@kondor 22
Sva 3 kluba su zaslužila to što su izbačeni.
Sva 3 kluba su zaslužila to što su izbačeni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ethan:Mora da se prekine srahovlada FIFA i UEFA.
Ja bih osnovao neko paralelno takmicenje pa ko ih yebe
Tako je čovek..Neideš u rat nego na utakmicu..Kartman:sta sad grobari pljuju po UEFI? ja bih im odrapio jos jednu godinu. kad nauce da navijaju onda ce i igrati. koji ce im moj one majice, a posli na fudbal? hocu da vodim klinca na tekme, a ne da strahujem da li ce neka budala napraviti neki shit. koliko su do sada dobili kazni na evro utakmicama samo zbog toga sto neki idiot misli da je kul zapaliti baklju
Ajde ti meni odgovori na par pitanja; nesto mi nije jasno:goocha:@laki rile
Kao prvo , znas li ko je prvi poceo da baca kamenje na tribini? Znas li ciji je sal nosio glavni redar i uopste kako su se ponasali na utalmici ? Ne znas ,naravno ,zato ne kenjaj.
Znas li sta je pandur rekao ispred Mostara kad je kolona zaustavljena na jednoim mjestu ,na pitanje : Gdje idemo ??? Kako gdje ,pa u Jasenovac.( bez imalo ironije.)
I NAJGLUPLJE MOGUCE PITANJE - ZASTO SU ISLI ? ZATO STO SU NAVIJACI . Zato sto ima ona pjesma : na kraju sveta da igra Partizan ON nece nikada ostati sam....
I UVJEK CE NA SILU BITI ODGOVORENO SILOM.
I TACNO JE - IMA DEBILA KOJI MISLE DA SU HULIGANI. I slazem se da su stoka.Ali ogromna vecina nikad ne zapocinje sranje sa policijom ako nisu izazvani!!!
I tacno ,bilo je navijaca placenika ,koji su tapkali karte. ZATO JE OSNOVAN JUZNI FRONT.O nasoj borbi sam ranije pisao i nije potrrebno da se ponavljam.Nasom zaslugom takvi likovi su otisli.
I ZNAS LI ZASTO MIE DRAGO STO NEMA KUPA UEFA ? Zato sto cu sad fino ko covjek da gledam Partizan i protiv timoka,macve,cikarickog sa 2000 pravih navijaca na sve cetri tribine.NAMA SE **** PROTIV KOGA IGRA PARTIZAN -MI NAVIJAMO ZA NJEGA , A NE DA DODJE REAL,MILAN -DA BI NJIH GLEDALI.... To je razlika izmedju nas i evro pozera sa njihovim kurcevitim stavom ,roze majicama ,pijacnim salovim i kapama LS.
I stanite , sto se nekom **** sto 3 lika nose majce sa Mladicem i Karadzicem? To je opredeljenje i kraj price. Ako mogu jebene ustase da nose kukaste krstove u Podgorici i drugde ,mogu i oni majcu kkakvu zele.
Kao da smo mi jedina tribina u Evropi koja ima pojednice sa nepodobnim politickim stavovima.A STA JE SA FASISTIMA LACIA,INTERA ,PALERMA - sto njih nikada ne maltretiraju i terajuda skidaju majce??????
@ Crni ,nije niko ostavio Jug kojekakvim budalma koje misle da mogu da rade sta im je ***** cef.Ko dodje na Jug i pokaze iole pristojno ponasanje i postovanje prema klubu nikad NECE biti povredjen.Kako to da ja koji idem na Jug 15 god ,jos iZ Podgorice potpuno sam , nikada nisam popio batine od nekog . Mnogo je godina je proslo dok sam upoznao neke ljude i sprijateljio se sa ljudima iz grupa.Umio sam da mislim glavom za razliku od nekih.
Za vojvodinu ti vjerujem ,al danas je drugo vrijeme,Odi ti na vfk na neku tekmu u crno bijelom pa ces vidjeti.
Da objasnim dogadjjaj u vezi sa samarima.Derbi na ciganmali , 10 redova iznad vodje likovi klinci 18-19 god pocinju da pjevaju sami.Ja i ortak se okrenemo i zamolimo ih da to ne rade,vodja vodi navijanje.Oni ok i opet isto.Ponovo ih zamolimo , jedan ladno kaze ortaku pusi *****.Kazemo mu da saceka kraj tekme,da da raspravimo to van stadiona.On odobrava,samo sto smo se okrenuli, on udara nogom s ledja. Na ogradi je zavrsio. I DA ZAO MI JE RODITELJA sto imaju takvog sina stoku koji dodje naduvan ,mortus , i pravi sranje. I uvjek ce tako biti ,dok ne naucis pameti.
I uopste , ne znam zasto se trudim objasnjavam nesto ljudima.Vecina ovdje je kritikovala upravu ,govorila da su lopovi. ONI su ukrali desetine miliona i ojadili Partizan u svakom smislu.Sad vjesto koriste incidente da prebace lopticu na GROBARE. I ZEKA CE DOBITI SVOJE NOVO- STARO MjESTO U KLUBU. Svi ce mu oprostiti i bolece ih kita,a kad opet klub pocne da tone - neki ce reci - mozda su Grobari bili u pravu ...?
Nasa borba nikad nece prestati ,pre ce svet u paklu nestati.
Navijači Partizanarile_laki_oblak:a kako se zovemo mi koji mislimo da je Partizan izbacen zbog navijaca, ali isto tako zelimo da zecevic napusti Partizan?![]()