Neozbiljni pesimista
Elita
- Poruka
- 18.635
Pa sa Vasingtonom i Branom Ilicem jurimo ligu sampiona?!
I to munjevitom brzinom.K'o kad baba vidi prazno mesto u autobusu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sa Vasingtonom i Branom Ilicem jurimo ligu sampiona?!
I to munjevitom brzinom.K'o kad baba vidi prazno mesto u autobusu![]()
__________________________________________________________________Tema za razgovor bezbroj, a od strane čelnika UEFA stiglo je i priznanje Partizanu za sistem funkcionisanja kluba poslednjih godina, kao i njegovim navijačima za veoma korektno ponašanje tokom protekle sezone (čak je i Štutgart poslao pohvalno pismo UEFA o ponašanju navijača crno-belih prilikom jesenjeg duela u Nemačkoj). Predstavnici Disciplinske komisije preneli su Vjetroviću želje svih iz komisije da klub i navijači samo tako nastave i u ovoj sezoni, pa za Partizan neće biti nikavih problema kao ranijih godina. Čak je stigla preporuka i za druge klubove u okruženju, da se ugledaju na Partizan i njegove navijače, normalno, u sportskim okvirima.
Od koga zavisi ako ne od nase igre?za protivnike mi se yebe samo ako igramo hrabro prolazimo!
Volimo Partizan i majku Srbiju,
U nasim venama,
Tece vodka,
U srcu Partizan,
U ruci motka
Ja volim Partizan,
Ja volim Chelsea,
Ja ***** mater crvenoj zvezdi
(Ja volim Partizan i Asto Villu,
I ***** zevezdi majku milu)
Samo jedan je Partizan,
on je ponos grada mog,
za to ime svako zna,
zauvek sam uz njega,
za Partizan živim ja!
NIKO TE NIKAD VOLETE NECE KO STO TE VOOOLIM JAAA<DIJARA DIJARA UBICOOO CIGANAAAA[/BPitanje kako ce on uspeti da se uklopi?!?!
Diara nam je preko potreban,odavno nismo imali boljeg napadaca.
i naravno
TITULA TITULA SLAVICE SE TITULAAA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!!!
nanannananaa
Pitanje kako ce on uspeti da se uklopi?!?!
Diara nam je preko potreban,odavno nismo imali boljeg napadaca.
Mnogo mi se svidja melodija ove...jos mi u glavi pesma kad izlazimo sa stadiona a okolo grmi..zlo ybt.
Pa i za Mesija bi bilo pitanje kako će uspeti da se uklopi. Ali veruj mi da ja opet ne bih imao ništa protiv da ga dovedemo.
molim vas bez pominjanja Boje, taj debil nam je skratio zivot, a ono vreme dok je kaljao dres voljenog nam Partizana pretvorio u mucenje
izjava posle meca sa Vozdovcem pokazuje svu nasu muku s njim "postigao sam gol posle mnogo godina"