- Poruka
- 15.396
Partizan? Squid tebra, nešto si pobrkao![]()
Lepo si napisao...
I naravno da je došao da posjeti najbolji srpski klub.
A nas niko nije posetio...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Partizan? Squid tebra, nešto si pobrkao![]()
I naravno da je došao da posjeti najbolji srpski klub.
Daj boze Sporting,slabi su oni...Seltik takodje nista posebno,Braga jaka,sa Besiktasom se moze igrati..
Kakva je lista nosilaca,jesmo li opet jedno mesto ispod?
Kvarezma i Guti su zagoreli..Ali Almeida je protivnik za respekt..Vezni red Besiktasa i spic izgledaju ovaku... Manuel Fernandes,Fabian Ernst-Quaresma,Guti,Simao-Hugo Almeida!Ovu ekipu nikako ne bi voleo da dobijemo,Seltic i Sporting ok,ali Besiktas ne,a i Braga je sugava ekipa,igra na rezultat i igra tvrdo,previse tvrdo,a nama to nikako ne odgovara...
Kvarezma i Guti su zagoreli..Ali Almeida je protivnik za respekt..
Pa kad je OFK mogao da nadigra Galatasaraj u Istanbulu,kontam da bi i mi imali sanse..Quaresma je igrac koji moze da napravi cudo bilo kad i bilo gde,videces veceras sta ce da cini za reprezentaciju Portugala.Guti jeste omatorio ali je to strasan plej,igracina i ako mu dodje moze protiv nas cudo da napravi,pogotovo ako ce da ga cuvaju sadasnji vezni igraci naseg kluba.Sve u svemu ne bi voleo da gledam u plecku da li ce ili ne imati ispiraciju da nam daju 5 komada ili ce igrati kilavo i bez voljno,mada bi voleo uzivo da vidi Huga Almeidu,Manuela Fernandesa i Quaresmu,ali da ih dobijemo,neka budu dva X i da prodjemo sa vise golova u gostima i ja cu biti zadovoljan.![]()
Kvarezma i Guti su zagoreli..Ali Almeida je protivnik za respekt..
Veruj mi,svestan sam ja svega toga..Ali danas svi igraju fudbal,unapred dobijeni mecevi su postali neizvesni..Prvak Poljske dolazi do osmine finala LE,Dinamo zamalo da prodje,Partizan da je otisao u LE kao treci u grupi,imao bi realne sanse za cetvrtfinale..Menja se fudbal..Niko nije zagoreo kada igra protiv nasih klubova. Vec sam negde pisao, ne mogu da verujem da i dalje pricate koga biste voleli da dobijete. Svi navedeni su 10 puta jaci od vas. Cuj Seltik i Sporting ok. Kakvi crni ok. Vasa sansa je motivacija, domaci teren, njihova uspavanost itd. Neozbiljno je pricati kako oni imaju lose igrace. Njihov jedan vredi kao ceo vas tim (bez uvrede, slicno mislim i za Partizan).
Niko nije zagoreo kada igra protiv nasih klubova. Vec sam negde pisao, ne mogu da verujem da i dalje pricate koga biste voleli da dobijete. Svi navedeni su 10 puta jaci od vas. Cuj Seltik i Sporting ok. Kakvi crni ok. Vasa sansa je motivacija, domaci teren, njihova uspavanost itd. Neozbiljno je pricati kako oni imaju lose igrace. Njihov jedan vredi kao ceo vas tim (bez uvrede, slicno mislim i za Partizan).
Niko nije zagoreo kada igra protiv nasih klubova. Vec sam negde pisao, ne mogu da verujem da i dalje pricate koga biste voleli da dobijete. Svi navedeni su 10 puta jaci od vas. Cuj Seltik i Sporting ok. Kakvi crni ok. Vasa sansa je motivacija, domaci teren, njihova uspavanost itd. Neozbiljno je pricati kako oni imaju lose igrace. Njihov jedan vredi kao ceo vas tim (bez uvrede, slicno mislim i za Partizan).
Можда вам је Спортинг и најбољи.
Не могу наши тимови да се мере са острвским(и енглези и шкоти)
Ови наши се пренемажу и кукају за сваки контакт а зна се да острвљани играју грубо и тврдо,а ниједан наш тим није тако навикао.
Malo si pobrkao loncice..Jelavic je u Rendzersu..Da smo protiv Rendzersa pre par godina imali samo jednog ozbiljnog spica dobili bi ih,ali samo je tad klinac Djordjevic igrao napred,jer nije imao ko drugi...Skoti su losa kopija Engleza(U fudbalu naravno),i mogu se pobediti,pogotovo Celtic koji tenutno nema ozbiljnog spica,Nikica Jelavic je glavni,a on nije nista posebno,sredio bi ga Vilota cas posla.Nama ne odgovara da dodje neko kao Slovan,sa kim ne mozemo da trcimo,ko je spremniji,a to je Braga takodje i ostale ekipe koje forsiraju trkacki fudbal bez mnogo lepote,gde je samo rezultat bitan.Prosle godine sam pre baraza rekao drugu "samo da ne izvucemo neke Cehe,Ruse,Ukrajince itd...,cim sam video da je Slovan rekao sam da ce biti ebenojer smo bili kilavi za tako nesto.Sad jeste druga prica,ali svaka ekipa koja ce da odigra presing protiv nas moze da se desi da nas dobije i na Marakani...Sve u svemu videcemo kad dodju utakmice,sad moze da se raspravlja do sutra kad se ne zna ni sa kim cemo igrati...
Malo si pobrkao loncice..Jelavic je u Rendzersu..![]()
Zvezdini omladinci i kadeti šampioni
![]()
Kadeti FK Crvena zvezda završili su šampionat Srbije na prvom mestu, pobedom nad Vojvodinom u poslednjem kolu rezultatom 3:1. Sva tri gola postigao je centarfor i reprezentativac Srbije Ožegović, a utakmica se igrala na pomoćnom terenu Marakane pred nešto manje od 2000 ljudi, prenosi zvaničan sajt kluba.
Zbog važnosti meča, navijači su u velikom broju došli da pomognu crveno-belim klincima u borbi za titulu.
Pre kadeta svoju titulu overili su i omladinci pobedom nad Vojvodinom od 2:1.
Sportal.rs
Khm,khm...Nek se jave gospoda sto imaju bolju skolu od Ajaksove...
![]()
Kadeti FK Crvena zvezda završili su šampionat Srbije na prvom mestu, pobedom nad Vojvodinom u poslednjem kolu rezultatom 3:1. Sva tri gola postigao je centarfor i reprezentativac Srbije Ožegović, a utakmica se igrala na pomoćnom terenu Marakane pred nešto manje od 2000 ljudi, prenosi zvaničan sajt kluba.
Zbog važnosti meča, navijači su u velikom broju došli da pomognu crveno-belim klincima u borbi za titulu.
Sportal.rs
![]()
Sportal.rs
Ali zato Partizanovi petlici biju sve redom![]()
![]()
Sportal.rs