ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nećemo...ubuduće ima da se divimo vašim fudbalskim majstorijama koje prikazujete kao i mi ;)
Ne znam zašto ali ovo danas me ništa nije začudilo i iznenadilo :think:
Li Adiju odmah dati naš pasoš i zvati ga u reprezentaciju na mesto golmana :super:

Ha tebe sam i ocekivao da skocis prvi. Cim neki grobar bude na ovoj temi ti kao portir u skoli skaces za legitimaciju. Ne daj boze da se pomene Zvezda u negativnom kontekstu eto Dr. Jekyll-a da ispravlja kiflu. Inace da se ovo desilo Partizanu eto svetske zavere protiv velike Zvezde.

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/183238/Spas+u+98.+minutu!.html

Ha tebe sam i ocekivao da skocis prvi. Cim neki grobar bude na ovoj temi ti kao portir u skoli skaces za legitimaciju. Ne daj boze da se pomene Zvezda u negativnom kontekstu eto Dr. Jekyll-a da ispravlja kiflu. Inace da se ovo desilo Partizanu eto svetske zavere protiv velike Zvezde.

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/183238/Spas+u+98.+minutu!.html

Nemoj meni da kačiš nešto što je već tebi okačeno :rtfm:
Ja ne idem na vašoj temi da vam non-stop skačem za vratom kao što ti konstantno to radiš ovde.
Mogao je taj novinar Press-a da stavi da smo gol dali u 106 minutu,više deluje kao namešteno!Penal je sviran u 93 minutu a gol dat u 96 minutu.Sudija je produžio utakmicu za 5 minuta ali je pauza između dosuđenog penala i njegove realizacije prošlo gotovo 3 minuta.

Ja ne idem na vašoj temi da vam non-stop skačem za vratom kao što ti konstantno to radiš ovde.
Mogao je taj novinar Press-a da stavi da smo gol dali u 106 minutu,više deluje kao namešteno!Penal je sviran u 93 minutu a gol dat u 96 minutu.Sudija je produžio utakmicu za 5 minuta ali je pauza između dosuđenog penala i njegove realizacije prošlo gotovo 3 minuta.

Inace cilj foruma je iskazivanje i razmena misljenja.
A vidim da imas nesto protiv toga da Grobari komentarisu Zvezdu na ovoj temi pa cu zato ovde boraviti cesce. Za razliku od tebe ja sam koliko-toliko objektivan kad pisem. Vidis i sam da ja ne verujem u zavere i te gluposti iako je utakmica po svemu sudeci bila tragikomicna. Nigde nisam optuzio ni Zvezdu ni sudiju ni FSS ni CIA ni BIA za penal ili za bilo koju sumnjivu ili cistu pobedu Zvezde nego sam samo prokomentarisao da je bio obrnut slucaj da bi se svi obrusili na Partizan drvljem i kamenjem. Ne bi bilo lose da ubacis malo objektivnosti u svoje postove a ne da teras uvek istu pricu kao radikal.

Ovo je drugacija vrsta penala u odnosu na sve Partizanove..Ovaj je dosudjen posle cistog igranja rukom,a ne faula..

Glupo je da uporedjujemo Zvezdine i Partizanove penale jer se nikada necemo sloziti pa je bezvezno nastavljati konverzaciju na tu temu. Inace evo prvog dimljenog golmana Zvezde:

banat-zvezda6.jpg

Poslednja izmena:
Mi vec par godina unazad totalno neozbiljno shvatamo kup. Jeste da je to komedija od takmicenja, ali ipak... :)

Komedija, da!!! Domaći fudbal su najviše srozali oni koji najviše galame i najviše im tobože smeta slaba liga. Pitao bih te da li je smješno takmičenje da barem u tom Kupu može proći ko zasluži na terenu, a ne da se učesnici polufinala više manje znaju i prije početka možda samo pitanje s kim će Vojvodina s crno ili crveno bijelim sve ostalo je jasno. Daš gol u 99 minutu., prođeš iako su igrači dali 50% mogućnosti i onda se pitaš zašto to niko neće da gleda. A da je Zvezda ispala i da gubi bodove kad god ne pristupi utakmici 100% i kad budu nadigrani, onda bi se već na sljedećoj daleko ozbiljnije i odgovornije ponašali a samim tim bila bi zrelija i za Evropu. Tamo nema ovih štela i unaprijed upisanih pobjeda, nego ako ne daš 100% Šamrok ti očita lekciju a ti se puši poslije.

Poslednja izmena:
За први тим Црвене звезде дебитовао са 17 година и то у реванш мечу УЕФА купа Келн-Црвена звезда (3:0). Остаће упамћен и по томе што је бранио у вероватно најзначајнијем мечу српског клупског фудбала, Црвене звезда-Коло Коло(3:0), за титулу клупског првака света 1991. године.

По одласку из Звезде имао понуде из Андерлехта и Порта, али се због проблема са папирима и дозволама, одлучио да оде у Андерлехт. У Андерлехт је био од 1997. до 2003. када прелази у Локерен. Након 21 године играчке каријере, у јулу 2007. одлучио је да заврши каријеру. Током каријере, Звонко је чак четири пута оперисао колена.

15. новембра 2007. је доживео несрећу на аутопуту код немачког града Ахена, док је са оцем фудбалера Гронингена Горана Ловреа путовао из Белгије ка Србији. Незгода се догодила када је на Милојевићев Ауди А8 налетео камион и гурнуо га на шлепер који се налазио испред. Ловреов отац је прошао са лакшим повредама, док је Милојевић задобио прелом базе лобање, крварење у мозгу, прелом доњих екстремитета и прелом кичме. Био је 12 дана у коми и неколико пута оперисан.[1] Још увек се опоравља у нади да ће поново проходати.[2]

nisam gledao utakmicu, ali sto se tice penala i ja bih ga svirao
sto se tice produzenja utakmice, secam se meca protiv Smedereva na JNA, Mudrinc nam da gol sa 25 m, mi izjednacimo i onda pocinje valjanje po terenu
poslednjih 15 minuta bukvalno se igralo 5 minuta
i onda Lomic zavali golcinu u 95-6. minutu i nastane opsta tarapana zbog toga

Sveopšti cirkus!Meni je više muka od svega ovoga što se dešava u našem domaćem i reprezentativnom fudbalu.Ovo nema ni Kolumbija.
Nije ni čudo što naše klubove po Evropi guzi ko kako stigne.
Gledam Zvezdu protiv Radničkog iz Kragujevca i tačno možeš kod Delija da vidiš koliko su željni atraktivnih utakmica i Evrope.Odakle sva ta snaga i ljubav nakon svih ovih razočarenja - ni sam ne znam ali znam da sam i ja jedan od njih.Valjda te ponese ta vedrina koju vidiš na severu,otkud znam.A svestan si svega šta se dešava.Taman kada sam sebi kažem "neću da idem i neka se *ebu oni i njihov fudbal",nešto u meni mi ne da mira da ostanem kući i da ih ignorišem.
Dok je Delija,biću koliko-toliko spokojan ali kad oni okrenu leđa...

100.000 € za godinu + premije
s obzirom koliko su dobijali prethodnici i neki sadašnji igrači, ovo je malo!

ps.
ne znam zašto se vode rasprave oko kupa kad se to godinama u nazad namešta. ona predstava sa izjavama je da se zamažu oči....

s obzirom da je mutavi Pižon za unazađivanje reprezentacije Srbije dobijao 240 000 evra godišnje + premije ...

Poslednja izmena:
Doduse na pravom smo putu ka novoj tituli.......
Igra nula rezultat ispod nje......
Ove pacere sto padaju po sesnaest smo morali da peglamo 3:0 s pola gasa ako smo zvezda i ako smo najbolji u ovoj zemlji
Ali nema velike razlike kada kontru povuce navala Slobode od nasih na drugoj strani,ne igramo ni promil brze stoje u mestu onako penzionerski i naravno da ne mogu pasovi da prodju kad nema otvaranja........tuzno je posle prica o nevidjenim kondicionim treninzima.......
NULA

tuga od naše igre. ne trči se ni sa loptom ni bez nje. slabo pokrivamo u prekidu. Čava i Piksi nemaju snage za više od 60 minuta trčanja.
sve ide na Evandra i Borhu. napad nemamo. ja ne znam što ne stave neko dete iz omladinaca bar nek se kali....

Kadu, Lazović su falili danas. pod hitno nam treba klasičan napadač! Adžiću goni se kad si nesposoban...

KAKO GA BRE VIŠE NIJE SRAMOTA?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back