crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
ja bih zeleo da preuzmem kormilo voljenog kluba
jel me podrzavate?
ne bih zeleo Vermeza ili Jesica
jel me podrzavate?
ne bih zeleo Vermeza ili Jesica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
najvise bih voleo da Katanec postane trener, ali vidim da njega niko ne spominje...a i odbio nas je 2 puta...
...Mateus je mnogo bolje resenje od Vermeza ili Krcmarevica....
Ma kako da ne, Vermezović je kriv što iz 50 šuteva prema golu igrači nisu mogli da daju gol i što Boja ne zna da pogodi penal! Kad neko ima više od 50 šuteva prema golu na dve utakmice, da li to znači da je neko igrao defanzivno??? Pričaš o nečemu što apsolutno nema osnova. Protiv Armedije Vermezović je izveo najjači sastav (25 Kralj, 14 Djorjdević, 4 Mirković, 16 Emeghara, 13 Lomić, 28 Nadj, 21 Tomić, 7 Brnović, 8 Boya, 1 Vukčević, 15 Odita), kao i protiv Makabija (27 Pantić, 1 Vukčević, 4 Mirković, 5 Bajić, 7 Brnović, 9 Radonjić, 11 Radović, 13 Lomić, 16 Emeghara, 15 Odita, 28 Nadj). Koliko vidim i na jednoj i na drugoj utakmici je bilo 2 napadača. Još pritom pričaš o Rniću koji nije bio ni u kombinaciji za tim (!!!), čini mi se da je tad vukao onu povredu. I koliko vidim i taj Đukić je forsirao Rnića pa se nisi žalio na to. Kad se uzmu sve ove činjenice u obzir po čemu onda smatraš da je Vermezović učestvovao u nekom nameštanju? Pojedinci na terenu stoje i gledaju kako igrači Makabija prolaze pored njih. Za tvoju informaciju Vermezović je odavno završio igračku karijeru i nije istrčao na teren protiv Artemedije ili Makabija.
A šta ćemo sa prolećem koje nam je doneo Vermez posle mnogo godina? To nećemo da gledamo jer je najlakše da se pljuje makar posle i lizali.
Ovaj forum me podseća kao kad se nađu babe na pijaci pa počnu razglabaju o onome sa čim nisu upoznate.
Kakav šaban!!Đukić je znao da odlazi iz Partizana i samo je u danima pre odlaska prodavao maglu. Mogao je da bira da li će Žuka i Tošić, zbog parnih žutih kartona, koju će utakmicu igrati, a koju pauzirati, onu protiv Mladosti iz Lučana ili sledeću protiv Zvezde. On je odabrao da obojica igraju protiv Mladosti!!!E to se zove kukavičje jaje! Ko kako radi tako mu se i vraća. Posle ovakvog odlaska i laži koje je plasirao tih dana pre odlaska i korišćenja ovih igrača za utakmicu koja je mogla da bude dobijena i bez njih uopšte mi nije žao što je otišao. Ne trebaju nam kukavice i lažovi u Partizanu pa makar oni bili u svom poslu i najbolji ili među najboljima.
...ispao je p*cka...ali je bar uradio dobar posao, stvorio tim, igrali smo lepse nego ikad, pobedjivali...
...bolje i tako nego kao Jesic, koji bi verovatno dao bubreg za pfc, al' dzaba kad je sjbao klub svojom nestrucnoscu...
Ako je u kombinaciji sa Petkovićem i Stevanović onda je dobro. Stevanović je perspektivan trener ali nije dobio pravu šansu nigde osim u radu sa Pertkovićem kada je ovaj vodio reprezentaciju, a ono što su njih dvojica uradili ipak je ogroman uspeh za naš fudbal - odveli reprezentaciju na SP. Ko zna kad će se to ponovo desiti sa ovakvim FSS.Karadžić: Partizan će novog trenera dobiti za tri dana
Autor: E.B. | 21.12.2007 - 06:00
Odlazak Miroslava Đukića nije zatekao Partizanove čelnike, a ime novog trenera biće predloženo Upravnom odboru u utorak - kaže prvi čovek crno-belih Tomislav Karadžić, ne želeći da komentariše informacije da su najozbiljniji kandidati Ilija Petković i Goran Stevanović, odnosno Vladimir Vermezović.
- Partizan je ozbiljan klub i u njemu se zna redosled poteza. Očekujem da nam operativci Ivan Tomić i Gordan Petrić, uz Slavišu Jokanovića i Batu Mirkovića, do petka predlože kandidate, i ako se potpredsednici i ja složimo sa tim, taj predlog ćemo dostaviti Izvršnom odboru na odlučivanje - kaže Karadžić.
Iz vaših izjava proizlazi da je glavni kandidat Ilija Petković, bivši selektor?
- Imamo za sada dve čvrste i realne opcije, a nije isključeno da će se krug kandidata proširiti još nekim imenom. Blizu smo rešenja, ali ne radimo ništa ishitreno, na brzinu. Izbor Đukićevog naslednika je delikatan posao i hoću da odgovornost za to podeli najmanje 25 ljudi. Ceo Upravni odbor, plus klupski operativci - kategoričan je predsednik Partizana.
Prema pouzdanim saznanjima, za tandem Petković - Stevanović zalaže se upravo Karadžić, koji je s njima sarađivao kao predsednik FS SCG, dok je bivši trener ekipe Vermezović pik jedne struje starih partizanovaca.
Nešto kao Kosan?Ja bi voleo da vam dodje Petkovic zato sto i protiv najgorih ekipa igra defanzivno, a od takve igre nema qrca
Nešto kao Kosan?
Sa kim da napadne?
Sa Bastom i Koromanom?![]()
![]()