Happiness..
Veoma poznat
- Poruka
- 11.832
ironichan nick 
pa zabrinula sam se kad sam videla toliko crvenih slova na ovoj temi

pa zabrinula sam se kad sam videla toliko crvenih slova na ovoj temi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo to! A govori da posle povrede(?) u Novom Sadu nije bio u "startnoj postavi"! Što znači da je sve slagao! On nije bio ni pre, a ni posle te utakmice u startnoj postavi već je popunjavao broj igrača na klupi! Da nije bilo kartona MIrkovića ne bi bio ni na utakmici protiv Vojvodine u "startnoj postavi", a zamenjen je na poluvremenu. E sad ako mu duguju plate za sedenje na klupi, neka mu daju ako je u pravu. Može on da priča šta hoće, ali ako nije igrao onda nije, a ne da govori kako je igrao u startnoj postavi. Možda je sanjao, ko bi ga znao.Ne bitno koliko je on igrao,bitno je sta govori...
A zbog togaaaa? Pa ne pišem ja crvenim slovima.ironichan nick
pa zabrinula sam se kad sam videla toliko crvenih slova na ovoj temi![]()
Jaooo što neko brine za mene.pa ne bih ti ja rekla da se ne nervirash da si crveni![]()
Upravo tako. Lepo ti kaze covek.Fluid, nemoj se nervirash choveche![]()
ne vuci me za jezikJaooo što neko brine za mene.![]()
Nego, igraš li ti fudbal, da opletemo jednu partiju? Moramo da se držimo fudbalske teme.![]()
ja mislim da sam zzena..bar po polnim karakteristikamaUpravo tako. Lepo ti kaze covek.
Pa valjda su i zene ljudi?ja mislim da sam zzena..bar po polnim karakteristikama![]()
Znači ništa od fudbala jedan na jedan?ne vuci me za jezik![]()
Mogu da ga zovu kako hoce,ali svakako ne lici ni na kakav hram...vise podseca na pasnjak ili oranicu![]()
Nisam navikao da ovde svracaju pripadnice suprotnog pola, pa sam te mahinalno okarakterisao kao musko. Nece se ponovitija kad kazzem chovek, mislim na mushko..ok u meni je problem![]()
Zvezdana, a posle kukaš i cviliš da te drugi brane, a stalno ideš od teme do teme i podyebavaš. Smanji malo doživljaje.Mogu da ga zovu kako hoce,ali svakako ne lici ni na kakav hram...vise podseca na pasnjak ili oranicu![]()
Koga sam ja to molila da me brani?Zvezdana, a posle kukaš i cviliš da te drugi brane, a stalno ideš od teme do teme i podyebavaš. Smanji malo doživljaje.
Čitao sam na drugim temama kako bežiš na temu gde ćeš imati kod da te brani posle provokacije gde ljude bez razloga nazivaš budalama. Znam o čemu pišem!Koga sam ja to molila da me brani?
Ko te podjebava?
Jesi li ti bio na JNA?Jesi li bio na Marakani?
Decko...mozda ti se istina ne dopada ,ali razlika je ogromna.
Zao mi je ali je tako..
Pocev od kapaciteta stadiona,preko ruznih boja na stolicama JNA pa do trave.
Ako je tebi ovo provokacija..onda ok
Izvinjavam se .
Samo da znas..nikad nikog nisam molila da me brani.Uvek se sama branim od budala
A i onako necu jos dugo biti ovde ..tako da iskuliraj..ok?
Pa brate, njima strašno bode oči što su Slovaci nazvali stadion Partizana - Fudbalski Hram. Već par dana pišu o tome po netu. Kao da su im brknuli u oko.Ne znam cemu rasprava oko toga ko kako zove stadion, i oni njihov zovu Marakana pa nikom nista.
Čitao sam na drugim temama kako bežiš na temu gde ćeš imati kod da te brani posle provokacije gde ljude bez razloga nazivaš budalama. Znam o čemu pišem!
Bio sam na oba stadiona i nemoj ti meni da pričaš šta je dobro, a šta loše. Kod vas u "rupi" je do pre par godina bila bukvalno oranica, pa ste menjali kompletnu travu. Naravno da neće da stave sada lošiju nego će staviti bolju. Isti je slučaj i sa kapacitetom, noviji stadion naravno da će imati i veći kapacitet od onog koji već postoji na ovim prostorima. Zato nemoj mnogo da fantaziraš.
Način na koji si napisala i jeste provokacija i nije ti prvi put! Samo što nisam hteo da ti ukazujem pre na to.
Uopšte me ne interesuje gde ćeš i da li ćeš biti.
A ti shvati šta sam napisao. Dakle, ponoviću samo još jednom šta sam ja napisao, valjda ćeš shvatiti napokon.Lupas majke mi
Ja sam na fudbalu pisala i pre pisanja na Religiji,a to sto ti mislis da cu se baviti tvojom nebitnom pojavom velika ti je greska
Narvno da smo promenili travu -prelepo je
I "RUPA " je impoznatan stadion koji prima duplo vise od vaseg
Znam da te boli sto ti pricam istinu...ali TO nikako ne moze biti nikakav hram
A sad prepricaj opet koga ja to provociram
Ovo su cinjenice ,a ne provokacije..probaj to da shvatis za pocetak![]()