- Poruka
- 41.452
Риски у 92. минуту шокирао Звезду, која је упркос поразу прошла даље
Две грешке последње линије црвено-белих
Две грешке последње линије црвено-белих
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je igrac kakvog zvezda moze se slobodno reci od slavnih generacija nije imala... i tu je Marin da nas vadi iz g**ana ...
Ako zbog ikoga budemo igrali na prolece negde, to je ovaj covek.
Slazem se u potpunosti s tobom .. ovo treba da se cuva po svaku cenu u timu.to je igrac kakvog zvezda moze se slobodno reci od slavnih generacija nije imala
to je igrac kakvog zvezda moze se slobodno reci od slavnih generacija nije imala
Marin genije nema sta. Ali meni je bio drazi Katai.
Jedino što Katai nikada i nije igrao ozbiljan fudbal.
Igrao je.
Katai nikada nije postigao ono sto je mogao.Marin genije nema sta. Ali meni je bio drazi Katai.
Jel kod Grofa ono protiv Sasuola ili kako se zvaše Italijani?
A Ambasador i Miloje su kao Zidan i Gojko Zec.
Katai nikada nije postigao ono sto je mogao.
Ne manjka mu tehnike,osecaja,znanja ali je covek alkoholicar i fudbalski neradnik.
Marin je barem po meni za klasu bolji igrac,70% danasnje zvezde....
Katai nikada nije postigao ono sto je mogao.
Ne manjka mu tehnike,osecaja,znanja ali je covek alkoholicar i fudbalski neradnik.
Marin je barem po meni za klasu bolji igrac,70% danasnje zvezde....
Marin koliko got zna ponekad biti svojeglavIzato neigra u realu danas) i cariniti loptu a to se najmanje oseti na nasim terenima jer odskace za 2 klase ima ugradjenu tu takticku disciplinu i obavezu prema igri ipak je nemacki djak izbrusen od malena...Dok je Katai klasican igrac instinkta trenutka inspiracije...i ako ga nosi moze sta oce...nesto kao Piksi-Marin i Dejo-Katai ta fora...