ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izaberi Humsku 1,
izaberi nepokrivene tribine,
izaberi prastare reflektore i semafor,
izaberi stolice u pogresnoj boji,
izaberi huk sa juga,
izaberi stadion JNA,
izaberi 04.oktobar 1945,
izaberi 7-1,
izaberi "plavu čigru",
izaberi prvi srpski tim koji je igrao u kupu i ligi šampiona,
izaberi HEJSEL 1966,
izaberi 6 komada to je nasa nada,
izaberi Bjekovičev gol u LJubljani,
izaberi Trifunović-Stojković-Hatunić,
izaberi setno podsečanje na 80-e i kaznenu ekspediciju,
izaberi "parni valjak",
izaberi crno-belo,
izaberi Terazisku česmu,
izaberi Mocu,
izaberi štajgu u Šidu,
izaberi Parangala+kondom,
izaberi 2-6/4-0,
izaberi evri go,
izaberi Šajbera,
izaberi Fljamurtari,
izaberi Petra Borotu,Gorana Grbovića,Dragana Mancea,
izaberi da si crna ovca u društvu,
izaberi da te sudije kradu,
izaberi odlazak na tekmu o svom trošku,
izaberi baštu restorana,
izaberi Mišu Tumbusa,
izaberi komšije iskopmpleksirane debile,
izaberi"Uzbunu",
izaberi da si uvek glasniji u derbiju,
izaberi"manastirku"za ovicijelno pice,
izaberi Bajru Župića,
izaberi činjenicu da sa godinama postaješ ludji i ludji i da zanemaruješ porodične obaveze,
izaberi Haku Sportova na Novom Beogradu,
izaberi Istambul 1992,
izaberi bakljadu na šahu,
izaberi Duška Radovića,Miju Aleksića,Rašu Andrića,
izaberi avangardu,
izaberi grlo i dlanove,a ne razglas i "koreografije",
izaberi prskalice i bubnjeve bušne,
izaberi skračeni jug,
izaberi da pri razvodu uzimaš:sina,šal i televizor,
izaberi da nejedeš paradajz,jagode,lubenice,
izaberi da se ulice u Beogradu zovu po tvojim fudbalerima,
izaberi Darka Tešovića,
izaberi upravu koja če ti svake godine prodati najboljeg igrača,
izaberi Njukasl 2003,
izaberi proleće 2005,
izaberi BOŽE PRAVDE,
izaberi SRBIJU,
izaberi urbani duh Beograda,
izaberi GROBARE,
izaberi pametno,
izaberi sudbinu,
izaberi ponos i stav,
izaberi
SAMO JEDAN KLUB NA SVETU CELOM.....
IZABERI PARTIZAN.....

Juce je bilo odlicno. Ostaje zal sto se neki nisu sjetili da igra Partizan, al ova masa ljudi- je konstantna ove polusezone i to je za pohvalu. navijanje veoma dobro,spomenut i ministar a, i i zeka...

Igra je bilo veoma dobra. Djukic je napravio budalastinu - Zuka i Tosic su dobili zute,ne mogu da igraju protiv cigana. Ako se vrati Dr Ilic bice odlicno ,mada su male sanse za to na zimu...

PARTIZAN SAMPION !
Ne valja :-|

znaci u subotu sam se smrzo ko sladoled
onaj Moreira je izmislio fudbal za sve igrace iz nase lige, strasna igracina, pola tima
steta sto je bilo hladno i klizavo mogli smo jos da ih napunimo
kako je Lazevski uleteo u reklame, to je njegova borbenost, ludost, a glupost ljudi iz Super lige jer se igra po ovom vremenu
nadam se da nasa uprava nece sad napraviti neku glupost tipa rasprodaje

:lol:
Nešto nemam osećaj da će da rasprodaju tim. Bar ne sada na zimu.

Juce je bilo odlicno. Ostaje zal sto se neki nisu sjetili da igra Partizan, al ova masa ljudi- je konstantna ove polusezone i to je za pohvalu. navijanje veoma dobro,spomenut i ministar a, i i zeka...

Igra je bilo veoma dobra. Djukic je napravio budalastinu - Zuka i Tosic su dobili zute,ne mogu da igraju protiv cigana. Ako se vrati Dr Ilic bice odlicno ,mada su male sanse za to na zimu...

PARTIZAN SAMPION !

Stvarno ne valja. Nemaju mozda pravo da biraju kada ce da pauziraju? Ako, ne onda ce stvarno biti problem. Tosic jeste dobar, ali po krilima ce igrati Lazic i Maletic, sto i nije lose, ali ko ce umesto Zuke? Mitrovic? Po mom skromnom misljenju, on nam je najslabija rezerva. Cak i oni crnogorci, Stjepanovic i Cetkovic su protiv Reala za ono kratko vreme pokazali da znaju da igraju, ali ovaj je mrka kapa.

Partizan čeka odluku FSS
Najavljeni sastanak između sportskog direktora Partizana Ivana Tomića i trenera Miroslava Đukića nije održan u Humskoj, jer je stav obe strane da pre nego što Fudbalski savez Srbije saopšti svoje namere u vezi sa novim selektorom stvar u Partizanu ne može da se reši. Đukić je ponovio da ne želi da sedi na dve stolice. On je zadovoljan uslovima u Partizanu, ali smatra da se poziv iz Saveza ne odbija. U Partizanu su veoma zadovoljni Đukićevim radom i rezultatima, ali takođe ne žele da ga dele sa nacionalnim timom.

Za sada nema konkretnih priča o tome ko bi mogao da zameni Đukića, ako pređe u reprezentaciju.

Mediji spekulišu o Slobodanu Krčmareviću i Vladimiru Vermezoviću. Međutim, Vermezović je trenutno u Rusiji, gde pregovara sa Luč Energijom iz Vladivostoka, dok sa Krčmarevićem nije bilo nikakvih kontakata.

Očigledno je da će odlučujuću ulogu u celoj priči imati stav Izvršnog odbora FS Srbije.

Za utorak je zakazana sednica Skupštine FSS, ali nije izvesno da li će na njoj biti istaknut predlog novog selektora.

Ako bi Đukić bio predložen za selektora, Partizan bi počeo potragu za novim trenerom.

Rasplet "problema selektor" imaće uticaj i na zimski prelazni rok, jer u klubnu iz Humske smatraju da je logično da o pojačanjima odlučuje trener koji će na proleće voditi ekipu.

Prelazni rok u Srbiji počinje 9. januara.

Ne mogu da verujem da razmislja o reprenzetaciji...pa jos nije osvojio ni titulu....jeeeee

Ovo će Đukiću biti najgori potez u karijeri ako prihvati u ovakvim uslovima da vodi reprezentaciju. Već ima sigurne temelje postavljene u Partizanu i može da postane heroj ako Partizan osvoji titulu i plasira se u Ligu šampiona. Sve to bi mu povećalo cenu i imao bi vremena kasnije da bude selektor ako mu je već tolika želja. U suprotnom, ako prihvati mesto selektora može da se zakopa za sva vremena ako kiksne, što je u ovoj atmosferi i uslovima veoma moguće. Posle će se o njegovom radu u Partizanu pričati samo kao o slučajnom uspehu da napravi dobru ekipu i Partizan za samo godinu dana oporavi posle svih trzavica i raskola.

Nemojte sad svi da skocite na mene, naravno da je Djukic ekstra trener i veliki potencijal, ali ja bih licno voleo da svoje dugorocne uspehe (konacno par titula za redom, ulazak u ligu sampiona...) postizemo sa Vladimirom Vermezovicem. Moje skromno, licno misljenje je da je onj najbolji trener u zemlji i da je u losem periodu bio trener partizana.

19. decembar 2007. | Izvor: B92
Đukić odbio Partizan

Miroslav Đukić više nije trener fudbalskog kluba Partizan. Đukić je jutros saopštio čelnicima crno-belih da više ne može da obavlja funkciju u klubu iz dva razloga: zbog odvojenosti od porodice koja živi u Španiji i druge primamljive poslovne ponude. Još uvek nije izvesno o kojoj se ponudi radi, ali je Đukić prošle nedelje izjavio da ne bi mogao da odbije poziv na mesto selektora Srbije.

Nezvanično saznajemo da su čelnici fudbalskog saveza Srbije ponudili tu poziciju Đukiću, ali je definitivna odluka najavljena za prve dane 2008. godine.

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić izjavio je za B92 da će do kraja nedelje Partizan dobiti novog trenera, ali nije precizirao ko su kandidati.

Mediji spekulišu o Slobodanu Krčmareviću i Vladimiru Vermezoviću. Vermezović se u sredu uveče vraća iz Rusije, gde je pregovarao sa Luč Energijom iz Vladivostoka, dok sa Krčmarevićem nije bilo nikakvih kontakata.

Odluka o novom treneru imaće odlučujuću ulogu na Partizanove aktivnosti u zimskom prelaznom roku, jer u klubu iz Humske smatraju da je logično da o pojačanjima odlučuje trener koji će na proleće voditi ekipu.

Prelazni rok u Srbiji počinje 9. januara.

Miroslav Đukić je preuzeo Partizan prošle zime i odlično počeo prolećni deo, smanjivši zaostatak za vodećom Crvenom zvezdom sa 14 na 6 bodova, pre nego što su se crveno-beli ponovo odvojili.

Preko leta Đukić je dobro pripremio ekipu, koja je od samog početka Meridian Superlige na čelu tabele, a jesen je završila sa šest bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale.

Kao selektor mlade fudbalske reprezentacije Đukić je u junu postao vicešampion Evrope.
"Divno", "predivno"... :roll: E moj Miroslave, Miroslave, ovo je bilo toliko neozbiljno od tebe da si totalno izgubio povrerenje među pravim ljubiteljima fudbala, a da ne pričam o Grobarima. Trenera koji vodi ekipu u prvenstvu pola sezone, a potom u drugoj sezoni opet pola niko više ozbiljno ne može da shvati. I uzalud ti sada svi rezultati u ligi kad nisu verifikovani nekim trofejom ili nekim ozbiljnijim evropskim utakmicama. Šta kao, eto pobeđivao u Meridijan Super Ligi sa ovako jakim Partizanom. Pa zar Partizan i pre Đukića nije pobeđivao u toj istoj ligi? Naravno da jeste, što pokazuju i titule. I koja je to onda preporuka za nekog trenera da je ostvario ono što su pre njega ostvarivali i drugi? Nikakva preporuka. Posle obraza Đukić odlučio da okrene zadnjicu!!! Časno nema šta. Hvala mu za sve, za sve pobede i radosti, ali će u sećanju ostati samo kao P.I.Č.K.A. i ništa drugo.
Ajde Vermeze dovlači se ovamo da nastavimo tamo gde smo stali. Verujem da Vermez može od ove ekipe da stvori šampiona i učesnika Lige šampiona. Uostalom sa njim smo i prezimili u Evropi u Kupu UEFA i još uvek smo jedini klub iz Srbije posle raspada Jugoslavije koji je u Evropi igrao i na proleće.

Najiskrenije,ovo je jako srećan trenutak za mene. Ovime je najviše dobila Srbija, a potom i Zvezda. Pre svega,dobili smo kao reprezentacija sjajnog mladog,ambicioznog,strogog i beskompromisnog trenera,a Partizan je istog izgubio. Iako će ga sad Grobari zamrzeti,a ja ih razumem, treba cela nacija da ga podrži u stvaranju jake perspektivne reprezentacije sa okosnicom iz mlade selekcije. A mislim da je veliki krivac u ovom slučaju uprava Partizana koja je sebi dozvolila svojevrsni idiotizam da sklapa sa trenerom ugovore na 6 meseci.

Sve sto bi sada napisao bilo bi suvisno!!! Kad sam poslije serije losih rezultata trazio da ode, svi skocili na mene. I sam Djukic je govorio, kao nece da se obazire na neke prozivke da treba da ode, jer on je tu da uzme titulu i obezbjedi plasman u Ligu sampiona, da ga samo to interesuje, znaci Partizan na prvom mjestu. Kad ne prodjose ni 2 mjeseca, op. Ode Djuka. Kao razlog, daleko od porodice. Kao da je trener vec 30 godina, pa se covjek zasitio i trofeja i fudbala i treba mu odmor. Pa dragi Djukicu, ne radis ovaj posao ni postenu godinu dana a vec "umoran". Ili ti je gu.z.ica zinula da budes selektor, pa sad ko je.be Partizan, oni su mi bili samo odskocna daska. Puno srece u nastavku svoje fudbalske karijere a mi cemo biti sampioni i bez njega. I jos jedna stvar na kraju, ne moze trener Partizana biti neko ko ne voli Partizan i nije navijac.

19. decembar 2007. | Izvor: B92
Tomić: "Novi trener, isti ciljevi"

Lider Meridian Superlige Partizan u nastavku sezone će imati novog trenera, potvrdio je za B92 sportski direktor Ivan Tomić. Miroslav Đukić je posle razgovora sa čelnicima kluba sporazumno raskinuo ugovor. "Miroslav Đukić došao je tokom jutra u moju kancelariju, i rekao mi kako želi da napusti klub iz dva razloga. Prvi je porodica, pošto je poznato da on živi odvojeno od porodice, supruga i dva sina su mu u Španiji. Drugi razlog je izazov koji mu se pruža u toj drugoj opciji koju poseduje".

Tomić ističe da je rastanak bio prijateljski, uz razmenu lepih želja.

"Rekao je da mu ništa nije smetalo, da je zahvalan Partizanu, jer je ovde sazreo i postao trener. Nije bilo nikakvih problema, sve je bilo korektno. Mi mu želimo sreću u novom poslu koji bude prihvatio i da ga obavlja sa jednakim uspehom kao što je radio u Partizanu".

Partizan sada počinje potragu za novim trenerom, a Tomić kaže da je rano za izjašnjavanje o imenima.

"Pre bilo kakvih konkretnih informacija sačekao bih da se generalni sekretar Gordan Petrić u četvrtak vrati sa putovanja. Već ćemo u petak obaviti razgovore u najužem rukovodstvu i razmisliti o pravom rešenju".

Ko god da preuzme klupu Partizana, najbitnije stvari se neće menjati, kaže Tomić.

"Ono što mogu da obećam je da Partizan neće odstupiti od ovog načina igre i da ćemo od januara biti mnogo jači, jer ćemo se pojačati u prelaznom roku. Sasvim sigurno ćemo odabrati najbolje moguće rešenje za Partizan i sasvim sigurno osvojiti titulu i bez trenera Đukića i sa novim trenerom koji će doći već za koji dan".

Tomić kaže da će Partizan novog trenera izabrati pažljivo, jer im duga zimska pauza daje dovoljno vremena da odaberu najbolju opciju.

"Nemamo nikakav rok. Potrudićemo se da to bude što pre, da bi budući trener mogao da se upozna sa kvalitetima igrača, što kroz priču, što kroz video materijal. Ali, sigurno nećemo mi požurivati, jer je u prvenstvu pauza, pa imamo dovoljno vremena da izvagamo i pronađemo najbolje moguće rešenje za nas".

Januarski prelazni rok počinje devetog januara, a početak prolećne polusezone, prvobitno zakazan za 16. februar (u vreme kada jsu postojali izgledi za plasman Srbije na EP) biće pomeren najmanje do 23. februara, uz opciju da se fudbal ne igra do početka marta.
Tako je Tomiću legendo, tako je!!! Samo optimizam! Dosta je bilo luzera koji su se pravdali samo rečima: "videćemo", "pa ne znam", "možda",.. Ne može da Partizan zavisi od jednog Đukića. Nikad nije ni zavisio od pojedinca. Izgleda da Đukić ne ipak ne shvata da je Partizan institucija. Eno mu ga sad Terzić pa neka sa njim šuruje i neka mu Terza sastavlja tim (ako uopšte i bude selektor).

Samo da ne dodje Vermezovic, ta lopovcina i prevarant, Partizanov Kosanovic, sa onim taktikama, zbog njega nismo igrali Ligu sampiona, jer je ko pi*ka igrao sa onim amaterima iz Slovacke, on je pristao da se proda utakmica protiv Tikve, on je ucestvovao u namestanju sa Romom '88...

Jel zelimo opet igru sa 3 zadnja vezna (Tomic-Nadj-Brnovic u njegovo vreme), jel opet zelimo fudbal na 1-0 (u Evropi na 0-0), jel zelimoda nam Rnic bude glavni igrac (ljubimac doticnog), jel zelimo igru sa 1 spicem, a kada se povede moze i bez tog jednog....auuu ala mi brzo zaboravljamao, pa terali smo ga sto dalje od nas, a sada bismo opet njega??? Meni se smuci zivot cim cujem Cika Crni, Vermez...

JA NE MOGU VERUJEM DA BILO KOJI PRAVI GROBARA NJEGA ZELI!!! JOS DA CUJEM DA BISMO I ZEKU I BJEKU NAZAD... VALJDA SMO ZAVRSILI SA SVOM TOM BAGROM!

Samo da ne dodje Vermezovic, ta lopovcina i prevarant, Partizanov Kosanovic, sa onim taktikama, zbog njega nismo igrali Ligu sampiona, jer je ko pi*ka igrao sa onim amaterima iz Slovacke, on je pristao da se proda utakmica protiv Tikve, on je ucestvovao u namestanju sa Romom '88...

JA NE VERUJEM DA BILO KO OD GROBARA NJEGA ZELI!!! JOS DA CUJEM DA BISMO I ZEKU I BJEKU NAZAD... VALJDA SMO ZAVRSILI SA SVOM TOM BAGROM!
Ma kako da ne, Vermezović je kriv što iz 50 šuteva prema golu igrači nisu mogli da daju gol i što Boja ne zna da pogodi penal! Kad neko ima više od 50 šuteva prema golu na dve utakmice, da li to znači da je neko igrao defanzivno??? Pričaš o nečemu što apsolutno nema osnova. Protiv Armedije Vermezović je izveo najjači sastav (25 Kralj, 14 Djorjdević, 4 Mirković, 16 Emeghara, 13 Lomić, 28 Nadj, 21 Tomić, 7 Brnović, 8 Boya, 1 Vukčević, 15 Odita), kao i protiv Makabija (27 Pantić, 1 Vukčević, 4 Mirković, 5 Bajić, 7 Brnović, 9 Radonjić, 11 Radović, 13 Lomić, 16 Emeghara, 15 Odita, 28 Nadj). Koliko vidim i na jednoj i na drugoj utakmici je bilo 2 napadača. Još pritom pričaš o Rniću koji nije bio ni u kombinaciji za tim (!!!), čini mi se da je tad vukao onu povredu. I koliko vidim i taj Đukić je forsirao Rnića pa se nisi žalio na to. Kad se uzmu sve ove činjenice u obzir po čemu onda smatraš da je Vermezović učestvovao u nekom nameštanju? Pojedinci na terenu stoje i gledaju kako igrači Makabija prolaze pored njih. Za tvoju informaciju Vermezović je odavno završio igračku karijeru i nije istrčao na teren protiv Artemedije ili Makabija.
A šta ćemo sa prolećem koje nam je doneo Vermez posle mnogo godina? To nećemo da gledamo jer je najlakše da se pljuje makar posle i lizali.
Ovaj forum me podseća kao kad se nađu babe na pijaci pa počnu razglabaju o onome sa čim nisu upoznate.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back