, Ljuba će trenirati sa našim igračima, a kad dobije zeleno svetlo od Meca, kontaktiraćemo Hertu. Tek ako se ne dogovorimo sa Nemcima, pričaćemo i sa drugim zainteresovanim klubovima," rekao je Džomba a prenosi 'Sport' od srede.

Džomba je rekao i da Hajduk ima potrebnu dokumentaciju koja je valjana i saglasanost FIFA da Fejsa pređe u neki drugi klub i izneo svoje viđenje odnosa sa Hertom.

"Došlo je do malih problema u, inače, dobrim odnosima. Naime, u Herti garantuju da Fejsa ne može da bude suspendovan, a mi smo tražili da Nemci kao garanciju za tu tvrdnju polože četiri miliona evra u našu banku, da te pare ostanu Hajduku ako bude suspenzije. Nisu na to pristali, a mi nismo Herta, ni Real, da možemo da reskiramo da izgubimo ovakvog igrača," kaže Džomba.

Mec je podneo komisiji FIFA prigovor oko prelaska Ljubomira Fejse u Hertu, o čemu je upoznat i FS Srbije.

"Dobili smo zvanično pismo iz Švajcarske, u kojem stoji da se pred sudom FIFA vodi spor između Meca i Hajduka, pošto je Fejsa, po njihovim navodima, potpisao ugovor sa francuskim prvoligašem," kaže Zoran Laković, generalni sekretar FSS.

Odluka o mogućem odlasku Fejse očekuje se pre kraja prelaznog roka, a dok ne bude doneta igrač neće moći da ode iz Hajduka.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2008&mm=01&dd=22&nav_id=281715

TREĆI PUT - STEVANOVIĆ

Novi pokušaj Partizana da dovede beka OFK Beograda
Hoće li se Partizanu ostvariti ona narodna treća-sreća. Samo
spletom čuvenih srpskih okolnosti, naški rečeno „bušenje“,

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=22561

ĐORĐEVIĆ UZ VJEŠTICU

Srpski internacionalac juče se sporazumno rastao sa Džef Junajtedom
Nema obeštećenja, nema više ni prepreka da se započne konkretna
priča o transferu u Partizan. Odlični štoper ističe u razgovoru za naš list : „Voleo bih da se vratim!“

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=22560

Grobarski turnir8-)
U subotu 26. januara sa početkom od 14h, održaće se završnica turnira navijača Partizana. Grupe Grobara iz raznih gradova su kvalifikacionim utakmicama odlučile ko će se naći u četvrtfinalu. Sve utakmice će se odigrati do 17.30h, kada je zakazano veliko finale.

Nakon odigranog finala, u 18:45 je zakazan revijalni meč između selekcije Grobara čiji je selektor Rade Radisavljević i selekcije mlađih veterana FK Partizan čiji je selektor generalni sekretar Gordan Petrić, koji je najavio tim u sastavu: Goran Pandurović, Dragan Ćirić, Ivan Tomić, Savo Milošević, Bata Mirković, Slaviša Jokanović.

Ceo ovaj događaj je organizovan na igalištu "Mala arena" u sklopu SD "BASK" u ulici Bulevar Vojvode Mišića 24, a u organizaciji časopisa "Izaberi Partizan".

Turnir će imati i humanitarni karakter, jer će sav prihod biti prosleđen najugroženijim žiteljima Kosova i Metohije. Vlasnik terena Mala Arena, Bojan Radovanović (član UO FK Partizan), odrekao se celokupnog prihoda, tako da će i taj prihod biti prosleđen kao deo humanitarne pomoći.

Ulaz na teren Male Arene je besplatan, i ovom prilikom navijači pozivaju sve one koji dođu da posmatraju meč, da učestvuju u prikupljanju humanitarne pomoći.

Portugalac Ednilson u Partizanu

Fudbaleri Partizana dobiće, najverovatnije u subotu, peto pojačanje u ovom prelaznom roku. Posle Božovića, Čadikovskog, Vještice i Lakića ugovor sa jesenjim prvakom potpisaće Ednilson Pedro Roča Andrade Mendes, nekadašnji mladi reprezentativac Portugalije i igrač Boavište, Rome, Benfike, Žil Visentea i OFIja sa Krita. Ednilson je zadnji vezni, rođen je 25. septembra 1982. godine, poreklom je iz Gvineje Bisao, a ima portugalski pasoš.

Portugalac je u petak obišao SC Partizan Teleoptik, a planirano je da u subotu potpiše ugovor sa ’crno-belima’.

Za mlade selekcije Portugalije odigrao je 90 utakmica, a dva puta je oblačio dres najboljeg tima te zemlje.

premija... 2 nastupa za a tim portugala, bivsi klubovi roma i benfika... extra

ednilson.jpg

KARADžIĆ POTVRDIO

ĐORĐEVIĆ POTPISUJE

Kako je Sport juče i najavio, Nenad Đorđević se vraća u crno-belo jato, što je juče potvrdio i predsednik Tomislav Karadžić:

- Za dva ili tri dana Đorđević će potpisati ugovor sa Partizanom. Ovaj kvalitetni povratnik iz Japana mnogo će nam značiti u nastavku šampionata.

PODGORIČANIN NAJZAD POTPISAO

LAKIĆ SMIRIO NERVOZU

Risto Lakić, dosadašnji prvotimac podgoričke Budućnosti, juče je konačno potpisao ugovor (dve godine, plus još jedna) sa Partizanom.

- Ispunio mi se san. I u Budućnosti sam uvek imao ulogu favorita, imperativ pobede, tako da mi neće biti teško da se uklopim – kaže Lakić, koji je ponikao u Iskri iz Danilovgrada, iz koje je još kao pionir prešao u Budućnost.

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=22649

Grobari...taj Lakić je bukvalno molio čelnike Zvezde da ga dovedu na marakanu pre 2 sezone jer je veliki zvezdaš :roll: tako da to njegovo "ispunio mi se san" ne može da stoji.
dobro,supak je sto jes' jes' ,ali je rekao da mu se san ispunio jer ''igra u velikom klubu''.
prevod,sa normalnim terenima,sa ''donekle'' normalnom upravom,sa boljim igracima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back