- Poruka
- 5.822
Pazi sad, kako u 13h? Ima li neke potvrde kad je stvarno utakmica u 13 ili 15h?
U 13 je video sam na sajtu........SVI U HRAM NEMA IZGOVORA SAMO PARTIZAN
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi sad, kako u 13h? Ima li neke potvrde kad je stvarno utakmica u 13 ili 15h?

@nordic volis li ga?i ja...
nego,kao sto vec rekoh,bojim se da ce uprava partizana da odbija ponude od machester citya,ajaxa,rome i nekih drugih klubova jer im treba a onda ce ga prodat u Rapid ili nesto slicno.A to,dragi moji,definitivno nije dobro.
To sam vec rekla.
BEZ PORAZA! Divan osećaj.15.12.2007. 17:04
Tačka na i...
![]()
Majstori sa Topčiderskog brda danas su i zvanično poslednjim kolom overili titulu jesenjeg šampiona, pobedom od 4:0 protiv Mladosti iz Lučana. Bila je to prezentacija umetnosti fudbala, po zaleđenom i snežnom terenu, koju su momci u crno-belom prikazali, na zadovoljstvo onih 2.704 prisutnih zaljubljenika u crno-bele boje.
Cele sezone Partizan prikazuje lepotu poroka (fudbala), a ovo danas je bio vrhunac umetnosti, jer po ovakvom terenu, normalnim ljudima teško je bilo i kretati se, a kamoli igrati lopte.
Da ne bismo zapali u euforiju i patetiku, skratićemo doživljaj i konstatovati sledeće činjenice. Naime, od početka ove sezone u julu mesecu, bilans odigranih utakmica Partizana ima sledeći izgled:
MSL-LIGA: 17 12 5 0 40:13 (+27)
LAV-KUP: 2 2 0 0 7: 1 (+ 6)
KUP UEFA: 2 2 0 0 11: 1 (+10)
-------------------------------
UKUPNO: 21 16 5 0 58:15 (+43)
Ovo je i više nego za respekt...
Kažu pametni ljudi, da slike i cifre hiljadu puta više govore od reči i pisanija.
Zato samo kratko:
U ime svih nas, kojima crno-bela boja život znači – BRAVO ĐUKA ZAJEDNO SA STRUČNIM ŠTABOM I SVI MOMCI KOJI STE OBLAČILI SVETI DRES OVE POLUSEZONE.
![]()
Ponosni smo na vas, i molimo vas da tako i nastavite i na proleće, da bismo u maju mesecu otpevali onu našu čuvenu:
- Ja volim crno-bele, ponosno kažem svima...
I da na kraju citiram našu legendu, čika Duška Radovića:
-Mi navijamo za Partizan, prvo zato što ga volimo, a tek onda zato što je najbolji...
![]()
Igraju fenomenalno, napadači raspoloženi za postizanje golova...
Samo nek tako nastave i sl. godine...nordic warrior:to je realnost,posebno ako nam padnu bedni rendzeri kao nekima...