ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
upravo tako... ko je gledao utakmicu protiv rabotnickog, mog'o je da vidi u dva navrata Moreiru koji je, prvi put, ostao na poziciji Krstajica (zajedno sa Gavrancicem i Djordjevicem) koji je povuk'o loptu, posto je presek'o njihov napad... a drugi put kad je Moreira, posle lose izvedenog kornera, presek'o loptu kao zadnji igrac Partizana... jer su Djordjevi, Krstajic, Gavrancic bili u protivnickom sesnaestercu, isli su na skok... to je fudbal kakav se danas forsira svuda u svetu... u mancesteru se runi vraca do svog sesnaesterca, a racuna se kao napadac... danas vise nema tako jasne podele izmedju pozicija... i meni je drago sto Partizan igra isto tako... mada, normalno je da se desava vise kikseva odbranama timova koji konstantno napadaju, posto se sve linije pomere ka protivnickom sesnaestercu, samim tim ima i vise mesta za kontru... mora vise da se pazi kod dodavanja, ne sme da se gubi lopta lako... ima bezbroj stvari... nama ce biti lakse da igramo protiv timova koji ce nas napasti... koji ce se otvoriti i hteti da se nadigravaju... da nam daju gol... moci cemo protiv njih... ali, budimo realni... ne i protiv onih najjacih, ako budemo dosli do njih... protiv njih cemo morati da se zatvorimo i probamo da damo gol iz 1-2 sanse koliko cemo realno i imati u toku utakmice...

Ne vidim šta je sramno i može se na tu temu mnogo-mnogo, "
kako nije sramno..sramno je kao sto je i Zvezda pukla od Ksamaksa, Partizan od Fljamuntarija, Zvezda od Partizana :P
salu na stranu..to su sve istorijski sramotni trenuci naseg fudbala i ne treba se stideti toga... to je tako kako je ali ni guranje pod tepih ne pomaze. Treba priznati i ici dalje.

a sto se tice utakmice protiv zvezde, ne slazem se da su udvajali igrace neke, jer, kao sto sam i napisao, ti igraci su jurili nase defanzivne igrace... sto ostavlja mnogo prostora srednjem redu... sve se poremeti... i, jos bitnije, nisu oni bili toliko kvalitetni da neko mora da ih udvaja... i kad si vec kod necije tudje igre... ni nasu igru nije tako tesko procitati... seti se samo standarda i stutgarta...

Ne bih se slozio sa tvojim vidjenjem utakmice sa zvezdom,ali ok.Svako ima pravo na svoje misljenje.Sto se tice utakmica sa Standardom i Studgartom,tu smo pukli zato sto smo odigrali lose,prilicno uplaseno i inferiorno,a ne zato sto nas je protivnik nesto posebno procitao.Mi(za razliku od komsija) imamo vise alternativa u napadu,dok oni konstantno igraju na krila i ako probiju,probiju,a ako nista *** onda:lol: Mi mozemo i kroz sredinu da napadnemo dobro,jer je tu sjajni vezni red(na celu sa Dr.Mo),a i po bokovima.Mozda moje shvatanje fudbala nije moderno,ali moderni fudbal,za gol vise,moze se igrati u nasoj ligi,ali u Evropi...:think: Treba biti oprezniji,samo to kazem(naravno ne bunkerisati se,ali i ne igrati kao protiv Banata,Mladosti itd.)

Prosle godine je bilo dovoljno blokirati Moreiru i igra je bila presecena manje vise... Ceo tim je bio kao muva bez glave i odbrana nije bas najbolje mogla da saradjuje sa napadom...

Ove godine me raduje sto znam da imamo ovog izvrsnog Branu Ilica, decko je trenutno moj omiljeni fudbaler zbog toga sto ima i sut i tehniku... Sada nece biti dovoljno da cuvaju jednog ili dva igraca u srednjem redu ili napadu kada imamo bar 3-4 igraca koji mogu da ugroz mrezu protivnika ili da izvuku napad...

Tako da umesto prethodne godine dva igraca ove godine ce im trebati puna odbrana ako misle da nas zaustave...

27. jul 2009. | Izvor: B92, Danas
Odlazi samo Obradović

Do kraja prelaznog roka samo jedan fudbaler će napustiti Partizan, a to je Ivan Obradović za koga je stigla ponuda iz španske Saragose.

Iako su mediji prethodnih dana spekulisali da će ekipu napustiti Ljubimir Fejsa i Lamin Dijara, u klubu iz Humske demantuju takve priče. Obradović kaže da bi voleo da igra u Primeri, ali da su njegovi planovi još uvek vezani za Partizan.

"Eventualno igranje u Primeri bio bi veliki izazov za mene. Ali, isto bi mi bilo u svakoj drugoj ligi i klubu. Svugde ću imati malu dozu straha i treme od adaptacije. Nadam se samo na početku, jer bi vremenom kvalitet trebalo da učini svoje. Ali, to je budućnost. Sadašnjost se zove Partizan i zato u ovom trenutku razmišljam samo o svojoj prvoj utakmici u novoj sezoni. Najiskrenije", rekao je Obradović.

21-godišnji fudbaler kaže da su ga višemesečne priče o njegovom transferu psihički izmorile.

"Prvo sam se psihički spremio za oproštaj od Partizana i novi početak, pa se razočarao zbog propalih pregovora sa Ajaksom, jer je to bila moja velika želja i sredina koju sam smatrao idealnom za početak internacionalne karijere, a sada opet ne znam na čemu sam. Moji najbliži svakodnevno me pitaju da li je istina ono što su objavili ovi ili oni mediji, a ja ne znam šta da im kažem. Ne prija mi to što nisam ni na nebu ni na zemlji. Pogotovo što se ta, kako kažete, saga o mojoj prodaji poklopila sa lečenjem zgloba, zbog kojeg sam igrao samo jedno poluvreme na Evropskom prvenstvu za mlade. Koliko god se trudio da ostanem normalan i pribran, do skora me mučila velika nervoza. Prevazišao sam je uz pomoć ljudi iz stručnog štaba", izjavio je Obradović.

Obradović: "Ostajem ako uđemo u LŠ"

Partizan se u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sastaje sa APOEL-om, a Obradović kaže da će tražiti da ostane u Humskoj ako se "crno-beli" plasiraju u grupnu fazu takmičenja.

"Ako Partizan uđe u Ligu šampiona tražiću da ostanem. I učiniću sve da tako i bude. Mislim da imam pravo na to. Ostao sam zbog ovih kvalifikacija, učestvovao sam u borbi za njih... Posle dve duple krune to je jedina stvar koju nisam napravio s klubom koji toliko volim. Želim da vidim naš stadion krcat „grobarima“ i budem na terenu dok bude intonirana himna Lige šampiona. Sanjam taj trenutak od prvog treninga u Zemunelu", izjavio je fudbaler šampiona Srbije.

Partizan je obavestio UEFA da između dve runde kvalifikacija za Ligu šampiona nije menjao igrački kadar pa je Evropskoj kuću fudbala prosleđen isti spisak kao za mečeve sa Rilom. Trener Slaviša Jokanović računa na 24 fudbalera. Za poslednju, četvrtu, rundu moguće su izmene u zavisnosti od aktivnosti u prelaznom roku.
Ulaskom u Ligu šampiona biće popunjena klupska kasa i nema potrebe za prodaju još jednog igrača posle Stevanovića, a to je u ovom slučaju Obradović. Logično je.

Čuo sam da se Krstajić povredio na treningu i da neće igrati na Kipru. Nadam se da je dezinformacija.

vidim ovde je bilo pisanija o starom Stevanovicu, ne mogu sad sve da citam
on je limitiran fudbaler i ima problem da fizicki izdrzi utakmicu, inace je vrlo zahvalan i borben, ali za nesto vise od 4 poraza u kupu UEFA treba nesto vise od Stevanovica
sto se tice novog Stevanovica, decka znam iz busa, jos je zelen, videcemo do kraja sezone oce li bit nesto od njega

Partizan će na gostovanju Apoelu, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, biti oslabljen neigranjem Mladena Krstajića.

"Krstajić je ostao u Beogradu, povredio se u ponedeljak na treningu", poručio je portparol kluba Marko Vjetrović sa aerodroma u Nikoziji.

Iskusni defanzivac istegao je zadnju ložu na poslednjem treningu pred polazak na put.

Pod znak pitanja isprva je stavljen samo njegov nastup u duelu sa Apoelom, a onda je odlučeno da Krstajić odmah počne sa sanacijom povrede u Beogradu, umesto da se izlaže nepotrebnim naporima.

Krstajić ostao u Beogradu!

Fudbaleri Partizana doputovali su za Kipar gde ih u sredu od 19.00 sati očekuje prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona proti APOEL-a.
Izabranici Slaviše Jokanovića odradiće u utorak trening na stadionu "GSP" u Nikoziji, gde će se dan kasnije odigrati utakmica.

Na put, ipak, nije krenuo iskusni defanzivac crno-belih Mladen Krsatjić koji je na poslednjem treningu pred polazak na Kipar istegao zadnju ložu.

CELA VEST (klikni da pročitaš)

Uh raspisali se ovi Barijevci na njihovoj temi, razmahali se tastaturama, palacaju jezicima, pričaju mitove i veruju u ono što kažu :lol: :lol: :lol: , pa rekoh da se sklonim ovde od tih vragolana i zanešenjaka dragoga nam foruma, a njihove druge kuće :lol: , i da vidim šta se dešava sa voljenim Partizanom. :D

Dakle, mene više od toga da li će igrati Obradović ili Brežančić brine desni bek. Jer setimo se kako je Miljković kiksnuo protiv Sampdorije, a Stevanović nije ništa iskusniji od njega. Plus se još radi o gostujućem terenu. Bolje da desno bude Jovanović ili Đorđević, a na njegovo mesto da uđe Knežević.

Poslednja izmena:
Fudbaleri Partizana doputovali u Nikoziju

00006946.jpg

Fudbaleri Partizana doputovali su u Nikoziju, gde će sutra od 19 časova igrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv prvaka Kipra APOEL-a. Šef stručnog štaba crno-belih, Slaviša Jokanović, na put je odveo dvadestoricu igrača, među kojima nema Mladena Krstajića, koji se povredio na jučerašnjem treningu u Beogradu.

Cela vest

Uh raspisali se ovi Barijevci na njihovoj temi, razmahali se tastaturama, palacaju jezicima, pričaju mitove i veruju u ono što kažu :lol: :lol: :lol: , pa rekoh da se sklonim ovde od tih vragolana i zanešenjaka dragoga nam foruma, a njihove druge kuće :lol: , i da vidim šta se dešava sa voljenim Partizanom. :D

Dakle, mene više od toga da li će igrati Obradović ili Brežančić brine desni bek. Jer setimo se kako je Miljković kiksnuo protiv Sampdorije, a Stevanović nije ništa iskusniji od njega. Plus se još radi o gostujućem terenu. Bolje da desno bude Jovanović ili Đorđević, a na njegovo mesto da uđe Knežević.

ma kakav brezancic.. on je da se na vodjstvo od 3 0 uvede 10 minuta pred kraj...

bek je obradovic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back