ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lukić: Neće me oterati!

Skandiranja navijača su preterana. Ljut sam, jer sam u Zvezdu došao da se borim za klub i uveravam vas da uprava radi fenomenalno. Otići ću kada ja budem hteo – kaže predsednik crveno-belih

sp-lukic2.jpg

KRAJ šampionskih iluzija u Čačku, a još više očajan odnos igrača u poslednjih 20 minuta kad nisu ni pokušali da promene rezultat, doveo je do erupcije nezadovoljstva navijača. Negodovali su protiv igrača, direktora Adžića, ali prvi put i protiv uprave, što je pogodilo i predsednika Vladana Lukića.

- Niko nije zadovoljan posle Čačka. I ja sam ljut. Nedopustiv je onakav odnos prema crveno-belom dresu - bez dlake na jeziku će Lukić.

Ipak, predsednik Zvezde smatra da su navijači malo preterali...

- Skandiranja navijača su preterana, ne mogu da ih razumem. Ljut sam, jer sam u Zvezdu došao da se borim za klub i uveravam da uprava radi fenomenalno svoj posao. Mislim da u upravi nema krivice - tvrdi Lukić, i nastavlja. - Terali su me iz kluba, a da čestito nisam ni došao na mesto predsednika. Navikao sam se na to u dve godine. Otići ću kada ja budem hteo i pritisak mi ne smeta. Želim samo da Zvezda bude bolja i jača. Izabran sam na pet godina, moguće je da odem i pre, ali se to sigurno neće dogoditi preko noći. Ova uprava ima ciljeve i smatram da ide u pravom smeru ka njihovom ostvarivanju.

Svestan je Lukić rezultatskog neuspeha i podvlači da on i njegovi saradnici nisu napravili nijednu grešku.

NE OSEĆAM SE SIGURNIM U HUMSKOJ?!

LUKIĆ je potvrdio da nije bio ovog proleća u Humskoj i da i ubuduće neće ići na stadion Partizana.
- Nisam bio ni prethodno u Kup meču jer stadion ne ispunjava bezbednosne uslove. U Humskoj sam gledao samo jednu utakmicu otkako sam predsednik Zvezde. Ponavljam, nisam preterano veliki vernik, ali mislim da je tada moglo da se izađe u susret navijačima zbog Velike subote. Ako je to dodvoravanje, u redu, tako bi trebalo da se dodvoravamo navijačima - ističe Lukić.

- Ne mogu da je nađem. Protiv nekih stvari se jednostavno ne može. I mediji su legli na rudu, amnestiraju se neke stvari. Dmitrović nije davao izjavu posle priče o nameštanjima, Savo Milošević takođe, zaboravljeni su Mažići, Veselinovići, Jovanetići. Dmitrović je istog sekunda kad je izneo one optužbe morao da bude pozvan na razgovor. I on i sve koje je pominjao, ali je priča zataškana.

Dominacija Partizana, po Lukićevim rečima, nije proizvod samo dobrog rada i uspeha na terenu.

- Uzeli smo im Kup prošle godine, a sigurno bismo i prvenstvo da smo imali objektivnije suđenje, pri tom mislim na derbi igran u Humskoj. Ove godine je prebijen Evandro, sve su to stvari koje neko kontroliše. Uradili smo dosta u uslovima u kojima smo radili.

Odnosi sa FSS i Partizanom su i dalje status kvo kaže prvi čovek crveno-belih.

- Napadani smo sinhronizovano, bili smo krivi čak i kada nismo igrali. Sve smo probali, nismo ni ratovali sa FSS, ali je na sceni i dalje „silovanje“ koje ima podršku ljudi u drugim sferama.

Na kraju Lukić uverava da priče i sastanci ne mogu da donesu pomak na planu poboljšanja odnosa kluba sa Partizanom i FSS, već su neophodne konkretne akcije.

- Pojedinci su davno izgubili kompas. Državni organi moraju da rade svoj posao, evo pozivam ih ako je potrebno neka krenu od mene. Ionako se i do sada sve završavalo samo na nama. Zvezda je očigledno najveći problem srpskog društva - ironično je završio Lukić.

PROSINEČKI BEZ POVEĆANjA UGOVORA

PROSINEČKI je pravi potez uprave, ponavlja Lukić, ali nije propustio priliku da ga označi kao krivca za poraz u Čačku.

- Robert je sjajan. Nažalost, morao je da spozna srpsku atmosferu da bi mu nešto bilo jasnije. U Čačku je želeo da vidi na koga može da računa i pokazalo se da na pojedince sigurno ne može. Ako neka utakmica ide njemu na dušu, onda je to Čačak. On ima ozbiljan ugovor i ne vidim zašto bismo ga sada menjali. Kada bude postigao veliki rezultat neće morati da traži povećanje...

....................

Mnogo toga se promenilo od Slovana,umesto slepca Kratka dosao je Prosinecki,igraci se mnogo vise zalazu,imamo igru..Fali jos igrackog kadra..
Gledao sam Sporting i Seltik..Sporting igra dobro,ali da budemo realni,Benfika i Porto su ih slali kuci sa po 5-6 komada...
Seltik je nesrecno izgubio titulu..Ali Zvezda i Partizan su se uvek ravnopravno nosili sa Skotima..Seti se Zvezde 2007. protiv Rendzersa,Jesicevog Partizana koji je iako je bio u raspadu igrao ravnopravno sa Rendzersom 2006...
I ja mislim da Seltik nije bauk, Braga nikako, ne što je dobila Partizan, ne zaboravite to je tim koji je ove godine igrao finale
Liga Uefa, eliminisao neke velike klubove, puni su Brazilaca, igrača koji nisu velike zvezde, ali su izuzetno kvalitetni.
Moje mišljenje je da ne trebaju naši klubovi ni navijači odmah misliti o zadnjem kolu, korak po korak, da se ne potceni neki tim
u ranijem kolu kvalifikacija, ko što se znalo dešavati.

Lukić: Dok sam ja vozio Lamborgini, Đurić je obrtao taksi
Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić odgovorio je prvom čoveku Partizana Draganu Đuriću na prozivci vezano za proslavu osvajanja titule Kupa Šampiona u Bariju. Naime, Đurić je za Alo Sprint rekao da je "zaboravio koliko je 29. maj važan komšijama, iako taj datum obeležavaju i slave na tri, na pet godina, posle jedne decenije, pa 19 godina..."

- Ko će to da pohvata. Pa ja bi trebalo da zaposlim čoveka u klubu koji bi se samo time bavio. U Zvezdi stalno pominju taj Bari. Uostalom, nije ni Zvezda nama čestitala na osvojenom trofeju u domaćem prvenstvu - rekao je Đurić.

Sa "Marakane" stigao je brzi odgovor Lukića.

- Verujem da sam mu dosadio. Kada sam ja bio igrač vozio sam Lamborgini, a Đurić je obrtao taksi i zato sam mu verovatno stalno pred očima. Biće mi čast da mu uručim monografiju da vidi slike i tekstove koji govore o nečemu što on nikada neće osvojiti - odgovorio je predsednik crveno-belih.

Šta god mislili o njima,činimi se da je u vreme Dzajića,Cvetkovića,Ćurkovića...komunikacija bila na daleko višem nivou,bilo je i tada svašta,i priča o nameštanju,i tada nam je fudbal bio u kanalu baš kao i danas,ali ipak (ako ništa) neki red se znao,ovo sad je gore od najgoreg rijaliti treša,msm "Dok sam ja vozio Lamborgini..." :roll:sad će mutavi nešto da smisli za 3 dana pa sve tako u krug...:lol:žuta štampa bukvalno,ko Bojanić i Aca Lukas da se prozivaju preko novina:lol:
Uopšte kod nas kakve se sve bizarne njuške motaju oko fudbala pa to je jezivo...
Na stranu sad menaĐere,Toleta i"fudbalske radnike"(kada ovo čujem dođe mi da...:bljak:)evo samo,ko je na čelu klubova,retardirani poltron,selja amater"wanna be spletkaroš",psihodelični krimić...i naravno Dzomba:mrgreen:Ovaj poslednji je neka kao soft verzija Mamića,tako mi deluje...(uff dobro je,nismo najgori:mrgreen::mrgreen:)

Ovo je jace od mene :mrgreen:

Putinova ulaznica ide u muzej

FK Crvena zvezda će u ponedeljak upriličiti svečanost na kojoj će ulaznica kojom je premijer Rusije Vladimir Putin nedavno ušao na stadion Crvene zvezde biti promovisana u muzejski eksponat. Odluku je doneo klupski Odbor za arhivsku i muzejsku građu.

Osim toga, stolica na kojoj je Putin sedeo u loži na "Marakani" biće obeležena prigodnom pločicom.

Svečanosti će uz predsednika kluba Vladana Lukića prisustvovati i predsednik SD Crvena zvezda, Petar Škundrić, kao i ambasador Rusije u Srbiji, Aleksandar Konuzin.

Da necete mozda i pisoar da obelezite, ili da papirnu maramicu, koju je Car koristio, da stavite u trofejnu salu? :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back