ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci uzas........
Ljajic je izveo gomilu kornera koji su u rangu osnovaca.....imao je nekoliko dobrih prodora i to stoji.....
Moreira je apsolutno nosioc igre Partizana.......stvarno je kralj,imao je samo 2-3 greske...
Jokan dileja uvodi Branu u 60; minutu koji je odlicno probivao....
Bozovic je imao fantasticne odbrane i nije mogo da se izvuce iz one "mat pozicije"...ili gol,ili penal.....jedno od ta dva je moralo.....
I konacno se sa juga zaculo Jokane odlazi Jokane odlazi.....

Jokane ostani bar do kraja petog kola u superligi.:lol: Taman da i tu spremi izvanrednu taktiku,pa onda mozete da radite sa njim sta god zelite.
Eh,neki imaju sve,pa ne mogu da pobedjuju ni bedne kiparske i slovacke ekipe iz liga sa losijim rejtingom od nase.
Dosta je vec vise da se dva beogradska Titova blizanca vrte non-stop po svim medijima i da se pise sta je ko od njihovih mezimaca pojeo,a sta ko s*ao.
Postoji jos jedan klub koji je trenutno vicesampion,a na kraju ce biti sigurno sampion,koji ima najkvalitetniju ekipu i mnogo je stariji od dva komunisticka produkta,a uz to igra trenutno i najlepsi fudbal.A glavonje iz RTS-a se ni ne udostoje da daju prenos utakmice tog kluba kada predstavlja ovu zemlju u Evropi,a druge glavonje iz grada iz kojeg potice mu ne daju ni da igra na sopstvenom stadionu vec mora da se smuca po kojekakvim Marakanama.
Ipak,voleo bih da Jokan ode pa da Partizan prodje Slovake,a moj klub u petom kolu dobije protivnika za pravo odmeravanje snaga.

Poslednja izmena:
Moreiri svaka cast :worth: :worth: :worth: Kakva velicina covece :worth: :worth: :worth: Ljajic i Tomic opet kao protiv Apoela(mozda cak i gore),igrali su kao po jajcima.Pa ne igra Ljajic mali fudbal,pa kad mu posle milion izgubljenih lopti prodje neki dribling,mi svi da kazemo:"Vaaauuu" :lol: Odbrana katastrofa,pogotovo Krstajic.Po bokovima bezopasni,mada su se trudili i Obrad i Djole.Zadnji vezni totalno inferiorni,a napad odsecen,sa Bogunom koji se em plasi,em igra samo jednom nogom.Brana uneo zivost,ali nije mogao nista vise da uradi.Kapa dole za njegovu borbenost.Jokan...:roll: Ako je gospodin,kao sto ga predstavljaju,treba da podnese ostavku.To bi bio pravi moralan cin.Batica je otisao,nesto se kuva,a sta...:think: Posteno,sad isplivava prljav ves na povrsinu...Videcemo ko ce sutra obuci ciste gace...:D

Moreiri svaka cast :worth: :worth: :worth: Kakva velicina covece :worth: :worth: :worth: Ljajic i Tomic opet kao protiv Apoela(mozda cak i gore),igrali su kao po jajcima.Pa ne igra Ljajic mali fudbal,pa kad mu posle milion izgubljenih lopti prodje neki dribling,mi svi da kazemo:"Vaaauuu" :lol: Odbrana katastrofa,pogotovo Krstajic.Po bokovima bezopasni,mada su se trudili i Obrad i Djole.Zadnji vezni totalno inferiorni,a napad odsecen,sa Bogunom koji se em plasi,em igra samo jednom nogom.Brana uneo zivost,ali nije mogao nista vise da uradi.Kapa dole za njegovu borbenost.Jokan...:roll: Ako je gospodin,kao sto ga predstavljaju,treba da podnese ostavku.To bi bio pravi moralan cin.Batica je otisao,nesto se kuva,a sta...:think: Posteno,sad isplivava prljav ves na povrsinu...Videcemo ko ce sutra obuci ciste gace...:D

Potpisujem.

evo ljudi sve ste videli, manje ovde, a vise na ostalim sajtovima sam citao kako je Jokan mlad trener koji ima viziju, kakva vizija, mi i dalje nemamo nijednu uvezbanu akciju
nadam se da nikome vise nece pasti na pamet da ga poredi sa Duletom, to bi bilo svetogrdje

Ajd sto nema viziju,to se i moze oprostiti.........ali sto nema obraza.....

evo ljudi sve ste videli, manje ovde, a vise na ostalim sajtovima sam citao kako je Jokan mlad trener koji ima viziju, kakva vizija, mi i dalje nemamo nijednu uvezbanu akciju
nadam se da nikome vise nece pasti na pamet da ga poredi sa Duletom, to bi bilo svetogrdje
Kako kakva vizija? :roll: Pa proVIZIJA, kao što je i proLICENCA! :hahaha1:
Ajd sto nema viziju,to se i moze oprostiti.........ali sto nema obraza.....
Kako nema obraza? :confused: Vidiš da se uOBRAZio! :hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back