General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Znao sam nesho da si cigan!!!
neshoooo ciganeeeeee!!!
![]()
Nesa je navijacka rkavu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neshoooo ciganeeeeee!!!
![]()
neshoooo ciganeeeeee!!!
![]()
ne seri molim te
Tomić: „Zadržaćemo okosnicu tima“
Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivan Tomić izjavio je da će najvažniji igrači tima ostati u Humskoj sledeće sezone.
Tomić je dodao da će crno-beli dovesti nekoliko pojačanja iz domaćih klubova u letnjem prelaznom roku.
„Ni po koju cenu nećemo prodati srž ekipe, jer ne želimo da budemo oslabljeni pred važne utakmice koje nas očekuju. Nećemo da se odreknemo onih koji imaju veliku težinu i na terenu i u svlačionici“, izjavio je Tomić.
Partizan je mesec dana pre kraja sezone odbranio titulu prvaka Srbije, a Tomić je rekao da u klubu već sada razmišljaju o pojačanjima, pre svega iz domaćih klubova.
„Dovešćemo najviše trojicu ili četvoricu igrača. Tražimo mlade igrače i pratimo srpske lige. Nećemo žuriti sa pojačanjima, jer tim koja imamo dovoljno je dobar za borbu u domaćim takmičenjima i u Evropi“, naglasio je Tomić.
Tomić je, ipak, istakao da je prodaja igrača još uvek neminovnost u svim srpskim klubovima.
„Mi se trudimo da bude što manje odlazaka, ali je neminovnost u našim klubovima da najbolji igrači odlaze, jer od toga zavisi preživaljanje. Razlika između Partizana i ostalih klubova je u tome što mi možemo da prodamo jednog igrača i da šest meseci živimo bezbrižno, bez dugova. Klub funkcioniše bez problema u ovim teškim vremenima“, naveo je Tomić.
Jel ovaj Tomic lud il' se samo zeza?Koja bre srpska liga?
Ako hocemo nesto u Evropi da uradimo,moramo da dovedemo dva-tri dooobra pojacanja,iskusnije fudbalere.Pogotovo smo tanki na bokovima,kako u defanzivi,tako i u ofanzivi(sa izuzetkom fenomenalnog Tomica).Trebalo bi i naci nekog igraca,koji ce biti alternativa Moreiri i ako Juca ode,prodati Fejsu i naci nekog dobrog zadnjeg veznog.Ne bi bilo na odmet,dovesti jos jednog stopera,malo brzeg,jer su Gavrancic i Djordjevic,mnooogo spori.Takodje nisam za to da se proda Srdja Knezevic.To je jedan od boljih igraca,koje smo iznedrili na poziciji stopera u zadnjih par sezona i velika je grobarcina
![]()
FEJSU treba prodati!
I lepo si rekao treba nam jos 2-3 dobra pojacanja,dobro bi nam dosao i jedan napadac,da dovedemo nekog crnca iz Afike ako ga uhvatimo![]()
Moze da pozajmi Bugaro-hvatac od Jesica.Valjda radi i za crnce![]()
ma da bree......
znas onaj fazon:
na olimpijadi crnci neke zemlje osvojise silne medalje u trkackim disciplinama i pitaju njihovog trenera "gde nadjoste ovakve trkace??? a ovaj ce ma nije to nista imamo mi i bolje samo nismo mogli da ih pohvatamo"![]()
..........Od 75 arbitara, koliko je sudilo u prvenstvenim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, 57 nije pokazalo na belu tačku. Prvi penal u dosudio je Beograđanin Mihajlo Popović u trećem susretu, za „crno-bele“. Zvezda je čekala do 12. meča.
Najviše penala dosudio je Branimir Babarogić. Kasnije visoki funkcioner sudijske organizacije i član uprave Crvene zvezde, u pet svojih derbija tri puta je pokazao na belu tačku u korist „crveno-belih” i jednom za Partizan (svi penali realizovani).
---…--
Glavni glumac ove price zove se Branimir Babarogic.
U pitanju je za one koji ne znaju fudbalski sudija koji je dugo godina bio jedan od najistaknutijih srpskih internacionalaca i nakon okoncanja same sudiske karijere i radnik u FSS koji je kontrolisao sudjenje i imao odlucujucu rec i uticaj u postavljenjima u sudiskoj organizaciji.
Nista neobicno svako bi rekao.Takvih prica ima dosta.Ova se ipak razlikuje po epilogu.
U petak 2.4.2007 desio se nesvakodasnji slucaj.Sudija Babarogic se nakon dosadasnjeg uspesnog rada u FSS povlaci i dobija mesto u upravnom odboru Fudbalskog kluba Crvena Zvezda.Sto bi se reklo jos se ni pistaljka nije ohladila.
Da prica bude jos tuznija ima i svoju predistoriju.Babarogic je u mladosti bio golman u omladinskom pogonu Crvene Zvezde a tek kasnije postao fudbalski sudija.Sudio je nekoliko derbija izmedju Partizana i Zvezde i to neke odlucujuce koji su odredjivali sampiona ili osvajaca kupa.Partizan se vise puta zalio na to sto mu ovaj sudija sudi ali nije imao argumente jer sama pripadnost Babarogica Zvezdi u mladim danima nije optuzujuca apriori.
Onda dolazi 98 veciti derbi.Crvena Zvezda pobedjuje sa 3:2 a glavni sudija Babarogic ponistava cist gol Partizana(Ciric) zbog navodne ofsajd pozicije koju nije reklamirao pomocni.Bio je to presedan.
Iste godine u polufinalu kupa Zvezda pobedjuje 2:0 na Marakani.Kod prvog gola pomocni sudija podize zastavicu reklamirajuci ofsajd.Cela odbrana Partizana staje ukljucujici i golmana Pandurovica koji ne brani sut igraca Zvezde vec gleda uz osmeh kako lopta prelazi gol liniju.Onda sledi sok.Babarogic odmahuje rukom i pokazuje na centar.Gol Zvezde se priznaje i posle utakmice sudija objasnjava kako je bio u pitanju pasivni ofsajd.U to vreme 94 godine nije vazilo pravilo o pasivnom ofsajdu i veoma se retko svirao i restriktivno.Bio je to prvi pasivni ofsajd u istoriji derbija i srpskog prvenstva u reziji Branimira Babarogica.Dugi gol Zvezda postize iz jedanaesterca sumnjivog preko svake mere.Posle te utakmice Babarogic vise nije svirao derbije.Posao je bio obavljen.
Nakon svega recenog a posebno njegovog imenovanja u Upravni odbor FK Crvena Zvezda odmah posle okoncanja karijere postavlja se pitanje imali smisla igrati fudbal u nasem prvenstvu.
ne seri molim te
Dinamo jaci od nas![]()
trenutno jeste
oni su uspeli nekog da pobede u grupi, mi nikog, imaju fizicki jace igrace, solidnu brzinu
nama treba jedno 2, 3 gabaritnija (prave atlete) igraca i novi trener da bi bili konkurentni u borbi za LS
trenutno jeste
oni su uspeli nekog da pobede u grupi, mi nikog, imaju fizicki jace igrace, solidnu brzinu
nama treba jedno 2, 3 gabaritnija (prave atlete) igraca i novi trener da bi bili konkurentni u borbi za LS
Sta peva ciga kad izadje iz skole? Prodje leto trideseto![]()
izvin'te,
nećemo kežmana ili hoćemo ?
mora da se dogovorimo prvo oko nekih stvari
ko je trenirao splitsku jugoplastiku u košarci
nek predloži dalje trenere koji znaju šta znači vaspitati navijače ...
tako sam raspoložena,
hvala
ma kakav Kezman, taj vec 5 godina ne igra fudbal
ovo ostalo ne razumem, ne koristimo iste droge![]()
tebi baš nisu sve motke u dupetu
generale,
saće ciga da ti sadelje ednu
![]()
Pitanje je dal neko hoce da ga angazuje
Sta je tu cudno meni je naj bitnije da moreira ostane