- Poruka
- 15.396
To je sustina.
A i falio je Vasington....
Jel ti ovo stvarno mislis, mozda je falio Dijara, ali Wash, nikako....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je sustina.
A i falio je Vasington....
Jel ti ovo stvarno mislis, mozda je falio Dijara, ali Wash, nikako....
Ma zayebavam se.........ono nije balvan...ono je...................ajde sto je njega neko p revario pa mu je rekao da je fudbaler.....ali kako ga Partizan kupi...........
Bio jeftin, a visok!Ma zayebavam se.........ono nije balvan...ono je...................ajde sto je njega neko p revario pa mu je rekao da je fudbaler.....ali kako ga Partizan kupi...........
Bio jeftin, a visok!![]()
uzas... bar su igraci realni...
Igrači Partizana: Sami smo krivi, ništa nije gotovo
Kapiten fudbalera Partizana Nenad Đorđević ocenio je da je cela ekipa podbacila u remiju sa Žilinom (1:1) u prvom meču baraža za Ligu Evrope i dodao da igrači moraju potpuno da promene pristup igri u revanšu.
Kompletna vest
Jokan dileja uvodi Branu u 60; minutu koji je odlicno probivao....
Moreiri svaka cast![]()
![]()
Kakva velicina covece
![]()
![]()
Ljajic i Tomic opet kao protiv Apoela(mozda cak i gore),igrali su kao po jajcima.Pa ne igra Ljajic mali fudbal,pa kad mu posle milion izgubljenih lopti prodje neki dribling,mi svi da kazemo:"Vaaauuu"
Odbrana katastrofa,pogotovo Krstajic.Po bokovima bezopasni,mada su se trudili i Obrad i Djole.Zadnji vezni totalno inferiorni,a napad odsecen,sa Bogunom koji se em plasi,em igra samo jednom nogom.Brana uneo zivost,ali nije mogao nista vise da uradi.Kapa dole za njegovu borbenost.Jokan...
Ako je gospodin,kao sto ga predstavljaju,treba da podnese ostavku.To bi bio pravi moralan cin.Batica je otisao,nesto se kuva,a sta...
Posteno,sad isplivava prljav ves na povrsinu...Videcemo ko ce sutra obuci ciste gace...
![]()
evo ljudi sve ste videli, manje ovde, a vise na ostalim sajtovima sam citao kako je Jokan mlad trener koji ima viziju, kakva vizija, mi i dalje nemamo nijednu uvezbanu akciju
nadam se da nikome vise nece pasti na pamet da ga poredi sa Duletom, to bi bilo svetogrdje
Kako kakva vizija?evo ljudi sve ste videli, manje ovde, a vise na ostalim sajtovima sam citao kako je Jokan mlad trener koji ima viziju, kakva vizija, mi i dalje nemamo nijednu uvezbanu akciju
nadam se da nikome vise nece pasti na pamet da ga poredi sa Duletom, to bi bilo svetogrdje
Kako nema obraza?Ajd sto nema viziju,to se i moze oprostiti.........ali sto nema obraza.....
Jokan ostaje http://www.blic.rs/sport.php?id=107226
A nama ostaje nada da ce sam otici.
U Partizanu ipak " idila"
Rezultati super,igra super,dolazi novi sponzor,trener super.....
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=144592