ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА (архива: 2011/12 - 2014/15)

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juga: "Juve, uzmi Lazovića iz Zvezde..."

Navijači Juventusa pamte Vladimira Jugovića kao velikog šampiona, čoveka koji je najvećem italijanskom klubu penalom doneo drugu titulu evropskog šampiona. Na novom stadionu, Srbin će imati svoju zvezdu. Darka Lazovića bi preporučio nekadašnjeg klubu, kao i dvojicu igrača iz podmlatka Zvezde...
Vladimir Jugović kaže da nije čudno što su iz njegove generacije baš Dešamp i Konte stigli do jedne od najcenjenijih klupa na svetu.

"Kad smo igrali, njih dvojica se nisu odvajali, a uvek su naginjali ka trenerskom poslu. Tako, da nisam iznenađen, Konte je rođeni trener", objašnjava Jugović.

Kakav Juventus očekuje?

"Onakav kakav je Konte bio igrač. Poslednji put kad smo se čuli, bio je još u Sijeni, rekao mi je da je biti trener mnogo teže nego igrati. To isto mi ponavljaju Miha, Lombardo, Manćini, ljudi sa kojima sa igrao", dodaje Jugović.

Da li bi imao nekog da preporuči Juventusu iz Srbije.

"Darka Lazovića iz Zvezde, Paratići i Marota znaju za njega, ali sa novim pravilima stigli su i problemi za igrače koji nemaju pasoš EU. Takođe, ima dva klinca u Zvezdi, zapamtite imena Simića i Jankovića, to su novi Savićević i Stojković", savetuje svoj bivši klub Vladimir Jugović.

To Jugoviću, neka nam ih što prije preotmu :confused:

To Jugoviću, neka nam ih što prije preotmu :confused:

Pa i treba,kad nama ne valjaju i kad ce da sede na klupi ili u nekom Sopotu,bolje neka odu da ne bi propali.Uopste mi se ne svidja kuda ide ovaj prelazni rok,za sad samo Dimitrijevic i Paseko(Paseko jos nije potpisao ali su izjavili Lukic i Adzic da je gotova stvar)...tanko je to za nesto ozbiljno,Robi jeste napravio igru sa losijom ekipom,ali necu da gledam mucenje vec hocu da GAZE! :D Bolje bi ja igrace doveo nego ovaj Adzic...Da je Jugovic Sportski direktor a Dzaja predsednik,onda bi tu moglo nesto da se napravi,ali ovi tupani nisu autoritet ni u svom kraju a ne negde napolju.Sreca pa Rambo Petkovic u Brazilu znaci nesto i hoce da pomogne...Ej,bre pa uzmite samo 30 najboljih klubova na svetu,svi oni imaju najmanje po 5 igraca koji treba da idu na pozajmice...pa zar mi ne bi mogli da dobijemo 2 igraca od toliko,samo dvojica koji ce biti pojacanja. :( A ovi supci koji su tu godinama i koji su dobili milion prilika i ni jednu nisu iskoristili neka idu negde,bilo gde,ako ne mozete da ih prodate onda ih poklonite.Pored Dimitrijevica i Paseka,treba jos minimum 2 igraca,ali dva koja ce biti najbolji na terenu,a ne neki da nam zamazu oci i da se prica kako su dovedena pojacanja.

Saranovu i Djuricicu istekli ugovori,eto golmana...Kirovski iz Zemuna,dobar mlad golman,a Zemun ispao u trecu ligu,nece sigurno ostati.Dragutinovic bez ugovora,Slobodan Rajkovic moze na pozajmicu jer nece igrati za Celzi,Todorovski slobodan igrac,Simic iz OFK-a najbolje levo krilo lige vec nekoliko sezona i istekao mu ugovor,Ergic slobodan igrac,Matic moze na pozajmicu jer nece igrati u Celziju...za sve ove igrace ne treba obestecenje(za Kirovskog jedino treba ali to nije vise od 50 000 eura),vec samo plata...Znaci jednog golmana od ovih,i dati mu platu 120 000 e godisnje,Dragutinovic 400 000 e godisnje,Slobodan Rajkovic 400 000 e godisnje,Todorovski i Simic bi dosli da igraju za po 150 000 godisnje(znaci 300 000 ukupno),Ergic 300 000 e,Matic 200 000 e...Sve ukupno 1 720 000 eura,to imaju samo od prodaje Adija.Plus ode 10 igraca koji su visak i koji primaju 1 milion godisnje(neka svih 10 ima po 100 000 godisnje,a Koroman je imao 300 000,a Stameni 120 000)...I malo dete bi napravilo bolju ekipu od ovih debila,ali moraju da maznu love,zato i jesu ovoliki dugovi i rupe i poslovanju.

Pa i treba,kad nama ne valjaju i kad ce da sede na klupi ili u nekom Sopotu,bolje neka odu da ne bi propali.Uopste mi se ne svidja kuda ide ovaj prelazni rok,za sad samo Dimitrijevic i Paseko(Paseko jos nije potpisao ali su izjavili Lukic i Adzic da je gotova stvar)...tanko je to za nesto ozbiljno,Robi jeste napravio igru sa losijom ekipom,ali necu da gledam mucenje vec hocu da GAZE! :D Bolje bi ja igrace doveo nego ovaj Adzic...Da je Jugovic Sportski direktor a Dzaja predsednik,onda bi tu moglo nesto da se napravi,ali ovi tupani nisu autoritet ni u svom kraju a ne negde napolju.Sreca pa Rambo Petkovic u Brazilu znaci nesto i hoce da pomogne...Ej,bre pa uzmite samo 30 najboljih klubova na svetu,svi oni imaju najmanje po 5 igraca koji treba da idu na pozajmice...pa zar mi ne bi mogli da dobijemo 2 igraca od toliko,samo dvojica koji ce biti pojacanja. :( A ovi supci koji su tu godinama i koji su dobili milion prilika i ni jednu nisu iskoristili neka idu negde,bilo gde,ako ne mozete da ih prodate onda ih poklonite.Pored Dimitrijevica i Paseka,treba jos minimum 2 igraca,ali dva koja ce biti najbolji na terenu,a ne neki da nam zamazu oci i da se prica kako su dovedena pojacanja.

Samo što oni ne trunu...Lazović je u prvom timu, a ovi klinci još uvijek nisu na tom nivou, ali će biti.
Tako da, za sada, Zvezda ispravno postupa sa njima.

Što se tiče prelaznog roka...nemam pojma, kada god čujem da dovode neke strance, smuči mi se...toliko smo se puta opekli, da mi je više pun k*rac naših sportskih direktora i njihovih pojačanja.

Saranovu i Djuricicu istekli ugovori,eto golmana...Kirovski iz Zemuna,dobar mlad golman,a Zemun ispao u trecu ligu,nece sigurno ostati.Dragutinovic bez ugovora,Slobodan Rajkovic moze na pozajmicu jer nece igrati za Celzi,Todorovski slobodan igrac,Simic iz OFK-a najbolje levo krilo lige vec nekoliko sezona i istekao mu ugovor,Ergic slobodan igrac,Matic moze na pozajmicu jer nece igrati u Celziju...za sve ove igrace ne treba obestecenje(za Kirovskog jedino treba ali to nije vise od 50 000 eura),vec samo plata...Znaci jednog golmana od ovih,i dati mu platu 120 000 e godisnje,Dragutinovic 400 000 e godisnje,Slobodan Rajkovic 400 000 e godisnje,Todorovski i Simic bi dosli da igraju za po 150 000 godisnje(znaci 300 000 ukupno),Ergic 300 000 e,Matic 200 000 e...Sve ukupno 1 720 000 eura,to imaju samo od prodaje Adija.Plus ode 10 igraca koji su visak i koji primaju 1 milion godisnje(neka svih 10 ima po 100 000 godisnje,a Koroman je imao 300 000,a Stameni 120 000)...I malo dete bi napravilo bolju ekipu od ovih debila,ali moraju da maznu love,zato i jesu ovoliki dugovi i rupe i poslovanju.
U pravu si...A imali bi tim za evropu i nase prvenstvo..

Samo da kazem Ninkov je vec otpisan.....a ovaj post sa ovim pojacanjima slobodnim igracima i to ko je pisao Laki luciano sve je tacno sto si rekao jedino Rajkovica ce teze dovesti a Matic vise nije igrac Celzija vec Benfike (ukljucen u transfer davida luiza)......ostalo je na mestu.....samo sto nece biti nista od toga,jer uprava trazi "brazilce" na njih se najbolje peru pare

Samo što oni ne trunu...Lazović je u prvom timu, a ovi klinci još uvijek nisu na tom nivou, ali će biti.

Što se tiče prelaznog roka...nemam pojma, kada god čujem da dovode neke strance, smuči mi se...toliko smo se puta opekli, da mi je više pun k*rac naših sportskih direktora i njihovih pojačanja.

Lazovic je u prvom timu i stgnira vec dve godine,tek sad kad je Robi dosao dobio je sansu,ali ne dovoljno kao recimo Evandro kog je istrpio par utakmica a posle dosao sebi i oduzio se...Nadam se da ce Lazovic ove godine vise igrati i da ce izrasti u glavnog igraca,a ovo sto je Juga izjavio je dobro jer ce mu dici cenu,a na Zvezdi je kad i da li ce ga prodati.

E,da,a ovi klinci nemaju potpisane ugovore tako da mogu da odu iz kluba...

Samo da kazem Ninkov je vec otpisan.....a ovaj post sa ovim pojacanjima slobodnim igracima i to ko je pisao Laki luciano sve je tacno sto si rekao jedino Rajkovica ce teze dovesti a Matic vise nije igrac Celzija vec Benfike (ukljucen u transfer davida luiza)......ostalo je na mestu.....samo sto nece biti nista od toga,jer uprava trazi "brazilce" na njih se najbolje peru pare

E,da za Matica sam zaboravio da je bio deo paketa za Luiza.Rajkovica je moguce dovesti,samo malo da se potrude...

Đuričić:“U Srbiji mogu braniti jedino za Zvezdu“

andjelko-djuricic-498-300x174.jpg

Odlaskom Saše Stamenkovića u ekipu Nefčija iz Azerbejdžana, ostalo je upražnjeno mesto na poziciji golmana u našem klubu. Kao potencijalna pojačanja figurirali su Bojan Šaranov golman OFK Beograda i novopečeni reprezentativac Srbije, kao i Anđelko Đuričić nekadašnji golman protugalske Leirije.

Svoja nadanja od prelaznog roka, Anđelko Đuričić je izneo za dnevni sportski list „Sport“:

- Čast mi je ako sam na listi Zvezdinih želja, a jedina istina je da do danas nikakvih kontakata nije bilo, što ne znači da me, možda, koliko danas neće zvati. Moj prioritet je odlazak preko granice, a jedino, kako to volim da kažem, neka “nepristojna” ponuda može da me zadrži u srpskom fudbalu. Drugim rečima, ukoliko razlika u inostranom i domaćem transferu bude mala, onda bih ostao. A odmah da kažem, u srpskom fudbalu bih mogao da ostanem samo ukoliko me Zvezda bude tražila! Jer, treba biti realan: Zvezda je naš najveći klub, verujem da bi iz nje mogao da se vratim i u reprezentaciju, a i lakše bih pronašao inostrani angažman.

Prosinečki o Filipu Jankoviću:

„Filipa sam planirao da povedem na pripreme kao 26. igrača. On je još mlad, kadet Zvezde, ne računam na njega da će odmah da igra, već želim da mu omogućim priliku da stekne iskustvo, da živi i radi sa prvim timom. Ukoliko on na pripremama istisne sve vezne igrače, onda će naravno dobiti priliku i da igra.“

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back