FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Ljudi, batalite halix-a. Neka ga! Jes' da ga ne razumem što se ponaša kako se ponaša, ali se nadam da će se opametiti. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram da ponovo postavim ovo obaveštenje, da se vidi kako to radi Veliki klub!
VOLIM ŠTO SAM GROBAR!![]()
CRNO-BELAAA BOJA MILAAA U SRCU MIII UVEK BILAAAA
OTKAD ZA SE ZNAAAM, VOLIM PARTIZAAAAN
![]()
Evo ja na primer svaki dan zahvaljujem bogu sto sam grobar.....i ponosan sam sto sam Grobar!
I kada bih se opet rodio uz Partizan ja bih hodio![]()
u srcu bi njega nosio![]()
Čekaj bre, ja pevam refren!
![]()
Ajde ponovo ću, 3 4 sad...
![]()
Ja mu dajem ovoliko..a vi??![]()
BEZ REČI.Nemački stručnjak ponovo na klupi crno-belih
Mateus već danas u Humskoj
Ponedeljak - 24.08.2009
Lotar Mateus ponovo u Humskoj! Nema dileme, posle jučerašnjeg remija u Ivanjici, gde su fudbaleri Partizana uz puno sreće izborili nerešen rezultat u duelu sa Javorom 1:1 u drugom kolu nacionalnog šampionata, jedno je jasno, crno-beli će na revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope u Slovačku sa Žilinom, otputovati sa novim trenerom.
U pitanju je naravno nemački stručnjak, koji je sa Partizanom pre šest godina igrao u Ligi šampiona, a njegov dolazak u Humsku se očekuje već danas.
- Nikada nisam krio da u Partizanu imam puno prijatelja i kada me put nanese u Beograd, uvek rado svratim do stadiona u Humskoj. Moje simpatije prema crno-belima nikada i nije dolazila u pitanje i ne vidim ništa čudno u tome što ću navratiti i popričati sa prijateljima - ostao je zagonetan Mateus, koga smo sinoć na kratko prekinuli prilikom gledanja filma u bioskopu.
Kako „Alo!“ nezvanično saznaje, Lotar Mateus će tražiti ugovor koji mu garantuje 650.000 evra po sezoni, ali ukoliko ne dođe do dogovora, mesto na klupi Partizana zauzeće Vuk Rašović, dok se spominje i mogućnost da mu u tom poslu pomaže i budući direktor crno-belih Goran Stevanović.
Posle još jedne blede partije Partizana, mali tračak nade srpskom šampionu ulila je možda pobeda Artmedije nad Žilinom u gostima 1:0 u domaćem šampionatu. Posle svega šta su prikazali u poslednje tri evropske utakmice, crno-beli i nemaju previše razloga za optimizam, ali uprkos svemu srpski šampion i dalje ima realne šanse da se nađe u Ligi Evrope, ukoliko njegovi igrači u naredna četiri dana pronađu dovoljno hrabrosti, da ostave srce na terenu u Slovačkoj, u čemu bi trebalo da im pomogne novi trener.
Vrh Srbije ruši Partizan
Na poslednjem sastanku Upravnog odbora Partizana palo je dosta teških reči između dve suprotstavljene struje. Najbučniji su bili ministar Rasim Ljajić, koji je između ostalog imao i podršku poslanika SPS-a Branka Ružića, dok su s druge strane bili Gordan Petrić i Ivan Tomić.
- Tomić i Petrić su obrusili Ljajiću da mu nije mesto u Partizanu, već u Skupštini Srbije. Ovaj im je odgovorio da je u stanju da bolje vodi klub pd njih dvojice, da bi potom zatražio od Tomića da u pisanom dokumentu objasni zbog čega su evropski rezultati ispod svakog nivoa, a u prelaznom roku je potrošeno čak pet miliona evra - priča naš sagovornik.
E. A.
Dobar je Jokan... svaka mu čast!!!Ocigledno agonija se nastavlja , ocajna igra , trener je potpuno izgubio kompas i ekipa mu ne lici ni na sta , medjutim nije samo stvar do trenera i rukovodstvo se obrukalo ,prelazni rok je traljavo odradjen ,ekipa nije kompletirana , guraju se mladi igraci koji jos nisu dorasli evro utakmicama cisto da bi se na silu afirmisali i prodali , Obradovic odavno prodat i mislima u Saragosi ,Ljajic igra jer mora zbog Mancesterovog kes bonusa ,ekipi nedostaju barem tri kvalitetna pojacanja
Još kada bi i nama rekao šta je smešno bilo bi dobro, da znamo i mi da treba da se smejemo ako je stvarno nešto smešno.
![]()
Ne znam zasto, ali ja sam uvek za promeneDjuric mi se nikad nije svidjao, dok Tomic i Petric jesu. Sad mislim da svi treba da odu zbog lose odradjenog prelaznog roka. To im je posao, nisu ga odradili i dovidjenja! Da vratimo Baticu, dovedemo Milosevica...
UVEK PAMTIM ONAJ LEPI DAAAAAN KAD SAM ZAVOLEOOO PARTIZAAAN
OD TADA SAM SRECAAAN RADOOOSTAAAN![]()