ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sinoć čujem da su stupili u kontakt sa Danijelom Aleksićem iz Đenove.Koliko se ja njega sećam,mali je oduvek bio na vratima reprezentacije ali je konkurencija bila jaka po imenima.
Onog Despotovića ne bih voleo da vidim jer takvih možeš da nađeš i sada u domaćem prvenstvu za manje para.Vidim da opet planiraju da dovedu kamaru južnoamerikanaca na probu...
Dragutinović - pravi potez,za njega treba biti uporan (iskreno baš sam se i iznenadio da su stupili u kontakt sa njim da igra kod nas) iako ima 35 godina.

A oni ce da ih posalju ni manje ni vise nego u Srbiju..:D
Nije ni Celzi,toliko,lud...

Ma znam,ali moram bar da se nadam,mada nije ni to nemoguce,bolje Zvezda nego Vitese,ajde da je neki klub koji ce igrati u Evropi konkurencija,ali verovatno ce ih u Vitese jer je Abramovicev covek kupio Vitese proslo leto,osim ako ih ne ukljuce u neki transfer gde ce dati novac i nekog od njih za nekog igraca.

Sta bih dao da gledam ovakvu Zvezdu ove sezone...Saranov-Ninkov,Vilotic,Dragutinovic,Rajkovic-Matic,Evandro,Ergic-Borha,Lazovic-Kaludjerovic. :D Eeee,al bi bila ekipa,ali nema od toga nista. :(

Odličan sastav samo malo mi deluje tu kao neka gužva u veznom redu (Ergić - Lazović)...možda Borha u sam špic pa da im se da više prostora u veznom redu.
Ali to su sve samo želje...

Odličan sastav samo malo mi deluje tu kao neka gužva u veznom redu (Ergić - Lazović)...možda Borha u sam špic pa da im se da više prostora u veznom redu.
Ali to su sve samo želje...

Pa Lazovic bi igrao na mestu levog napadacatu igra sad za mladu reprezentaciju i igra odlicno,tako da nema guzve. ;) Samo sto nema nista od ovoga...videcemo sta ce napraviti,ali mislim da ako nam Adzic bude dovodio igrace,propali smo.Da su ovi pametnjakovici iz uprave pametni pa da Robiju daju da bude Menadzer,kao u Engleskoj i da sam odlucuje i dovodi igrace...naravno napravi Robi svoj tim ljudi koji ce da prati odredjene igrace,ali da on odlucuje ko mu treba a ko ne,a ne ovi lezilebovici.

Sta bih dao da gledam ovakvu Zvezdu ove sezone...Saranov-Ninkov,Vilotic,Dragutinovic,Rajkovic-Matic,Evandro,Ergic-Borha,Lazovic-Kaludjerovic. :D Eeee,al bi bila ekipa,ali nema od toga nista. :(
Vidi,taj sastav nije nerealan..Mislim Ergic-Evandro-Lazovic,najbolji vezni red posle Boskovica,Gojkovica i Perice...Samo kad nam menadzeri pojedinaca ne bi bili toliko infiltrirani u upravu..

Vidi,taj sastav nije nerealan..Mislim Ergic-Evandro-Lazovic,najbolji vezni red posle Boskovica,Gojkovica i Perice...Samo kad nam menadzeri pojedinaca ne bi bili toliko infiltrirani u upravu..

Pa kad bi bilo posteno i kad bi se radilo kako treba moglo bi se nesto napraviti.Kad bi ljudi koji su nase velicine radili za klub,a ne da igrace u klubu drze Radojice,Keke i ostali bila bi druga prica.Dovoljno samo da Jugovic,Mihajlovic,Stankovic,Vidic,Rambo Petkovic pomognu i daju preporuke i Zvezdi koga da dovede i tim igracima kazu koju lepu rec o Zvezdi,ali nema od toga nista u skorije vreme.

Miloš Dimitrijević prvo pojačanje

FK Crvena zvezda je danas predstavila prvo pojačanje. Boje našeg kluba u naredne tri godine nosiće Miloš Dimitrijević, bivši fudbaler Rada, koji je bio na pozajmici u Kjevu. Tim povodom, novinarima se obratio i Goran Vasilijević, zamenik sportskog direktora.
- Za nas je danas počeo prelazni rok. Miloša znate svi, bio je naša želja i drago mi je da smo se dogovorili. Mislim da će predstavljati veliko pojačanje za nas, samim tim što je bio velika želja i Roberta Prosinečkog i kluba. Znate ga kao igrača Rada koji je bio u Kjevu. Igra veznog igrača, i mislim da će u Zvezdi imati šansu za veliki napredak – rekao je Vasilijević.
Miloš Dimitrijević je u svom prvom obraćanju kao igrač Crvene zvezde rekao:
- Prezadovoljan sam što sam potpisao za Zvezdu, smatram to velikim korakom u svojoj karijeri. Srećan sam što sam našao dobru soluciju za mene i nadam se da će svi biti zadovoljni sa mnom, a u to ne sumnjam.
Istakla je nova Zvezdina “sedmica“ i da mu mnogo znači što će raditi sa trenerom kao što je Robert Prosinečki.
- Mislim da je za svakog igrača najbitnije da ga trener hoće, da zna njegove kvalitete. Meni je baš to bilo mnogo bitno, i to je jedan od razloga mog dolaska. Prosinečki je veliki trener, stručnjak, igam na poziciji koju je i on igrao, i presrećan sam što ću sa njim raditi.
Dimitrijević kaže da se ne plaši konkurencije.
- Nisam se još uvek upoznao sa konkurencijom, ali u svakom klubu sam imao konkurenciju, to je nešto normalno za svakog igrača. Što se tiče saigrača, poznajem Andriju, igrali smo zajedno u Radu, a znam i još par igrača. Imaju veliki kvalitet i nadam se da ću im pomoći da Zvezda pobeđuje i da bude još bolja – rekao je Dimitrijević.
Novinare je zanimalo da li Milošu predstavlja opterećenje to što mu je otac igrao „sa druge strane Topčiderskog brda“.
- Ne predstavlja mi nikakav problem. Ja poštujem očevu karijeru i očev klub. Ali, sad pričamo o mojoj karijeri, o meni. Odrastao sam u Francuskoj, ja sam dete Nanta, tamo sam naučio da igram fudbal. Osim toga što poštujem Partizan zbog oca, nemam nikakve veze sa njima, i nije mi nikakav problem da potpišem za Zvezdu – jasan je Dimitrijević.
Goran Vasilijević je upitan kada se očekuju nova pojačanja.
- Po novinama se svaki dan pojavi nov igrač koji bi trebalo da dođe u Zvezdu. Ali kao što vidite, mi malo pričamo dok ne završimo posao. Tako je bilo i sa Milošem, nismo hteli da dajemo nikakve izjave. Adžić je u Brazilu, pregovara sa igračima koji nas interesuju, imamo i ovde igrače koji nas interesuju, što je i Robi rekao. Kada završimo posao, obavestićemo javnost kao što je bio slučaj i sa Milošem. Ali, možete da očekujete narednih dana da će biti još potpisa – rekao je Vasilijević.

300-dim-1006.jpg

Realno, Zvezdi fali rasni golgeter, koji zna da iskoristi snasu, ima brzinu i solidnu tehniku, dok sada ako dodju Dragutinovic i Todorovski, imacemo sasvim solidnu odbarnu i sredinu.. Inace pravi potez je sto su doveli Dimitrijevica
Dobar je Kaludjerovic,ove sezone je iskoristio skoro sve sanse...
Ali,slazem se...Fali nam zvezda u timu,centarfor razbijac tipa Zigica...

Dobar je Kaludjerovic,ove sezone je iskoristio skoro sve sanse...
Ali,slazem se...Fali nam zvezda u timu,centarfor razbijac tipa Zigica...

Nekako je sav mekan.Daleko je još on od pravog golgetera koji treba da bude univerzalan za svaku akciju u napadu.Iskreno,očekivao sam od njega da bude jači u duelima sa protivničkim odbranama.

Nekako je sav mekan.Daleko je još on od pravog golgetera koji treba da bude univerzalan za svaku akciju u napadu.Iskreno,očekivao sam od njega da bude jači u duelima sa protivničkim odbranama.
On tek treba da se razvije,tj. da dobije misicnu masu,a posto se na tome kod nas malo radi,verovatno ce to dobiti tek kad ode napolje.

Necemo opet nista napraviti.....opet se Adzic setka po J.Americi opet nista ne ugovara cak nije ni pronasao,opet nam pojacanja odvode pred nosom,opet cemo dovesti neko djubre i biti drugi.......
Mnogo se slabo radi na polju dovodjenja igraca,a pripreme pocinju naredne nedelje a nijedan nov nije dosao,doci ce avgusta nece se uklopiti i najuricemo ih......i tako uvek......pojacanje treba da bude implementirano u tim a za to je vreme potrebno

p.s. dobro je sto je dimitrijevic dosao,dobar je on fudbaler.....on lazovic i evandro da cine ofanzivnu trojku kaludjer centarfor a zadnji vezni treba da se nadje.....vilotic i jos jedan za stopera cosic je jos mlad,desni bek kad bi doso vulicevic a levo takodje da se nesto pronadje umesto karleusica........i zamene su potrebne,dobra klupa je 12.igrac......filjo,zatim bar 2-3 srednjaka da ostane Borha i to je to

Poslednja izmena:
Necemo opet nista napraviti.....opet se Adzic setka po J.Americi opet nista ne ugovara cak nije ni pronasao,opet nam pojacanja odvode pred nosom,opet cemo dovesti neko djubre i biti drugi.......
Mnogo se slabo radi na polju dovodjenja igraca,a pripreme pocinju naredne nedelje a nijedan nov nije dosao,doci ce avgusta nece se uklopiti i najuricemo ih......i tako uvek......pojacanje treba da bude implementirano u tim a za to je vreme potrebno

p.s. dobro je sto je dimitrijevic dosao,dobar je on fudbaler.....on lazovic i evandro da cine ofanzivnu trojku kaludjer centarfor a zadnji vezni treba da se nadje.....vilotic i jos jedan za stopera cosic je jos mlad,desni bek kad bi doso vulicevic a levo takodje da se nesto pronadje umesto karleusica........i zamene su potrebne,dobra klupa je 12.igrac......filjo,zatim bar 2-3 srednjaka da ostane Borha i to je to
Filjo je vec u Trabzon presao...

Lukić je jedan debil koji pod hitno treba da napusti Zvezdu ! Prvo sramoti klub sa svojim izjavama i potezima,a drugo nesposoban je da obavlja funkciju predsednika Zvezde ! Glupira se sa izjavama po novinama,svi su mu krivi sem njega. Realno on i onaj glupi Adžić su najzaslužniji što je Zvezda 2. a ne prvak.
Prestani da nam sramotiš klub i povuci se !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back