Sotir zvani djubre
Elita
- Poruka
- 21.519
Nije to kriv Miloje nego Terzic. Ovaj Njegos ti je doveden samo da ga Partizan ne bi uzeo. Don Terza se ponasa kao oni pijani milijarderi, samo sto se on igra sa tudjim parama, a ne sa njegovim. U situaciji kad imas Marina, a nijedno normalno krilo onda je logicno da ulozis u nekog trkaca, a ne u Ivanica koji igra isto sto i Marin i onda se ljudi cude zasto ne ume da povuce kontru, pa zato sto je on jak na lopti, a nije sprinter. A to sto ume fino da centrira, pa normalno kad covek vlada tehnikom, ali od njega ocekivati da probije po strani je iluzorno, jer on to nikada nije ni igrao, to uopste nije njegova pozicija. E sad Marin sto moze sve, on je druga prica 
Meni se ne svidja kod Miloja sto je alergican na mlade igrace. Mislim da on cak ni u Radonjica nije verovao, pa je onda verovatno Terza urgirao da ovaj mora da igra i ispalo je na kraju super. U Kopenhagenu pola igraca imaju 20 godina, oni pucaju penale, nose kapitenske trake, sve. Kao Sanco u Borusiji i mali milion drugih igraca sto u top klubovima, sto u ovim osrednjim naseg ranga, ali eto samo kod nas je igrac sa 20 godina mlad i nespreman, samo u Zvezdi vazi pravilo da se ne moze do rezultata ako imas klinca u 11... To je imbecilno. Evo Gajic ima vec 23 godine pa ne igra. Zasto? Od Gobeljica i Stojkovica ne verujem da je losiji.

Meni se ne svidja kod Miloja sto je alergican na mlade igrace. Mislim da on cak ni u Radonjica nije verovao, pa je onda verovatno Terza urgirao da ovaj mora da igra i ispalo je na kraju super. U Kopenhagenu pola igraca imaju 20 godina, oni pucaju penale, nose kapitenske trake, sve. Kao Sanco u Borusiji i mali milion drugih igraca sto u top klubovima, sto u ovim osrednjim naseg ranga, ali eto samo kod nas je igrac sa 20 godina mlad i nespreman, samo u Zvezdi vazi pravilo da se ne moze do rezultata ako imas klinca u 11... To je imbecilno. Evo Gajic ima vec 23 godine pa ne igra. Zasto? Od Gobeljica i Stojkovica ne verujem da je losiji.