ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primio je 11 golova u 12 utakmica dok je Randjelovic primio 5 golova u 11 utakmica.

Kad golman primi gol ne mora da znači da je on loš, već i da je odbrana šuplja(kao što je kod nas). Ranđelović je primio 5 golova(zbog zgusnute odbrane, k'o što reče Fluid, 6 igrača je uvek ispred golmana, a sam znaš kako se kod nas usuđuju da pucaju sa 20+ metara), ali ko zna kakvih, a da ne pominjem one golove koje vi svi znate.

Ми да имамо огромне проблеме у дефанзиви, имамо. Сви су свесни тих проблема и нико их не пориче, баш напротив. Многи од нас целе сезоне причају о томе и упозоравају шта ће се све догодити ако не дође до неких промена у задњем реду. Проблем је што се Сикимић повредио, и нисмо довели још неког доброг штопера, па смо приморани да гледамо бравуре Михајлова и Рнића, из једноставног разлога јер друге немамо. Надам се појачању задње линије у јануару, мада као и црном лепотану, ни мени Караџић не улива ама баш никакво поверење, па не знам на чему смо,али чињеница је да су нам појачања на позицији штопера преко потребна.
Мене жлезда не интересује. Заболе ме какав је вама напад и не бих ову племениту тему ружио причама о циганима.

Едит: Заборавих да споменем вајног капитена, који не зна где се налази и ову полусезону игра, благо речено, криминално.

To sam i ja hteo da kazem! Meni je Rukavina uzasno los igrac i jos van forme. Obratite malo paznju, cim primi loptu na protivnickoj polovini, odmah baca balon u sesnaesterac! Ne secam se kad je isao u dribling, pretrcavanje igraca i tako nesto. Podseca me na Cirkovica! Kao sto smo rascistili s golmanima (proslavili smo se) oteravsi Kralja, Pantica i Asprogenisa (pa i Jovsica) i doveli 2 nova , tako sada trebe sa odbranom. Vratiti Sikimica odakle je dosao, Rnica i Mihajlova takodje oterati i dovesti novu garnituru! Ne \nam kakvi su nam klinci, da li bi onaj Jovanovic mogao da se tu ubaci. Ali, sumnjam da ce nesto od toga biti. Pomenuta trojica ima da ostanu do kraja karijere!

...najbitniji kvalitet Rukavine je sto ne pravi greske...decko stvarno odradi svaki deo posla korektno...on realno nema veliko fudbalsko znanje, ali njegova pozrtvovanost, konstantna forma i sigurnost su vise nego dovoljni da bude odlican bek...a mislim da treneru mnogo znaci da ima jednog tako sigurno fudbalera za kog zna da ce svaku utakmicu da odigra bar dobro [zna sta ocekuje od njega, ovaj to izvrsi i mirna Backa :) ]...i vise se cene takvi fudbaleri nego neki sto ce da namesti 2 gola, a kardinalno pogresi 1 gol...

...stvarno mi nije jasno kako ne nadjemo vise nekog balvana za stopera, koji samo zna da skoci i zvekne glavom,i da dune u aut...poput onog tutorica iz rupe...takva dva komada i ne bi nam niko dao gol celo prvenstvo...

...inace i cigani nemaju neku zadnju liniju...onaj gay je odlican, pomenuti tutoric je extra za nasu ligu, a oni nesrecni basta, andjelkovic i bronovicki su tragikomicni...e sad. ne zelim da im baksuziram, ali kad bi im se povredio gay sve bi puklo...primali bi bar 2 kom po tekmi, sto znaci da uz njihov "vispreni" napad inter-toto kup je uspeh...

A šta ljudi očekuju od Antonija Rukavine? Da oduzme loptu od protivničkog napadača, prodre po krilu, uđe u šesnaesterac, napravi fintu kao da će da centrira, a onda krene prema sredini šesnaesterca i zakuca je u golmanov donji levi ugao. Je l' to treba??? Ulogu koju ima Rukavina u timu je više značajna jer on konstantno opterećuje tu levu stranu protivničke odbrane što je dobro za razbijanje bunkera jer uvek pravi višak u napadu. A to sve može jer je brz i fizički veoma spreman. A da nemamo igrača na toj desnoj strani koji ne ume da prodre i koji kad ode napred zaboravi da se vrati i tad bi naravno nalazili mane. Znači, ne odgovara bilo kakav igrač. Najbolje bi bilo da mi tog desnog beka i nemamo, da igramo sa igračem manje i tako dalje. Onda bi prešli na štopere pa bi mogli i bez njih da igramo i samo ostavimo one koji su po volji pojedinaca. Do prošle godine je u timu bio raspad sistema, nije se znalo ko gde trči (većina njih), a sada kada napokon svako zna svoje mesto u timu i kad postoje akcije koje su plod treninga i taktike opet nekima nevalja. Šta je onda potrebno? Ajde da prodamo i stadion i tim i da lepo dovedemo 2-3 ekstra igrača pa da ih kombinujemo sa npr. pionirima. Možda nam se posreći.

Partizan gost Reala 5. decembra!
Utorak, 6. novembar 2007. 11:03

Partizan ponovo na "Santjago Bernabeu"! Fudbaleri Partizana igraće protiv Robinja, Raula, Van Nistelroja, Serhija Ramosa, Gutija, Kasiljasa...u prijateljskom meču 5. decembra u Madridu, potvrdio je za MONDO generalni sekretar crno-belih Gordan Petrić.

"U utorak potpisujemo ugovor i 5. decembra bićemo gosti Reala", rekao je Petrić.

Upitan da li će ta saradnja biti i proširena u nekom durgom smislu, Petrić je rekao da prostora za to ima, ali nije želeo da govori više o tome.

Nije tajna da je Real jedan od najzainteresovanijih klubova za supretalentovanog Stevana Jovetića, a njegov prvi menadžer bio je sadašnji sportski direktor Reala Predrag Mijatović, nekadašnji fudbaler Partizana.

Partizan i Real igrali su pre četiri godine u Ligi šampiona (pobeda Reala u Madridu 1:0, i nerešeno u Beogradu 0:0), a te dve ekipe odigrale su i antologijsko finale Kupa evropskih šampiona 1966. godine, kada je Real preokrenuo i pobedio 2:1. Suveniri sa tog meča zauzimaju posebno mesto u bogatom muzeju "kraljevskog kluba".

(MONDO)

PARTIZAN GOST REALA 5 DECEMBRA

Fudbaleri Partizana odigraće 5. decembra prijateljsku utakmicu sa Real Madridom na stadionu "Santjago Bernabeu", potvrđeno je u beogradskom klubu.

Generalni sekretar "crno-belih" Gordan Petrić istakao je da meč sa slavnim španskim klubom nema veze sa željom Real Madrida da dovede talentovanog 18-godišnjeg Stevana Jovetića.

Partizan je poslednji put igrao sa Realom pre četiri godine, kada se takmičio u Ligi šampiona.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2007&mm=11&dd=06&nav_id=271008

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back