ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo sta neko ko ih poznaje, kaze o Rilu:

POSLE DUGO VREMENA APSOLUTNO SAM ZADOVOLJAN ZREBOM U VEZI NASEG SVETOG KLUBA...
VELSKI RIL JE BIO JEDAN OD 4 TIMA KOJA SAM ZELEO...
EVO VAM INFORMACIJE IZ PRVE RUKE, ODNOSNO INFORMACIJE JEDNOG PASIONIRANOG KLADIONICARA KOJI MORA DA ZNA SVE MOGUCE TIMOVE I LIGE U EVROPI :)
RIL JE ZAVRSIO KRAJEM APRILA SEZONU SA 6 BODOVA PREDNOSTI NAD PROSLOGODISNJIM SAMPIONOM VELSA LAINELIJEM, NATRPAO JE PREKO 90 GOLOVA, CINI MI SE 95, A NAMA JE OVO BITNO POSTO LJUDI ZNACI VOLE DA IGRAJU FUDBAL, A MI TAKVE CENIMO I TAKVI NAM LEZE, A NEKI TALIBANI...
NARAVNO, ONI VEOMA LEPO IGRAJU, VEOMA SU JAKI, ALI TO SAMO U VELSU DRAGI MOJI PRIJATELJI, POSTO JE TO DO DASKE AMATERSKI KLUB SA SAMO JEDNIM PROFESIONALNIM IGRACEM! RIL JE GRADIC NA SEVERU VELSA, DA IMATE BOLJU PREDSTAVU NALAZI SE NA NEKIH 50 KILOMETARA VAZDUSNOM LINIJOM OD LIVERPULA, IGRAJU NA STADIONCETU OD 3.000 MESTA I IMAJU BELO-TEGET BOJE, A FURAJU FAZON BELI DRESONI, TEGET SORTSEVI, NALIK KOMBINACIJI TOTENHEMA...
TOLIKO OD MENE, POZDRAV SVIMA...

Haha, oduvek me je veselila ova priča o tome kako našim klubovima i reprezentaciji leže timovi koji ''vole da igraju fudbal''. :D

K'o da mi igramo neki lepršav, brz fudbal pun sjajnih poteza i briljantnih dodavanja, a ne tugu Božiju. :D

A obzirom na ove opaske o njihovom amaterizmu, seocetu u kom su, i poljani, a ne stadionu, na kojoj igraju, tačno znam da će da nas razbiju. :D

Ma to da su efikani,jesu.
Ali svi koji su ......veci kladionicari,znaju da je cela velska liga takva. Maltene svi klubovi su zavrsili sezonu sa prosekom vecim od 3 gola na utakmici.....
Na primer ,Ril je imao gol razliku 95:29, Laneli koji je bio drugi imao je 98:38, Cefn koji je bio 13. imao je gol razliku 57:74, a sesnaestoplasirani Portmadog 57:91. Jednostavno cela velska liga je za evropske uslove izuzetno efikasna,tako da ne treba iz toga izvlaciti neke bitne zakljucke....

Ril se tek pred kraj prvenstva odvojio Lanelija i uspeo da osvoji titulu.....

Jednostavno ,oni su boranija sa kojom Partizan nijednog trenutka ne bi smeo da ima problema....

Ma to da su efikani,jesu.
Ali svi koji su ......veci kladionicari,znaju da je cela velska liga takva. Maltene svi klubovi su zavrsili sezonu sa prosekom vecim od 3 gola na utakmici.....
Na primer ,Ril je imao gol razliku 95:29, Laneli koji je bio drugi imao je 98:38, Cefn koji je bio 13. imao je gol razliku 57:74, a sesnaestoplasirani Portmadog 57:91. Jednostavno cela velska liga je za evropske uslove izuzetno efikasna,tako da ne treba iz toga izvlaciti neke bitne zakljucke....

Ril se tek pred kraj prvenstva odvojio Lanelija i uspeo da osvoji titulu.....

Jednostavno ,oni su boranija sa kojom Partizan nijednog trenutka ne bi smeo da ima problema....

Oni kao da igraju rukomet,a ne fudbal :roll:

meni se uopste ne svidja sto su prodali Stevanovica... decko je dobro pokrivao celu stranu i znao je da uputi centatsut... dao je i par gola, sto je za odbrambenog igraca sasvim dovoljno... tvrdim da bi ga za godinu dana prodali bar duplo skuplje a pitanje je koliko od transfera ide klubu.... ne svidja mi se ideja o kojoj neki pricaju a to je da Djordjevic predje na desnu stranu i da pokriva... spor je... ne svidja mi se uopste sto prodaju igrace ako vec nisu u finansijskoj krizi...
sa druge strane, jako mi je drago sto su Diari stavili do znanja da je igrac Partizana i da nece da ga prodaju ako nije u interesu kluba... to je dobro da se njemu zapuse usta i da se spusti na zemlju (priznajem da me je bas razocarao svojim ponasanjem!) a i da pokazu drugim igracima da sa klubom nema sale.... posebno me je odusevila izjava Tomica kad je,iznerviran, izjavio da "ga niko nije terao da potpise ugovor!'... to je pravi nacin...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back