General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Mislis dosadan ko pijavica? Ne mozes ga odlepiti!![]()
Ma bitno da je grobar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis dosadan ko pijavica? Ne mozes ga odlepiti!![]()
ma boli te racku
btw. zvezdana, kako toliko znash o fudbalu..impresionirana sam![]()
Vidis sa Generalom mogu razgovarati a ti decko stvarno nisi materijal za razgovor.Poenta je -nije bitno kad ste sagradili "hram" vec je bitno to sto na njemu nista ne radite da bi zasluzio epitet hrama!!Shvatas li ti to?
Da li ste dobili one reflektore od Filipsa za Kezmana?
Ako jeste ..to bi bilo otprilike to od ulaganja..
Shvatas li ili da pisem sporije?![]()
Znaci znanje .mozak i impozantno poprsje .Tri u jedanma boli te racku
btw. zvezdana, kako toliko znash o fudbalu..impresionirana sam![]()
Jok ti ćeš da mi kažeš.Vidis sa Generalom mogu razgovarati a ti decko stvarno nisi materijal za razgovor.Poenta je -nije bitno kad ste sagradili "hram" vec je bitno to sto na njemu nista ne radite da bi zasluzio epitet hrama!!Shvatas li ti to?
Vidis sa Generalom mogu razgovarati a ti decko stvarno nisi materijal za razgovor.Poenta je -nije bitno kad ste sagradili "hram" vec je bitno to sto na njemu nista ne radite da bi zasluzio epitet hrama!!Shvatas li ti to?
A znas li da se hram rimuje sa kram?Vidis sa Generalom mogu razgovarati a ti decko stvarno nisi materijal za razgovor.Poenta je -nije bitno kad ste sagradili "hram" vec je bitno to sto na njemu nista ne radite da bi zasluzio epitet hrama!!Shvatas li ti to?
E svaka cast za ovoZasto bi smo nesto na njemu morali da radimo da bi zasluzio epitet hrama???
Za mene je on hram pa hram.....sija mi u ocima kad ga gledam,jedino se na njemu osecam zivim,to je za mene dovoljan razlog da ga tako zovem...
Kao sto je za vas rupa svetinja![]()
Pa šta ti ja pričam od početka diskusije?Vidis Fluid kako si konacno shvatio da pricamo isto
Nije meni krivo mozete da ga zovete i Old traford ako hocete ,vec me nervira ta kuknjava da nista ne mozete da uradite da vam stadion bude bolji i lepsi!
Bolje da se pare koje ste zaradjivali ulagali u infrastrukturu kluba nego sto ste dovodili neke "igrace" koji cak i ne zasluzuju da igraju..
Ali plasim se da ces i ovo pogresno shvatiti
I da...ja nikad nisam ni jednu losu rec rekla za KK Partizan jer su momci stvarno za respect !
Pa jel toliko boli biti iskren?
Zvezda je uprkos svim problemima koje ima veli klub i to treba da priznate![]()
E svaka cast za ovo
Postujem
Ali nismo pricali u tom smislu ,vec u realnom...a stvarno je stadion uzasno zapusten ..
Bravo. Upravo tako, i sam taj naziv Fudbalski Hram je više opis osećanja.Zasto bi smo nesto na njemu morali da radimo da bi zasluzio epitet hrama???
Za mene je on hram pa hram.....sija mi u ocima kad ga gledam,jedino se na njemu osecam zivim,to je za mene dovoljan razlog da ga tako zovem...
Kao sto je za vas rupa svetinja![]()
Bravo. Upravo tako, i sam taj naziv Fudbalski Hram je više opis osećanja.![]()
TacnoAxa u tom smislu......
pa realno gledano,stadion jeste star i ima mnogooo nedostataka ,ruku na srce....ali za "Srpske uslove" odlican stadion.....
Isto vazi i za vas.....star je i mnogo sta ima da se radi na njemu.......
Ona je verovatno mislila na "hram" kao gradjevinu.....mada i u tom pogledu je za mene hram![]()
![]()
![]()
Znam da su nasi male bebe za recimo Engleze do pre neku godinu,ali oni su napravili tako dobar zakon da navijacima ne pada na pamet da prave glupostiNije to samo kod nas...... ....ne moze bez krljanja veruj mi...
Za Zilinu igra Nemanja Zlatkovic.Bio je jedan od najtalentovanijih igraca Zvezdine skole ..On i Jovetic su bili najbolji strelci u omladincima..ja moram da se vratim na zilinu,,,
to uopste nije prosecan tim,,,
strahovito su se pojacali i nasem maheru Jokanovicu nece biti lako...
al s obzirom na njegovo visegodisnje trenersko iskustvo ocekujem da pruziti maximalan otpor
tim albancima...
KOSOVO JE SRBIJA!!!