- Poruka
- 23.504
Nemojte postavljati slike koje nemaju veze sa temom!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a pare padaju sa neba, po Moravi plivaju ajkule, u sahari žive Eskimi, kitovima rastu krila, cipele se popravljaju u pekarama...Vosa pobedjuje Parizan i Zvezdu sa lakocom
...a pare padaju sa neba, po Moravi plivaju ajkule, u sahari žive Eskimi, kitovima rastu krila, cipele se popravljaju u pekarama...!!!
![]()
Rainbow samo se ti zezaj
Igra svako sa svakim.Vosa jeste jaka al ne toliko ,nemoze da izdrzi ovvim tempom do kraja i to je to....bice kao i prosle sezone
Jel bi bio neko ljubazan da mi napise parove u nasttavku takmicenja ,tacnije ko s kim igra...plizzzz![]()
Pojma nemam!!! Ipak, bar sam siguran da to neće biti u Mojkovcu!!Jel ce se igrati jos jedna tekma sa Napredkom u Krusevcu???
Aeee pstttt Proleeece na moje rame sleeeece![]()
Sad će za tili čas i da ti odleti! Ide samo jedan naš vojnik na tvoju prolećnu armiju!Aeee pstttt Proleeece na moje rame sleeeece![]()
Suze ronim, same padaju! Ćurković im dobio gol kroz noge!Naravno!!! To je pjesma kojom smo dočekali i ispratili bavarce u polufinalu KEŠ i koju smo pjevali i nakon finala!!!
Šta ste vi pjevali nakon svog finala???![]()
Druže Tito mi ti se kunemo i Viva Las Wegas!!!![]()
...a pare padaju sa neba, po Moravi plivaju ajkule, u sahari žive Eskimi, kitovima rastu krila, cipele se popravljaju u pekarama...!!!
![]()
Rainbow samo se ti zezaj
Naravno!!! To je pjesma kojom smo dočekali i ispratili bavarce u polufinalu KEŠ i koju smo pjevali i nakon finala!!!
Šta ste vi pjevali nakon svog finala???![]()
Druže Tito mi ti se kunemo i Viva Las Wegas!!!![]()