ФК ПАРТИЗАН (2007/08, 2008/09, 2009/10)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od koga zavisi ako ne od nase igre?za protivnike mi se yebe samo ako igramo hrabro prolazimo!

Tema za razgovor bezbroj, a od strane čelnika UEFA stiglo je i priznanje Partizanu za sistem funkcionisanja kluba poslednjih godina, kao i njegovim navijačima za veoma korektno ponašanje tokom protekle sezone (čak je i Štutgart poslao pohvalno pismo UEFA o ponašanju navijača crno-belih prilikom jesenjeg duela u Nemačkoj). Predstavnici Disciplinske komisije preneli su Vjetroviću želje svih iz komisije da klub i navijači samo tako nastave i u ovoj sezoni, pa za Partizan neće biti nikavih problema kao ranijih godina. Čak je stigla preporuka i za druge klubove u okruženju, da se ugledaju na Partizan i njegove navijače, normalno, u sportskim okvirima.

Od koga zavisi ako ne od nase igre?za protivnike mi se yebe samo ako igramo hrabro prolazimo!

A nisi li mozda pomislio na sudije:roll:.....
ej breee iznerviram se samo kad se setim sta su nam radili
zavisi i od nas ali vise sile

Pitanje kako ce on uspeti da se uklopi?!?!
Diara nam je preko potreban,odavno nismo imali boljeg napadaca.
NIKO TE NIKAD VOLETE NECE KO STO TE VOOOLIM JAAA<DIJARA DIJARA UBICOOO CIGANAAAA[/B
:sad2:
i naravno
TITULA TITULA SLAVICE SE TITULAAA PARTIZAN JE SAMPION PEVA CELA SRBIJA!!!
nanannananaa

Obazavam tu pesmu

Pitanje kako ce on uspeti da se uklopi?!?!
Diara nam je preko potreban,odavno nismo imali boljeg napadaca.

Pa i za Mesija bi bilo pitanje kako će uspeti da se uklopi. Ali veruj mi da ja opet ne bih imao ništa protiv da ga dovedemo.

A Dijara je u najboljem slučaju prosečan napadač. On se čovek po utakmici toliko ispromaši, i toliko dobrih napada zasere, da bi mu i Pantelić pozavideo. Realno, ne pamtim kad je poslednji put Partizan imao odličnog (odličnog, u odnosu na ostale igrače Partizana, pa i naše lige, naravno) špica.
Dijara je najbolji strelac prvenstva prosto jer ima jako dobre saigrače koji mu dele dosta lopti. Pre svega mislim na Moreiru i Žuku.

Slična situacija je i kod komšija kojima je najbolji strelac Milijaš koji nije ni tipičan plejmejker, a kamoli napadač. Zanimljivo je i koliko su hvalili ovog Parkera, pa i ostala pojačanja, da bi im na kraju ubedljivo najbolji pojedinac, a i golgeter, bio Kleo, kog su poslednjeg doveli.

Pa i za Mesija bi bilo pitanje kako će uspeti da se uklopi. Ali veruj mi da ja opet ne bih imao ništa protiv da ga dovedemo.

Pazi ja nigde nisam rekao da ne treba ga da dovodimo naprotiv ja bih voleo,ali potrebno je da on igra kako treba zbog LS,a sta ako ne bude?
Napravio si totalno glupo poredjenje mesi.ipak je veeelika razlika u klasama.
Diara prosecan igrac?!?!
Za nase uslove on je ko runi u engleskoj!!!!

Poređenje je sasvim na mestu, nego si ti nešto pogrešno skopčao. Nisam ja poredio njihove kvalitete nego ti skrećem pažnju na to da se baš za svakog svetskog fudbalera može reći da je pitanje kako će se uklopiti.

Jedino što Dijara ima natprosečno u odnosu na ostale igrače ovde je brzina. A da se ne lažemo, tako je bilo sa praktično svim Afrikancima u našem fudbalu. Pa i ona trutina Boja je bio gazela za barem 3/4 naše lige. Afrički igrači se i dovode ovde pre svega zbog toga.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back