ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto je Moreira ostao bez kapitenske trake?

00010572.jpg

Iako je Alamami Moreira odmah posle utakmice sa Inđijom rekao da nije ljut zbog odluke da ne nosi kapitensku traku, bilo je upadljivo da nije ravnodušan. U njegovom glasu se osećalo da mu nije pravo što je ostao u senci mlađih. A, trake se nije sam odrekao.

- To su interne stvari i ne bih da pričam na tu temu. Želeo bih da to ostane unutar svlačionice, mada ako Plavi (Stevanović) hoće da vam odgovori, nema problema - rekao je Moreira, a prenose "Novosti". - Nisam više zamenik kapitena u ovom timu, ništa od toga. Takva je zvanična odluka. Dobio sam objašnjenje zašto je to tako, ali neću o tome da pričam, neka vam to drugi kažu. Nisam ljut.

Trener Partizana Goran Stevanović nije obrazložio zašto Moreira nije više zamenik kapitena Partizana.

- Moreira i ja smo razgovarali o tome, imam sa njim najbolji odnos od svih, pre svega, zbog poznavanja jezika. Neće zbog trake Almami biti slabiji igrač, obećao mi je da se to neće odraziti na njegove igre, da će i ubuduće davati sve od sebe - rekao je Goran Stevanović.

Nije pitanje prvog ili drugog zamenika kapitena preterano značajna stvar, ali je nelogičan izbor stručnog štaba da traku na meču sa Inđijom dodeli Nemanji Tomiću. Mladi fudbaler je imao konflikte u poslednjih mesec dana najpre sa navijačima, a potom i predstavnicima medija, dok se na sve to nadovezuju i jako loše partije ove jeseni. Umesto da doživi makar prekor zbog ponašanja - dobio je kapitensku traku.

- Ne možemo da eliminišemo Tomića i pored svega toga. Ovim smo pokušali da ga uozbiljimo, da se ponaša zrelije, da bude odgovorniji. Svi mi imamo neke grehove iz mladosti, a Nemanja se pokajao zbog svega što je uradio - objasnio je trener Stevanović.

dakle, ne mogu da verujem sta citam ovde... onaj tomic se stavlja ispred Moreire... ja ne znam sta vi mislite, ali ja bi', da sam nesto u Partizanu, njega vratio u Teleoptik, da tamo greje klupu, a ne da ga forsiraju toliko samo da bi ga neki menadzer prodao i jos neko pored njega uzeo pare... i ne samo njega... i diaru isto... jer je vec ocigledno da nece da igra... izgubio bi' na njemu, al' bi' sve ostale 'zvezdice' naucio pameti... to je sramota, majke mi... ne znam, ali stvarno mislim da cela ova uprava gubi poverenje, bar kod mene... nista nisu uradili za prelazni rok, stede novac na trenerima, nema najava da ce se ikakva promena desiti...

Fudbal je bio jad i beda. Mnogo loša utakmica. BSK je došao da se nadigrava, i svaka im čast na tome. Samo naši igrači veze nemaju, pa je opet bila dosadna utakmica. Meni nije jasno, ko gura Petrovića i Tomića? Ljudi bre veze nemaju, toliko su kriminalni da je to neverovatno. Karakteriše ih bol u predelu prepona za stvari kao što su: trčanje, borbenost, trud... Za njih dvojicu nema mesta ni u Teleoptiku.
Generalno golovi su mnogo smešni. Gol Borčanaca je bruka za našu odbranu. Počev od Petrovića i Krstajića, preko malog karatiste Stevanovića, pa do Lomića, koji je svojim volejom pocepao vazduh (na dva dela: vodonik i kiseonik :lol:). Penal mislim da nije postojao, to je neki moj utisak, a možda i grešim...
Mnogo smo loši, i neka nam je Bog u pomoći protiv Šahtjora. Samo da ne primimo više od 5 komada.

Posto vidim da se tu kace neke pesma evo i nesto za vas Osmanlije.

Alo grobari,nisi Turci svi
petsto godina po Beogradu
samo drkali,nisu drkali
vec su je*ali
vase prababe glupi grobari
Turci ste i vi

Picketine sto iz straha pucate
bezite i drukate
po novinama kukate
A lea le vi ste ***** najvece
svako to dobro zna
to zna cela Srbija

E obrezanci jedni prljavi i tamnoputi,vi imate obraza da nekome nesto pricate?
Vi koje vode klasicni krimosi i dileri droge koji su vec pazarili zatvora i zbog toga i zbog ubistva onog decka raketom?Vi koji u duplo vecem broju do zuba naoruzani napadate obicne francuske simpatizere?Vi koji u autobusu na smrt pretucete jednog starca?Vi koji ste kukavice i ne mozete da podnesete batine vec potezete pistolje i pucate?
E jadna li vam kukavna majka i neka vas je sramota olosu jedan.Toliko ste jadni i bedni da vas niko ni ne uzima za ozbiljne navijace,navijate samo kada pobedjujete,protiv Tuluza jedva dovucete 10000 ljudi na stadion uz svu medijsku pompu,a ne znate ni koreografiju da napravite kako treba.Stvarno ste stoka kako i sami sebe nazivate.

Kakav si ti...da nije žalosno bilo bi smešno. Nama nešto pišeš u vezi Turaka, raspitaj se malo sta znači reč ''DELIJA'', pa se javi, neinteligentni, neobrazovani gmaze.

Da, da isto tako cista. Poistovecujes obostrano guranje u sesnaestercu i saplitanje s ledja!
Mene samo cudi sto se igraci Vojvodine nisu nervirali kod svih onih promasaja (posebno zvezdas Mrdja). Na kraju utakmice, svi zadovoljni, grle se, ljube... Izgleda da je svima stalo da Partizan ne osvoji trecu titulu uzastopno....

Ma da,mnogo ste jaki hahahaha.....mada se po onome što se videlo u subotu može zaključiti upravo suprotno.
Odoh na arbajt,sutra nastavak ;)

Što se tiče penala nije baš bilo te jačine kontakta da bi bio sviran, ali ono zbog čega je sudija reagovao i dosudio prekršaj je ruka na napadaču i odgurivanje s leđa, što je po pravilima čist penal. Kao što rekoh, čini mi se po snimku da jačina kontakta nije bila za prekršaj. Tako da je ta situacija neuporediva sa situacijom protiv BSK-a, jer u toj situaciji nije bilo tog pokreta rukom s leđa ka igraču, a kontakt otprilike iste jačine. Tako bar kažu sudijska pravila. ;)

SIMA SRBIJA: ‘Grobari' nisu narko dileri!!

Jedan od vođa navijača Partizana Predrag Simić, poznatiji kao Sima Srbija, siguran je da se optužbe bezbednosnih službi ne odnose ni na koga od viđenijih „grobara".

- Država očigledno želi da raskrinka ljude koji se izdaju za navijače, a koji su u stvari kriminalci. Kod nas takvih nema, niti ih je ikad bilo. Ogroman broj ljudi, gotovo apsolutna većina, na tribine dolazi isključivo iz ljubavi prema Partizanu. Što se tiče drugih navijačkih grupa, o tome ne bih govorio... - rekao je Simić za Press.

Dugogodišnji vođa „grobara" strahuje da će se najavljena akcija države protiv kriminalaca i huligana sa tribina pretvoriti u obračun na svim navijačima.

- Medijski linč navijača je već počeo, a šta će uslediti posle njega, videćemo. Skupljanja političkih poena na račun navijača je bilo i ranije, i to nije ništa novo. Ipak, mi bismo voleli da se ovoga puta problem efikasno reši. A problem uopšte nisu navijači, već posledice pojedinih navijačkih postupaka... - ocenio je Simić.

S druge strane, navijači Crvene zvezde, baš kao i rukovodstvo kluba, nisu bili raspoloženi za razgovor.

- Nemamo zasad nikakav komentar. Ako budemo rešili da se oglasimo, to ćemo uraditi... - kratko je izjavio vođa navijača Crvene zvezde Vladimir Šavija.

Sekretar disciplinske komisije UEFA najavio u izjavi za "Novosti" kaznu za Partizan, koja će i te kako pogoditi beogradski klub.

Posle smrti navijača Tuluza Brisa Tatona (28), koji nije preživeo napad huligana, FIFA, a posebno UEFA, već traže da se počinioci ovog gnusnog čina, kao i njihovi pomagači, najoštrije kazne, prenose "Novosti".

Sekretar Disciplinske komisije UEFA Peter Limaher nije hteo da da zvaničnu izjavu, ali je za beogradski dnevnik rekao da će na prvom sastanku, a to je već u utorak, doneti odluku koja će i te kako pogoditi Partizan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back