ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ako sam kog igraca imao prilike da gledam u zadnje vrijeme posle Partizanovih , to je onda Risto Lakic.Prije 2 god - to bi bilo pravo pojacanje za nas ,ali u ovom trenutku tesko da se to moze reci .. Povremeno odigar dobru utakmicu u fkb ,a isticu ga sad ako igracinu jer su se zajebali sto ga nisu prodali proslih sezona.... Sve u svemu nikako kalibar za Partizan ,ali nikad se ne zna... Mozda procvjeta ,,, Xxaxax...

bozovic i nije toliko los,a kralj jeste bio nepredvidljiv ,ali znam i mozda jedan razlog zasto.moj poznanik je fudbalski trener,i znao je Kralja jos kad je bio dijete.taj moj poznanik tvrdi da je Kralj dobar golman,ali da je kratkovid.ne znam da li je tacno,ali sve je moguce.
.........
a ''ovi'' kako bi ih ti nazvao bolje igraju nego 55 osto onih afrikanaca koje su dovedeni za male pare.burzanovic je spasao zvezdu od debakla protiv levadije,donio pobijedu protiv OFKa...jovetic...o njemu ne treba pricat,stjepanovic ce se dobro pokazati ,bozovic je kao sto rekoh dobar golman koji eto,cio svoj zivot oce da bude napadac (dao gol u bezaniji)...
..........
lakica su trazili u zvezdi.bolji je u ofanzivi nego u defanzivi.

nije kratkovid ;)

Ovog su doveli verovatno za male pare da vide da li mogu da računaju na njega kad na kraju sezone odu Jovetić ili Diara, ili čak obojica. Tako je i Vitor Hugo bio na probi i nije na žalost prošao. Ali kod više igrača su pogodili pri dovođenju nego što su omanuli. Svi su sa čuđenjem gledali kad su dolazili Moreira, Žuka, Diara, pa i Mitrović. Uostalom vreme će pokazati... Inače, Čadikovski je povremeni reprezentativac Makedonije.

Kako su glupi, trose pare a imaju svoje igrace (koji su ceo zivot u partizanu) koji su vec potpisali ugovor i njima ne daju sansu...(a milijardu posto su bolji od ovog lika) ali dobro...videcemo kako ce da se pokaze...

Moreira: VOLIM SRBIJU, NE VOLIM RAKIJU
Meni najzanimljiviji deo teksta je:

Moreira govori nekoliko jezika: portugalski, engleski, francuski i nemački. Budući da srpski spada među teže jezike, nije čudo što je za prethodnih pola godine Portugalac naučio svega nekoliko reči.

- ‘De si brate moj, kako si, šta radiš? Nema šanse, to sam naučio od Žuke. Ili tata, mama, a u p... materinu, opušteno, nema problem, sutra...

E ako sam kog igraca imao prilike da gledam u zadnje vrijeme posle Partizanovih , to je onda Risto Lakic.Prije 2 god - to bi bilo pravo pojacanje za nas ,ali u ovom trenutku tesko da se to moze reci .. Povremeno odigar dobru utakmicu u fkb ,a isticu ga sad ako igracinu jer su se zajebali sto ga nisu prodali proslih sezona.... Sve u svemu nikako kalibar za Partizan ,ali nikad se ne zna... Mozda procvjeta ,,, Xxaxax...
Slazem se sa tobom.Lakiceva forma je znatno pala kad je Buducnost odbila ponudu od Zvezde.

LjUBA NUDI LEONARA!

NEMA BOLjEG OD ĆIRKOVIĆA!

Risto Lakić je na korak od Partizana tako da Ivan Stevanović i Pavle Ninkov polako padaju u zaborav. Pa ipak, predsednik crno-belih, Tomislav Karadžić, uopšte nije zabrinut po tom pitanju, jer kaže da rešenje možda već postoji.

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=22151

Nedo bog da Ćirković opet zaigra!!!!!!!! :x

LjUBA NUDI LEONARA!

NEMA BOLjEG OD ĆIRKOVIĆA!

Risto Lakić je na korak od Partizana tako da Ivan Stevanović i Pavle Ninkov polako padaju u zaborav. Pa ipak, predsednik crno-belih, Tomislav Karadžić, uopšte nije zabrinut po tom pitanju, jer kaže da rešenje možda već postoji.

http://www.sport.novosti.co.yu/sadrzaj.php?kat=1&pkat=2&id_vest=22151

Nedo bog da Ćirković opet zaigra!!!!!!!! :x

Jezik pregrizo!!!
Vratite Milivoja, nek je Karadzic rekao konacno nesto pametno!!!
:smile::smile::smile::smile::smile::

dace bog

Ovo nisam znao! Ne slazem se da je to dobar potez. Bolji je tri puta od Lazetica. Trebao je dao ostane.

ma daj, nema niko bolji od Zareta, on je najbolji, to je tehnika, brzina, okretnost, osecaj za gol, gradjenje igre, visoka inteligencija, ima sve kvalitete da ga ne gledam
sto se tice Borka krivo mi je sto je otisao bez prave sanse, ali mislim da nikad ne bi postao neki pravi kvalitet

Стигао голман Божовић
Црногорац четири године у „црно-белом” дресу

Нови члан „црно-белих”: Младен Божовић

Од Славише Јокановића, новог тренера Партизана се очекује да током припрема истакне своју идеју о тиму који ће изнети највећи терет у наставку првенства. Имајући у виду да тим из Хумске гаји победничке амбиције, јасно је да су новом тренеру потребни нови играчи. Агилна управа је од почетка прелазног рока направила два потеза – прво је ангажован нападач Чадиковски, а од јуче нови члан „црно–белих” је Младен Божовић. Високи (196 цм) голман подгоричке Будућности потписао је четворогодишњи уговор, а наредних дана, до почетка припрема 23. јануара, очекују се нова појачања, пре свих Ристо Лакић, и Белгијанац Џонатан Валасијак, док председник Томислав Караџић тврди да ће Партизан ускоро купити и једног Бразилца…

– Још летос сам разговарао са људима из Партизана, тада су ми рекли да ће ме пратити. У дресу Будућности сам добро бранио и то је била најбоља препорука да пређем у Београд. Лако смо се договорили, јер Партизан је мој најомиљенији клуб, признао је Младен Божовић.

Подгоричани су од Партизана за прелазак даровитог голмана добили око 150.000 евра.

– Не плашим се конкуренције, јер верујем у своје могућности – каже Младен Божовић ,који је фудбалску каријеру започео у Забјело, једно време је бранио боје Будућности из Добановаца, а од 2003. године је члан Будућности из Подгорице.

Тако ће дба најбоља црногорска голмана Дарко (тренутно први чувар мреже) и Младен Божовић браити гол српског јесењег шампиона, а ко ће од њих двојице више задобити повењрење тренера Јокановића остаје да се види током припрема у Дубајиу и наравно кроз пријатељске мечеве.

Партизан ће 23. јануара почети припреме за други део првенства. Прву фази „црно – бели” ће обавити у Београду а 4. фебруара следи одлазак на двонедељне припреме у Дубаији.

--------------------------------------------------------------------------

Томић: Припреме почињу на време

Готово сви чланови најелитније српске фудбалске лиге, сем Партизана, почели су припреме за други део шампионата. Многи се питају због чега јесењи првак тако касно креће у одбрану „јесење титуле”, а спортрски директор Иван Томић нам је дао врло занимљив одговор:

– Партизан је и летос почео припреме негде око 37 дана пре прве значине утакмице. То асе показало као сјајан потез јер смо на време темпирали форму, наши фудбалери су без провлема држали висок ниво игре, на крају, најбољи показатељ је резултат који смо остварили. Због тога са припремама крећемо нешто касније.

--------------------------------------------------------------------------

Домаћи играчи у предности

Партизан ће покушати да ангажује још двојицу играча, једног десног бека и штопера. О томе спортски директор каже:

– Желимо пре свега проверене фудбалере, помињу се Лакић, Нинков, Стевановић, али видећемо. Ако, не будемо успели да нађемо решење овде, онда ћемо појачања тражити у иностранству. Искрено, више бих волео да се појачамо са играчима из наше лиге.

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=53935

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back