crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
A ODITE?![]()
Odi je bio dobar
bas me interesuje koliko bi on dao golova da je imao sansi ko Dijara, doduse pitanje je da li bi usao u toliko sansi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ODITE?![]()
Odi je bio dobar
bas me interesuje koliko bi on dao golova da je imao sansi ko Dijara, doduse pitanje je da li bi usao u toliko sansi![]()
Meni se uopšte ne dopada to što su najbolji fudbaleri Partizana stranci. Mislim da to može samo sjebati našu omladinsku školu koja je po UEFA druga najbolja u Evropi, iza Ajaksove. Igru Partizana bi trebalo da nose domaći igrači, deca kluba, a stranci bi tu trebalo samo da popune pokoju rupu. Trenutno stanje mi se nimalo ne sviđa.
Kad pomenu to, ne znam koji će andrak Tošiću odlazak u Englesku? On je bre pile, ima Englezi da ga ispohuju.
Veruj mi, te priče o podmlađivanju meni idu na ***** ceo život u svakom sportu, i u svakom klubu. Čak me i Zvezdine budalaštine po pitanju toga iritiraju, a kamoli Partizanove. Sećam se kako su se komšije lošim rezultatima u košarci pravdale podmlađivanjem tima. Što bi možda bilo i OK da to nisu radili jedno čitavu deceniju. Mislim, ***** ti taj tim koji podmlađuješ deset godina.
Samo što nisam ja imao na umu da nama stalno igraju deca koje lansiramo u treću letonsku ligu čim napune 23. Nego ti govorim o tome da osnovu tima treba da čine igrači Partizana od nekih, recimo, 25 godina, plus pokoji stranac, i jedan ili dvojica najvećih talenata Partizanove škole. Plus u rotaciji budu još dvojica. Nakon par godina neki od njih će sazriti i postati standardni igrači dok će neki od ovih pomenutih 25-ogodišnjaka otići u inostranstvo, npr. Te koji ispadnu propali talenti treba odstraniti k'o tumor. I tako u krug. Pretpostavljam da ti je jasno na šta mislim.
A što se tiče Boaviste i toga, jes' da seru danas ljudi komunizam-totalitarizam-ovo-ono, ali ono pravilo da ne može igrač da napusti državu do 27. je jedna od pametnijih stvari kojih su se Balkanci dosetili u dvadesetom veku.
Slazem se...nije mi drago zbog toga
uzmi malog Ljajica za primer.....decko god dana stariji od mene i umesto da se razvija kao igrac u sredini gde ce imati sansu za vecom minutazom ,on ce otici u Man....gde se svaka greska u igri skupo placa
Zao mi je sto talenti odlaze,ali to mora da bude tako da bi klubovi preziveli.
Valjda ce da nas izvuce ovaj novi zakon (ako se uopste i donese) o sportu
I nadam se da ako sutradan dodje do privatizacije ,da nece o sudbini Partizana ili Zvezde odlucivati samo jedan covek,vec vise njih.....
Ko zna sta ce biti......a inace Tomic izjavio kako imamo dovoljno kinte i da ne moramo prodavati igrace i da cemo imati sigurno 6 meseci stabilnu finansisku situaciju....a sta kad prodje 6 meseci?
Meni se uopšte ne dopada to što su najbolji fudbaleri Partizana stranci. Mislim da to može samo sjebati našu omladinsku školu koja je po UEFA druga najbolja u Evropi, iza Ajaksove. Igru Partizana bi trebalo da nose domaći igrači, deca kluba, a stranci bi tu trebalo samo da popune pokoju rupu. Trenutno stanje mi se nimalo ne sviđa.
sunce mu, prodase decu za 17 miliona i imaju novca za godinu dana?koliko se to trosi mesecno?
sto se tice podmladjivanja, stranaca i sta ti ja znam, stvarno je tesko odrediti u ovim nasim uslovima, gde se zivi od dugova, igra se po kaljugama i oranicama, kakve ce to posledice imati po kvalitet
prvo bi trbalo izbaciti iz JSL sve ekipe koje igraju na oranici i koje nemaju odgovarajucu drenazu (krenuti od JNA), otkud da saznamo ko je kakav igrac ako se igra na oranici koja maksimalno odgovara bunkeraskim ekipama tipa Hajduk, Banat, Borac, Jagodina...
Ali sa tim trenutnim stanjem mi igramo nikad lepsi fudbal,najbolji u poslednjih 5,a sigurno i vise godina.Ja nikad se neopterecujem sa tim dali stranci vode igru Partizana meni je totalno sve jedno.Naravno to ne znaci da nam od 11 na terenu treba da bude 5 stranaca 3 sasvim dovoljno.
Nema svako mogucnosti za pristojan teren
Jeste to da ne moze normalno da se igra ali kvalitet se prepoznaje....
I LEPO SI REKAO ,STA JE SA 17 MILIONA?
Stvarno je tuzno u kakvoj sredini zivimo......![]()
Ja ne mogu da verujem svojim ocima i usima kad citam ovakve vase postove. Zar je moguce da Srbija ima ovako zagrizen narod za fudbal a da drzava nista ne preduzima za ozdravljenje ovog sporta koji tu istu drzavu pretstavlja u svetu? Mene tuga obuzima kada dodjem ovde na seoska igralista i vidim glavni teren, pomocne terene i teren sa vestackom travom pa se setim sta vi ovde pisete!a sto se tice terena, ilic je negde objasnjavao kako se to radi, kod nas Zvezda obnavlja teren 2 godine, pa jel to normalno?
ljudi cine sredinu, stvarno ne verujem da sa Jokanom mozemo bilo sta u Evropi, samo da se ne sretnemo sa Hrvatima
a sto se tice terena, ilic je negde objasnjavao kako se to radi, kod nas Zvezda obnavlja teren 2 godine, pa jel to normalno?
ljudi cine sredinu, stvarno ne verujem da sa Jokanom mozemo bilo sta u Evropi, samo da se ne sretnemo sa Hrvatima