ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to kriv Miloje nego Terzic. Ovaj Njegos ti je doveden samo da ga Partizan ne bi uzeo. Don Terza se ponasa kao oni pijani milijarderi, samo sto se on igra sa tudjim parama, a ne sa njegovim. U situaciji kad imas Marina, a nijedno normalno krilo onda je logicno da ulozis u nekog trkaca, a ne u Ivanica koji igra isto sto i Marin i onda se ljudi cude zasto ne ume da povuce kontru, pa zato sto je on jak na lopti, a nije sprinter. A to sto ume fino da centrira, pa normalno kad covek vlada tehnikom, ali od njega ocekivati da probije po strani je iluzorno, jer on to nikada nije ni igrao, to uopste nije njegova pozicija. E sad Marin sto moze sve, on je druga prica :D

Meni se ne svidja kod Miloja sto je alergican na mlade igrace. Mislim da on cak ni u Radonjica nije verovao, pa je onda verovatno Terza urgirao da ovaj mora da igra i ispalo je na kraju super. U Kopenhagenu pola igraca imaju 20 godina, oni pucaju penale, nose kapitenske trake, sve. Kao Sanco u Borusiji i mali milion drugih igraca sto u top klubovima, sto u ovim osrednjim naseg ranga, ali eto samo kod nas je igrac sa 20 godina mlad i nespreman, samo u Zvezdi vazi pravilo da se ne moze do rezultata ako imas klinca u 11... To je imbecilno. Evo Gajic ima vec 23 godine pa ne igra. Zasto? Od Gobeljica i Stojkovica ne verujem da je losiji.

Dajte da ne mracimo toliko. Igrali smo jednu dobru evropsku utakmicu. Nije ni prva ni poslednja gde smo imali sanse i nismo ih iskoristili. O penalu vise ne treba ni raspravljati, da li je bio ili nije, sudija ga je sudio, oni su dali gol, kraj price. Ovo je aktivan rezultat. Nije dobar kakav je mogao da bude ali je aktivan. Da li da vas poodsecam na periode kada smo vec na Marakani gubili svaku nadu u revansu, a to nije bilo tako davno. Dakle guramo dalje protiv, sto bi psihijatrija iz komsiluka rekla, "nikad slabijeg Kopenhagena".

Ja sam pesimista po prirodi, ali ovoga puta mislim da prolazimo. Kada nas je god mali gej/trol (profesor Vuletic) u upravi hrvatskog kluba iz Humske kanalio, bio nam je talija. Javio se i ovoga puta u pauzi izmedju orgijanja sa brucosima i smrkanja belog. Citirao profesor stihove Djerdja Balasa poznatijeg kao "panonski gov/nar" iz pesme "neko to odozgo vidi sve", kako bi komentarisao penal i na kraju remi koji smo izvukli. Slicno je cinio sa ono "sedmica u sledecem izvlacenju" i slikanju sa Klopom, kad ono pade Liverpul. Dakle ako nas on kanali, mi prolazimo u Danskoj.

Ja mislim da vi malo potcenjujete ovaj Kopenhagen. U stvari, potcenjujete ih dosta. A vidim da i Zvezdini igrači otprilike rade isto.
Vi ste samo za nijansu bili bolji, stvorili ste tek par dobrih prilika, oni dali gol iz vrlo sumnjivog penala, vi iz totalne "krmače" Pavkova... Kod vas Marin bio 3/4 ekipe, svaka šansa, svaka akcija i svaki napad je bio on. Sa druge strane, onaj kržljavi crnac vas je propisno guzio celu utakmicu. Ostali, nisu uopšte loši. Prava skandinavska ekipa. Svi jaki, disciplinovani, inteligentni igrači... Slažem se ja da oni nisu sad baš neka ne znam kakva klasa ali nisu ništa slabiji od vas. Može ovo da se prođe, motivacija je ključna a i Zvezda ima određeni kvalitet za drugi krug ali ih mnogo potcenjujete.

Isto tako, vidim da vi u zadnjih 2 godine vidite fudbal onakvim kakvim "Miloje kaže". Pa ne igra se fudbal kako Miloje hoće, postoji i protivnik sa druge strane koji se takođe nešto pita i koji isto može i da napada i da se povuče a i igrači na terenu koji takođe mogu na ovaj ili onaj način da odgovore ili neodgovore na zahteve trenera. Pa vi igrate u gostima sa PSŽ, ovi vas napadaju, vi kukate kako Miloje pi*ka igra defanzivno.

Ja sam pesimista po prirodi, ali ovoga puta mislim da prolazimo. Kada nas je god mali gej/trol (profesor Vuletic) u upravi hrvatskog kluba iz Humske kanalio, bio nam je talija. Javio se i ovoga puta u pauzi izmedju orgijanja sa brucosima i smrkanja belog. Citirao profesor stihove Djerdja Balasa poznatijeg kao "panonski gov/nar" iz pesme "neko to odozgo vidi sve", kako bi komentarisao penal i na kraju remi koji smo izvukli. Slicno je cinio sa ono "sedmica u sledecem izvlacenju" i slikanju sa Klopom, kad ono pade Liverpul. Dakle ako nas on kanali, mi prolazimo u Danskoj.

I ja mislim da prolazimo a debeli dajguz može da prdi koliko hoće!

Ja mislim da vi malo potcenjujete ovaj Kopenhagen. U stvari, potcenjujete ih dosta. A vidim da i Zvezdini igrači otprilike rade isto.
Vi ste samo za nijansu bili bolji, stvorili ste tek par dobrih prilika, oni dali gol iz vrlo sumnjivog penala, vi iz totalne "krmače" Pavkova... Kod vas Marin bio 3/4 ekipe, svaka šansa, svaka akcija i svaki napad je bio on. Sa druge strane, onaj kržljavi crnac vas je propisno guzio celu utakmicu. Ostali, nisu uopšte loši. Prava skandinavska ekipa. Svi jaki, disciplinovani, inteligentni igrači... Slažem se ja da oni nisu sad baš neka ne znam kakva klasa ali nisu ništa slabiji od vas. Može ovo da se prođe, motivacija je ključna a i Zvezda ima određeni kvalitet za drugi krug ali ih mnogo potcenjujete.

Isto tako, vidim da vi u zadnjih 2 godine vidite fudbal onakvim kakvim "Miloje kaže". Pa ne igra se fudbal kako Miloje hoće, postoji i protivnik sa druge strane koji se takođe nešto pita i koji isto može i da napada i da se povuče a i igrači na terenu koji takođe mogu na ovaj ili onaj način da odgovore ili neodgovore na zahteve trenera. Pa vi igrate u gostima sa PSŽ, ovi vas napadaju, vi kukate kako Miloje pi*ka igra defanzivno.

Ovo je istina. Neki ljudi kod nas treba da shvate da se i protivnik nesto pita. Jedino oko Kopenhagena, mislim da ih nismo potcenili. Smatram ih ozbiljnom, fudbalski pismenom ekipom sa jednim stvarno dobrim trenerom, Solbakenom. Inace moramo nekada da racunamo i na faktor srece, a u poslednje dve sezone smo je imali na pretek, kao sto smi bili bez iste nekih 10 sezona pre toga. Nece uvek sve da nam se poklopi, nesto mora i da se izrudari.

Uglavnom ostaje to da sa aktivnim rezultatom idemo na gostovanje i to je to.

Ovo je istina. Neki ljudi kod nas treba da shvate da se i protivnik nesto pita. Jedino oko Kopenhagena, mislim da ih nismo potcenili. Smatram ih ozbiljnom, fudbalski pismenom ekipom sa jednim stvarno dobrim trenerom, Solbakenom. Inace moramo nekada da racunamo i na faktor srece, a u poslednje dve sezone smo je imali na pretek, kao sto smi bili bez iste nekih 10 sezona pre toga. Nece uvek sve da nam se poklopi, nesto mora i da se izrudari.

Možda nisi ti ali primećujem da se oni poprilično omalovažavaju. Recimo, oni su sinoć odigrali školsku utakmicu u situaciji kada u gostima igraš protiv protivnika koji je relativno nepoznanica, koji je sličnog kvaliteta kao ti, igra dosta agresivno i ima vrlo "vruć" domaći teren - strpljivo, smireno, jako, bez panike, nisu vam dozvolili puno šansi i nisu pali posle prilično nesrećno primljenog gola. U drugom poluvremenu su više napali ali sa dozom opreza jer Zvezda svakako nije tim na koji tek tako možeš da jurišaš na njihovoj livadi.
Opet ću reći, ja mislim da može da se prođe ovo a i da ste ipak na žrebu dosta dobro prošli obzirom da Kopenhagen i Jang Bojs nisu toliko jake prepreke kada je Liga Šampiona u pitanju i da se moglo proći gore ali se mora čvrsto stajati na zemlji.

Danci su odigrali katastrofalnu utakmicu ocekivao sam vise.
Bez postenog suta u okvir gola,i da nije bilo Jovancica ne bi dali gol 2 dana da su igrali.
Neverovatno bezidejno u napadu ispod svakog ocekivanja,imali su posed ali dzabe posed ako ne stvaras sanse.
Ndoje je klasa za ostale igrace kopenhagena i kao u zvezdi gde Marin nema sa kim da igra tako i tamo Ndoje nema pored sebe igraca koji moze da mu gurne loptu u prostor,ocekivao sam vise od Fisera ipak je jedno vreme igrao u ajaksu.

Ovde se sad od prostih stvari pravi nekakva visa matematika. Kakav crni PSZ kakvi bakraci, njihov svaki napad se zavrsavao na 30-40 metara od naseg gola, dok smo mi stvarali sanse i igrali fudbal. Osetno smo bolji i tjt. Ja sam od Kopenhagena ocekivao mnogo vise, da umeju da zaprete, mislim dodaju se oni sve je to lepo, nisu slepci daleko od toga, ali nista posebno, nego je stvar u tome sto hteli mi da priznamo to ili ne je Zvezda mnogo jaca nego ikada ranije u blizoj proslosti. Onaj tim sto je ispo od Kairata bi sinoc popio petardu, a onaj pravi Grofov sto je igro sa Ludogorecom bi verovatno juce bio porazen sa 2-3 gola razlike.

45 minuta u drugom poluvremenu mi ne prelazimo centar. Ne samo da to ne radimo nego i ne želimo. Teško da su Danci toliko bolji da mi ne možemo 5 minuta da im pariramo na sredini pa da ih sve yebeš. To je bila Milojeva "taktika". Gledam sinoć na HRT isto uradio i Bjelica protiv Ferencvaroša ali se to na hrvatskim portalima i medijima i javno kaže.

Apsolutno se slažem. Nisu baš kreativni ali su disciplinovani i imaju iza sebe mnogo ovakvih utakmica a i praktično gol prednosti.Ne verujem da će biti neka rapsodija nego 90 min teškog "kopanja" pa ko pretekne. Iskreno ne bih smeo ovo na kladionici da odigram...bilo koji fix.

Ma mi jesmo bolji od njih, to se vidi, ali trenutno oni imaju povoljniji rezultat. I jedna bitna stvar, ako udjes u LE kao porazeni u plej ofu za LS dobijas 8 miliona evra, a ako se plasiras u LE kroz plej of za LE onda ti pripada svega 4 miliona. Nije to bas tako mala razlika.

To za Terzu , Mrkelu i Miloja nije ništa. Samo su na Kafua, Jirku, Čaušića, Simića i Ivanića prošle godine slupali toliko i više. Boli ih patka.

Jak ritam ali bez nekih rezultata.
Vidi se napredak u zalaganju ali samo dok Marin ne dobije loptu onda su sve oči ostalih uprte u njega šta će da uradi dok ga ostali slabo prate.
Kopenhagen nije ništa posebno.Jaki u duelima,teški za probijanje ali od njihovog napada nismo ništa videli.
Siguran sam da će kući igrati drugačije i da je to prilika da se i mi otvorimo jer ne vredi čekati da nas oni sateraju u naš šesnaesterac.Tako možemo lako da primimo gol ili dva i onda krećemo sa srljanjem.
Hrabro od početka.Ako smo mogli sa duplo gorom igrom prošle godine u ovo doba protiv onih iz Trnave pa onda hrabro u revanšu,možemo sada još hrabrije.
Ako ne mogu,onda nisu definitivno za LŠ.Da slavimo kao da smo u grupnoj fazi LŠ ako se plasiramo u LE.
Atmosfera i brojnost za odličnu devetku (nije 10 zbog onih pajvana koji se pojavljuju samo na evropskim utakmicama pa prave sranja...srećom ima ko da ih "smiri").

Борјан пред „клубом 100”

Голман Црвене звезде уписао 99. званичну утакмицу за београдске црвено-беле

------------------------------------------------

Звезда без Павкова у Копенхагену, паузира око две недеље

Павков се повредио у првом дуелу два тима на стадиону „Рајко Митић“ (1:1) већ у 2. минуту, чак је и дао гол, али није могао да настави после првог полувремена

Ivanic nije krilo...gobeljic u prvom timu je debilizam...

U prvom timu
Ovde se sad od prostih stvari pravi nekakva visa matematika. Kakav crni PSZ kakvi bakraci, njihov svaki napad se zavrsavao na 30-40 metara od naseg gola, dok smo mi stvarali sanse i igrali fudbal. Osetno smo bolji i tjt. Ja sam od Kopenhagena ocekivao mnogo vise, da umeju da zaprete, mislim dodaju se oni sve je to lepo, nisu slepci daleko od toga, ali nista posebno, nego je stvar u tome sto hteli mi da priznamo to ili ne je Zvezda mnogo jaca nego ikada ranije u blizoj proslosti. Onaj tim sto je ispo od Kairata bi sinoc popio petardu, a onaj pravi Grofov sto je igro sa Ludogorecom bi verovatno juce bio porazen sa 2-3 gola razlike.
Zvezda ima vrhunske marina ivanica bena borjana i borbenog degeneka ostalo je prosek a neki i tutubani poput panja boackovica nije ni pavkov bolji...

Marin moze da igra sve ali sam nije dovoljan... Fali golgetercina i dobro krilo ivanic nije krilo...

Gobeljic? Nije ih sramota da kasapin igra?

Problem je u miloju pic.ki bunkeraskoj....

Daj boze da prodjete ali mislim da ce kopenhagen tek da vas napadne...

Sve u svemu nije bio penal a gol pavkova je auto gol i sreca...

Jadno i kukavno drugo poluvreme...

581873

45 minuta u drugom poluvremenu mi ne prelazimo centar. Ne samo da to ne radimo nego i ne želimo. Teško da su Danci toliko bolji da mi ne možemo 5 minuta da im pariramo na sredini pa da ih sve yebeš. To je bila Milojeva "taktika". Gledam sinoć na HRT isto uradio i Bjelica protiv Ferencvaroša ali se to na hrvatskim portalima i medijima i javno kaže.
Prvo, nije da niste prešli centar, ne preteruj. Čak ste, ako se to tako može reći, imali i više prilika nego oni i sredina terena je bila prilično ravnopravna samo što su oni malo više držali loptu što je i očekivano obzirom da su jurili rezultat. Nisu mogli lako da priđu šesnestercu i nisu stvorili skoro nijednu šansu što treba da vas raduje.

Sa druge strane, malo vi i precenjujete sebe. Svaka čast za 4 osvojena boda prošle godine u LŠ (uz doduše očajnu gol razliku) i jeste da vam je rejting skočio ali vi pričate o ekipi koja 12 godina za redom igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja i koja je pre par sezona igrala osminu finala LŠ kao o nekim neozbiljnim dunđerima koje vi treba da meljete 90 minuta... sa "Gobeljom bratom", rahitičnim Rodićem i još par igrača u prvoj postavi za koje je veoooma diskutabilno da li zaslužuju da igraju u Zvezdi a kamoli Ligu Šampiona. Tako da, budite vrlo zadovoljni prošlom utakmicom kako za sada stvari idu po vas.

Prvo, nije da niste prešli centar, ne preteruj. Čak ste, ako se to tako može reći, imali i više prilika nego oni i sredina terena je bila prilično ravnopravna samo što su oni malo više držali loptu što je i očekivano obzirom da su jurili rezultat. Nisu mogli lako da priđu šesnestercu i nisu stvorili skoro nijednu šansu što treba da vas raduje.

Sa druge strane, malo vi i precenjujete sebe. Svaka čast za 4 osvojena boda prošle godine u LŠ (uz doduše očajnu gol razliku) i jeste da vam je rejting skočio ali vi pričate o ekipi koja 12 godina za redom igra grupnu fazu nekog evropskog takmičenja i koja je pre par sezona igrala osminu finala LŠ kao o nekim neozbiljnim dunđerima koje vi treba da meljete 90 minuta... sa "Gobeljom bratom", rahitičnim Rodićem i još par igrača u prvoj postavi za koje je veoooma diskutabilno da li zaslužuju da igraju u Zvezdi a kamoli Ligu Šampiona. Tako da, budite vrlo zadovoljni prošlom utakmicom kako za sada stvari idu po vas.

Sta da budem zadovoljan sa 1:1 kod kuce protiv ekipe koja za celu utakmicu nijednom nije sutnula u okvir gola????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back