Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Eto nemoj posle da se prica kako Partizan pobedjuje u 90-om i sviraju im se penali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nećemo...ubuduće ima da se divimo vašim fudbalskim majstorijama koje prikazujete kao i miEto nemoj posle da se prica kako Partizan pobedjuje u 90-om i sviraju im se penali.
Nećemo...ubuduće ima da se divimo vašim fudbalskim majstorijama koje prikazujete kao i mi
Ne znam zašto ali ovo danas me ništa nije začudilo i iznenadilo
Li Adiju odmah dati naš pasoš i zvati ga u reprezentaciju na mesto golmana![]()
Ha tebe sam i ocekivao da skocis prvi. Cim neki grobar bude na ovoj temi ti kao portir u skoli skaces za legitimaciju. Ne daj boze da se pomene Zvezda u negativnom kontekstu eto Dr. Jekyll-a da ispravlja kiflu. Inace da se ovo desilo Partizanu eto svetske zavere protiv velike Zvezde.
http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/183238/Spas+u+98.+minutu!.html
Nemoj meni da kačiš nešto što je već tebi okačeno![]()
Ja ne idem na vašoj temi da vam non-stop skačem za vratom kao što ti konstantno to radiš ovde.
Mogao je taj novinar Press-a da stavi da smo gol dali u 106 minutu,više deluje kao namešteno!Penal je sviran u 93 minutu a gol dat u 96 minutu.Sudija je produžio utakmicu za 5 minuta ali je pauza između dosuđenog penala i njegove realizacije prošlo gotovo 3 minuta.
Ovo je drugacija vrsta penala u odnosu na sve Partizanove..Ovaj je dosudjen posle cistog igranja rukom,a ne faula..
Mi vec par godina unazad totalno neozbiljno shvatamo kup. Jeste da je to komedija od takmicenja, ali ipak...![]()
Nemoj meni da kačiš nešto što je već tebi okačeno![]()
Ja ne idem na vašoj temi da vam non-stop skačem za vratom kao što ti konstantno to radiš ovde.
Mogao je taj novinar Press-a da stavi da smo gol dali u 106 minutu,više deluje kao namešteno!Penal je sviran u 93 minutu a gol dat u 96 minutu.Sudija je produžio utakmicu za 5 minuta ali je pauza između dosuđenog penala i njegove realizacije prošlo gotovo 3 minuta.
Ovo je drugacija vrsta penala u odnosu na sve Partizanove..Ovaj je dosudjen posle cistog igranja rukom,a ne faula..
ПОМОЗИТЕ ЗВОНКУ МИЛОЈЕВИЋУ
koliko prosincki zaraduje ?
100.000 € za godinu + premije
s obzirom koliko su dobijali prethodnici i neki sadašnji igrači, ovo je malo!
ps.
ne znam zašto se vode rasprave oko kupa kad se to godinama u nazad namešta. ona predstava sa izjavama je da se zamažu oči....