ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, da nijedan transparent niste imali na derbiju o partizanu nego samo o nama, i vi nama priocate o kompleksima
Nabroj 3 razloga sto mi imamo kompleks?

ne zelim da nabrajam nikakve komplekse;)
ti ih imas to je ocigledno mislim da si i sam svestan toga
sta je onaj klip nego kompleks

pa i treba da imamo transparente protiv vas
kada igramo protiv vas

ne znam uopste odakle vam obraza da nesto pricate za nas
dobili smo vas dva puta ove sezone
to je samo u fudbalu
i u kosarci smo vas dobili
a necu da pricam o tome sto smo mi bila na F4 a vi u stecaju

Da, da nijedan transparent niste imali na derbiju o partizanu nego samo o nama, i vi nama priocate o kompleksima
Nabroj 3 razloga sto mi imamo kompleks?
Evo ja ću da ti kažem...
Smatrate se mnogo većim klubom od Partizana, a Partizan nazivate "malim", pa nam tako "malima" još posvećujete transparente koji se mogu videti na početku klipa, a pevate nam i pesme. Eto kompleksa na tone jer ste svesni da niste baš toliko veliki i da mi nismo uopšte mali kako pričate. U svakom slučaju onaj klip je gomila gluposti i budalaština i zahteva jednu stručnu dijagnozu za dotičnog stvaraoca. :sad2:

Evo ja ću da ti kažem...
Smatrate se mnogo većim klubom od Partizana, a Partizan nazivate "malim", pa nam tako "malima" još posvećujete transparente koji se mogu videti na početku klipa, a pevate nam i pesme. Eto kompleksa na tone jer ste svesni da niste baš toliko veliki i da mi nismo uopšte mali kako pričate. U svakom slučaju onaj klip je gomila gluposti i budalaština i zahteva jednu stručnu dijagnozu za dotičnog stvaraoca. :sad2:
Ima li na ovom forumu veceg kompleksasa od tebe? Nema! U svaki post koji se tice Partizana moras da turis svoj nos i dodas komentar. :rtfm:

PS: Saljem na ziro racum Krstarice 100.000 dinara ako na ovaj komentar ne odgvoris. :rtfm:

:hahaha:

Poslednja izmena:
Mene, s druge strane, zanima zasto posle svakog Fluidovog posta sledi post koji se bavi samo licnim prozivkama.

Inace, batalite prepucavanje sa covekom koji je PSV i Zenit svrstao u evropske velikane, a Dinamo Tbilisi i Aris u red solidnih klubova.
A mene bas zanimalo da saznam zasto posle svakog posta o Partizanu bas on mora da se javi da brani neodbranjivo. Svi Grobari cute ili daju komentar kakav dolici navijacu. Ovaj daje komentare koji su slika i prilika izkompleksiranog paranoika. :sad2:

A mene bas zanimalo da saznam zasto posle svakog posta o Partizanu bas on mora da se javi da brani neodbranjivo. Svi Grobari cute ili daju komentar kakav dolici navijacu. Ovaj daje komentare koji su slika i prilika izkompleksiranog paranoika. :sad2:

Iskompleksirani paranoik je ovaj matijalukic,koji pise gluposti i provocira na ovoj temi,a ne Fluid...:rtfm: Trebalo bi njemu da skrenes paznju,a ne Fluidu...

Iskompleksirani paranoik je ovaj matijalukic,koji pise gluposti i provocira na ovoj temi,a ne Fluid...:rtfm: Trebalo bi njemu da skrenes paznju,a ne Fluidu...
Ma batali ga, ne znam ni ko je ni šta je, kloniraju se pa su hrabri i kuražni. I kome on da skreće pažnju ovako nepismen i iZkompleksiran. :mrgreen:

To što skaču na svaki moj post, a ovaj ovde je prvi posle dužeg vremena, samo govori koliko su pojedinci među njima za mene sićušni, a jedan od njih posebno. Lepo kaže narod za takve: "Psi laju a karavani prolaze." :)

Boga mi zbog tih 15000 pacijenata sa pravom se zove institucija a ne ustanova :)
090324056.jpg

:D

sta se radi u nasem klubu,to je strasno...

izgleda da smo prodali Mladena Bozozvica Videotonu za pola kile sapunjare
Srdja je otisao u Legiju
prica se da Raca ide u Rasing, a i Dijara je pre odlaskom
neko zvucno pojacanje nema ni u najavi, verovatno cekamo kako ce Tores da se pokaze na SP da bi izasli s nasom ponudom :confused:
e da, jel sajt jos uvek blokiran za komentare?

izgleda da smo prodali Mladena Bozozvica Videotonu za pola kile sapunjare
Srdja je otisao u Legiju
prica se da Raca ide u Rasing, a i Dijara je pre odlaskom
neko zvucno pojacanje nema ni u najavi, verovatno cekamo kako ce Tores da se pokaze na SP da bi izasli s nasom ponudom :confused:
e da, jel sajt jos uvek blokiran za komentare?

Ovo vam i nije neki gubitak. Jedna dijabola manje u timu. :mrgreen:

Ako ovaj Jovanic dodje,bice super i uz njega i Zivkovica resili smo pitanje golmana...Mene brinu bekovi,sta ce tu da se dogadja...Iskreno,nisam da se onaj Ivan Stevanovic vrati,jer svi znamo kakva je rupa bio dok je igrao...Da se ne lazemo,treba nam po jedno pojacanje u svakoj liniji tima,pogotovo ako odu Raca i Dijara...Cujem da ce Stanojevic da forsira neke klince naredne sezone,sto je super,ali im treba dati sansu da stasaju pored iskusnijih i kvalitetnih igraca...

Ako ovaj Jovanic dodje,bice super i uz njega i Zivkovica resili smo pitanje golmana...Mene brinu bekovi,sta ce tu da se dogadja...Iskreno,nisam da se onaj Ivan Stevanovic vrati,jer svi znamo kakva je rupa bio dok je igrao...Da se ne lazemo,treba nam po jedno pojacanje u svakoj liniji tima,pogotovo ako odu Raca i Dijara...Cujem da ce Stanojevic da forsira neke klince naredne sezone,sto je super,ali im treba dati sansu da stasaju pored iskusnijih i kvalitetnih igraca...

Kojih iskusnih i kvalitetnih kada ima pola tima da prodaju,ostaće Kleo,Tomić,Davidov,Jovanović,Fejsa i Moreira možda.Opet ima da pucamo u Evropi i da se brukamo..Samo prodaju a nikog kvalitetnog da dovedu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back