ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sa tim od 18/19 godina se ne može ući u LŠ a tu su pare. Ako se izuzme Kafu koji se pokazao kao totalni promašaj na većini ostalih će se zaraditi. Izuzev i na kilavom Čaušiću.

Koliko ce da zarade,sicu,morate da racunate i odbijete plate i bonuse.
Ja nisam mislio da igra 11 igraca od 18 godina,nego da se u svakoj liniji afirmise barem jedan mladji igrac....
Prodace Marina koji je klasa za vecunu ostalih,a doveli su Ivanica koji je barem po onome sto sam video u reprezentaciji i bateu neverovatno spor igrac.
A mogu samo da zamislim sta ce da bude ako svaku utakmice ne da barem dva gola i ne namesti tri,samo da se ne ponovi slucaj Suma.

Ovo je dobro sa te strane sto sada ne pravimo tim u junu, par dana pred pocetak kvalifikacija za evropu. Ali koliko smo para ulozili, sad nam je maltene imperativ da izadjemo u Evropu. U slucaju kiksa mislim da bi dosta igraca morali da prodamo jer ne bismo mogli da racunamo na lovu od ucesca na evrotakmicenjima. Ali to smo hteli, konacno smo ulozili u tim, sada je vreme da se pokaze da li je ovo pravi put. Ja podrzavam skoro sve sto je do sada uradjeno.

Pitanje za sve, da li je taj Ivanic zaista takav bog fudbala kojeg smo mi jurili godinama i sada doveli ili je suplja prica. Mislim, naravno on ce na terenu morati da pokaze ko je i sta je, ali brate mi ga jurismo kao da je Mesi. Nadam se da ce opravdati ocekivanja. Ovde ne mislim samo na sumu koju smo izdvojili na njega vec na to sto smo mi dve godine grizli da ga dovedemo.

Doveli su jos jednog nepotrebnog igraca Ivanica....
Umesto da se forsiraju igraci sa 18/19 godina oni dovode igrace od 25 godina na kojima ne moze nista da se zaradi.
Naravno sada ide prica pravi se tim za naredni ciklus lige sampiona, a u stvari nema nikakvog sistema i plana radi se stihiski i neorganizovano.

Mladi su Simic, Vulic, Babic i Jirka. Kad kazem mladi mislim do 23 godine.

A ostalih do 20 prakticno i nema, samo Joveljic i Aleksa Terzic koji je cini mi se odigrao svega 2 utakmice.

Pisao sam ja ranije o tome, Miloje je alergican na mlade, nije on taj tip trenera koji ce da stvori novog igraca.

Bilo bi lepo kad bi u svakoj polusezoni izbacili po jednog Radonjica ili Grujica. Racic je guran, ali nije imao kvalitet. Adzic je trebo biti taj, pisao sam o tome, taj fantasticni mladi momak je trebao biti ostvarenje svih nasih snova. On nas je trebo voditi u Ligu Sampiona, nase dete, Srbin, sa brojem 11 na ledjima i kapitenskom trakom na ruci. Ali je puklo. Ko je kriv sad nije ni bitno. Malo on, malo Miloje i jbg. Ali takvog tehnicara, elitnog prodornog driblera cemo tesko ponovo naci.

Terzic je jos pre 2 godine obecavao projekat Zvezdine dece, da ce promovisati cak njih 10. Spominjao se Joveljic, Vucicevic, Erakovic, Terzic, Jug Stanojev, Cvetkovic, Kovac, itd....... I na kraju nista.

Kroz Zvezdu je poslednjih godina proslo mnogo i onih malo starijih, ali takodje mladih igraca koji nisu dobili sansu. A veoma su talentovani. Ko se jos seca Babunskog, Andrije Lukovica, Stefana Milosevica, Stefana Ilica...........

znam, ponavljam, moj moj pa preko moj ... imate 3 SL tima ... sta ce vam to, samo cete, ako nista drasticnije, usporiti karijere mnogih igraca

Šta se ti toliko trzaš za naše igrače?! Da neće možda muka da ti pripadne od ovolikog broja?
Bavi se ti onim vašim brlogom i kukumavčite na vašu upravu što vam dovode raznorazne Georgijeviće,Nikoliće i ostale svetske vedete.

Poslednja izmena:
Imamo tri tima, mozemo nekoliko igraca da pozajmimo komsiluku da se bore za trece mesto u nasoj ligi. Kada su redom osvajali titule, igrali Evropu, kada su pare legale na racun, ne secam se da im je neko branio da planiraju dugorocno i grade tim. To sto su se i tada oducili striktno na prodaju najboljih, a kupovini polufabrikata, to je njihova stvar. Necemo sada da se mi potresamo, pa mi nismo oni da se bavimo protivnikom. Ovaj tim ce se drasticno smanjiti u slucaju da ne izborimo Evropu. Jer realno i pored svih pojacanja nista nam apsolutno ne garantuje da cemo i ove godine igrati evro/takmimcenje.

Jer realno, kada imas toliko krugova kvalifikacija, dovoljna je jedna losa utakmica. Nismo se mi ni sada prosetali do LS, bilo je tu utakmica kada smo sumnjali da mozemo. Dakle treba da se gilja celo leto kako bi se igrala evropska jesen. Ali cinjenica je da skoro spremni ne docekujemo Evropu. Tim koji je kompletiran i koji ce biti manje vise nepromenjen, tako da izgovor tipa neuigranosti ne postoji.

Sotire brate mili, da li pratis mladjanog Adzica i dalje. Da li je konacno nakon odlaska iz Zvezde upisao makar minut takmicarskog fudbala. Evo sada sam malo gledao, bila informacija da je pozajmljen Kadizu, ali ga nema tamo na spisku te ekipe. Ne znam mozda vezba za Zvezde granda sa deda Sabanom, mozda ce da batali fudbal i da postane pevaljka.

Moje iskreno misljenje je da sam Adzic junior nije imao nameru da napusta Zvezdu, ali da su ga nagovorili tata Adza i legendarni menadzer Radojica Ostojic. Sa Radojicom odavno nismo u nekim sjajnim odnosima. Kao covek koji poseduje FK Zeta (ispostava Partizana u CG za vreme zajednicke lige i drzave), Radojica nas je minirao nekoliko puta. Tako je on insistirao da Marko Vesovic raskine ugovor sa nama, a slicno je bilo sa jos nekim igraima. Secam se kada su pitali Vesovica da prokomentarise sto je raskinuo ugovor, odgovorio je nesto tipa "ne znam ja nista pitajte mog menadzera ja mu verujem". Poslednji u nizu Radojicinih klijenata koji nas je napustio je mali Adza. Prica o sansi koju nije dobio je za malu decu, odnosno alibi da klub ispadne kriv sto nas naspusta.

Imamo tri tima, mozemo nekoliko igraca da pozajmimo komsiluku da se bore za trece mesto u nasoj ligi. Kada su redom osvajali titule, igrali Evropu, kada su pare legale na racun, ne secam se da im je neko branio da planiraju dugorocno i grade tim. To sto su se i tada oducili striktno na prodaju najboljih, a kupovini polufabrikata, to je njihova stvar. Necemo sada da se mi potresamo, pa mi nismo oni da se bavimo protivnikom. Ovaj tim ce se drasticno smanjiti u slucaju da ne izborimo Evropu. Jer realno i pored svih pojacanja nista nam apsolutno ne garantuje da cemo i ove godine igrati evro/takmimcenje.

Jer realno, kada imas toliko krugova kvalifikacija, dovoljna je jedna losa utakmica. Nismo se mi ni sada prosetali do LS, bilo je tu utakmica kada smo sumnjali da mozemo. Dakle treba da se gilja celo leto kako bi se igrala evropska jesen. Ali cinjenica je da skoro spremni ne docekujemo Evropu. Tim koji je kompletiran i koji ce biti manje vise nepromenjen, tako da izgovor tipa neuigranosti ne postoji.

Sotire brate mili, da li pratis mladjanog Adzica i dalje. Da li je konacno nakon odlaska iz Zvezde upisao makar minut takmicarskog fudbala. Evo sada sam malo gledao, bila informacija da je pozajmljen Kadizu, ali ga nema tamo na spisku te ekipe. Ne znam mozda vezba za Zvezde granda sa deda Sabanom, mozda ce da batali fudbal i da postane pevaljka.

Moje iskreno misljenje je da sam Adzic junior nije imao nameru da napusta Zvezdu, ali da su ga nagovorili tata Adza i legendarni menadzer Radojica Ostojic. Sa Radojicom odavno nismo u nekim sjajnim odnosima. Kao covek koji poseduje FK Zeta (ispostava Partizana u CG za vreme zajednicke lige i drzave), Radojica nas je minirao nekoliko puta. Tako je on insistirao da Marko Vesovic raskine ugovor sa nama, a slicno je bilo sa jos nekim igraima. Secam se kada su pitali Vesovica da prokomentarise sto je raskinuo ugovor, odgovorio je nesto tipa "ne znam ja nista pitajte mog menadzera ja mu verujem". Poslednji u nizu Radojicinih klijenata koji nas je napustio je mali Adza. Prica o sansi koju nije dobio je za malu decu, odnosno alibi da klub ispadne kriv sto nas naspusta.

Ne kazem ja, mozda ima istine to sto pricas za menadzera tj. verovatno da ima, ali kriv je i Miloje. Ja se dobro secam situacija kada nije hteo njega da stavi, nego je menjao pozicije Milicu i Krsticicu koji uopste nisu leva krila.

A to sto kazes nije odigrao minut za Anderleht. Pa naravno da nije kada je dosao za sicu. Sto ne budes posten, reci kako je Adzic igrao kod nas kada je dobijao sanse........ Razbijao je.

A sto je najgore nismo izvukli pouke. Evo sada Joveljic nikako da zaigra.

Ivanić i zvanično u Zvezdi

Mirko je i zvanično poslednje pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Parafirao je ugovor do juna 2022. godine

Crveno-beli će šampionu Belorusije platiti obeštećenje od 1,3 miliona evra u tri rate. Srpski prvak imaće zaista izuzetnu konkurenciju u veznom redu, ali dolaskom Ivanića, i mogućnost da proda nekog u inostranstvo.

S obzirom na to da sutra u ponoć ističe prelazni rok u Srbiji, Crvena zvezda je podvukla crtu. Novi igrači za prolećne borbe su: Mirko Ivanić, Milan Gajić, Miloš Vulić, Nemanja Milunović, Aleksa Vukanović i Erik Jirka. Sedmi novi igrač Dejan Vidić je ustupljen Zemunu.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:776098-Ivanic-i-zvanicno-u-Zvezdi

Nikad jaci prelazni rok. Cak je bolje odradjen i od onog kada su dosli Borjan, Savic, Stojkovic, Jovicic, Rodic...........

Jirka, Gajic i Vulic su investicija za buducnost. Konacno igraci koje mozemo prodati kasnije, za veliki novac. Naravno ukoliko pruze sjajne partije, a uveren sam da hoce. Posebno za Gajica, koji ce sada biti rotacijski igrac, a na leto kada ode Stojkovic prvi desni bek. Decko ima takav kvalitet, da sam siguran da ce kod nas izrasti u igraca za prvih 11 u A reprezentaciji. Naravno to ukoliko Milenkovic i dalje bude igrao stopera.

Jirka je placen 750 hiljada evra i mora da igra. Mlad je, 97 godiste. Vulic, kazu strasan igrac, takodje mlad, forsirao bi njega pre Causica, videcemo kako je Miloje to zamislio.

Vukanovic je igrac koji odma pravi razliku. Ozbiljno dobar fudbaler.

A Milunovic i Ivanic se nadam da ce se takodje pokazati kao dobra pojacanja. To su igraci sa reputacijom.

Ne kazem ja, mozda ima istine to sto pricas za menadzera tj. verovatno da ima, ali kriv je i Miloje. Ja se dobro secam situacija kada nije hteo njega da stavi, nego je menjao pozicije Milicu i Krsticicu koji uopste nisu leva krila.

A to sto kazes nije odigrao minut za Anderleht. Pa naravno da nije kada je dosao za sicu. Sto ne budes posten, reci kako je Adzic igrao kod nas kada je dobijao sanse........ Razbijao je.

A sto je najgore nismo izvukli pouke. Evo sada Joveljic nikako da zaigra.

Mislim da sam nekoliko strana ranije ostavio intervju pomocnog naseg trenera,Milana Kosanovica. Covek je objasnio za Joveljica zasto ima takav razvojni put kakav ima i zasto je od njega trazio da priceka. Ove godine Jovelja je debitovao u Ligi sampiona sto nije mala stvar. Od njega se ocekuje da tek sledece sezone dobije ozbiljlnije minute u napadu. Kaze da je pricao sa momkom, objasnio je zasto je vazno tako postupati. U pitanju je pre svega pravilan razvoj igraca, da ga neko ne osakati pre 20te godine i zabetonira mu karijeru. On je objasnjavao i zasto se Joveljic ne salje na pozajmicu. Kaze da u domacoj ligi vecina ekipa (osim Partizana) igra neki poluodbrambeni fudbal baziran na kontranapadima, gde on u takvom stilu igre ne bi mogao da napreduje.

Adzica juniora je cekala lepa minutaza i jedno dobro vreme na Marakani. Nije njegova karijera bila ugrozena. Nije on imao ni tako malo minuta. Iskreno, mislim da ni on licno nije pravio problem, kao sto sam ranije pomenuo. Kao razlog odlaska iz Zvezde naveo je neigranje, a trazio je sredinu gde ce igrati. Mislim da je njegov menadzer nanjusio da sa njim nismo na vreme potpisali neki jaci ugovor i dosao je trenutak kada mu je postojeci isticao. Da ga nismo dali, mogli smo samo da mu malo blokiramo odlazak iz Zvezde, da ga prebacimo u omladince, a da posle ode dzabe. Ovako smo dobili neku crkavicu, nismo mu se svetili, samo smo mu otvorili vrata i to je to.

On je neka mini verija onome sto je Partizan uradio sa Andrijom Zivkovicem. Cale cekao pravi trenutak, reagovao na neazurnost uprave i sina zavaljao za milione. Naravno, gubitak Partizana u tom smislu je veci i u igrackom kadru, jer je Zivkovic bio prvotimac standardni i u materijalnom, jer je vredeo na trzistu daleko vise od Adzica juniora.

Ja se iskreno sada malo naasladjujem propascu tih igraca koji su pobeglii od Zvezde. Drago mi je kada cujem za malog Filipa Jankovica (ljubi ga majka), kako ore po nekim beton ligama po Evropi. Sotire, da te podsetim, kako su pre svega mediji plakali za nekim Zvezdinim klincima koji su nas tako napustali. Secam se kada je otisao Uros Cosic, iz omladinske skole u CSKA, naravno raskinuo ugovor. Naslovi da je Zvezda ostala bez novog Nemanje VIdica. Naravno, momak u CSKA nije video loptu, vratio nam se kratko na pozajmicu, bolje da nije kada ga je Tejgo sa sve loptom ugurao u gol na derbiju.

Bio neki klinac koji je isto otisao iz omladinaca negde u Italiju. Novi Sinisa Mihajlovic ga nazvali jer dobro izvodi slobodnjake. Ne znam ni kako se zvao, sto govori o tome kakvu je karijeru napravio. Evo ga Veljko Simic. Decko slicno kao Filip Jankovic napustio klub. U Bazelu nije mogao da igra, prvo jer nije imao sredjene papire, drugo, jer nije bio spreman za takav nivo fudbala. Posle se vukao po nekim kukuruzima da bi ponovo fudbal zaigrao u Zemunu.

Ne proizvodi nasa omladinska skola sve same Mesije koji odmah zakorace na teren i prave razliku. Svakom od talenata potrebno je vreme da polako dodju do nekog nivoa koji mi ocekujemo i onda kada odu u inostranstvo da zaigraju na visem nivou.

kad se sjetim mrcenog joksima sa kladionice tres portala...
evo ga stigao je tu je potpisao je...
joksa burek...slika i prilika gtr...
3235649895c5af33132337463553196_w640-409x294.jpg

Dje ste raja ;)

Auuu kakva majstorija Marina...zadrzati cojeka po svaku cenu blindirati ugovor do kraja karijere kao i Borjanu... teramo snjim makar do cetvrfinala Lige Sampiona a potom ga proglasimo zvezdinom zvezdom ;)

Stvarno bi bilo lepo da komsijama da pozajmimo par igraca pa da uzivamo u derbiju :hahaha:

ne preteruj...

cetvrtfinala...

i sta je bilo kada si se probudio...

Ja bih se ako smem nadovezao u stilu Informera- Da je onomad Vidic pogodio protiv Slovenije sa bele tacke, mi bi to prvenstvo osvojili. Racunica je jasna. Ako izuzemo 2 velika poraza Zvezde protiv kluba koji je trostruki prvak Evrope i jedan od najstarijih na svetu (PSG), a zna se da je jedan od poraza direktna posledica faula i sudijske kradje podpomognute lobiranjem milionima evra iz Partizana, odnosno brace Zeljka i Milojka Pantica uz podrsku Slavise Kokeze, mozemo doci do zakljucka da bi 2019 bila nova 1991. Ocekuje se da ce u junu CZV kupiti i Teleoptik za 20000$ jer je to neka realna cena, a Partizanu trebaju pare. Uz ovakvu upravu u Partizanu, moze se i jos po nesto uzeti. :D

Kratko receno, jedva cekam da vidim kvalifikacije za Evropu, kakve god da su, za sve klubove odavde...

Ja bih se ako smem nadovezao u stilu Informera- Da je onomad Vidic pogodio protiv Slovenije sa bele tacke, mi bi to prvenstvo osvojili. Racunica je jasna. Ako izuzemo 2 velika poraza Zvezde protiv kluba koji je trostruki prvak Evrope i jedan od najstarijih na svetu (PSG), a zna se da je jedan od poraza direktna posledica faula i sudijske kradje podpomognute lobiranjem milionima evra iz Partizana, odnosno brace Zeljka i Milojka Pantica uz podrsku Slavise Kokeze, mozemo doci do zakljucka da bi 2019 bila nova 1991. Ocekuje se da ce u junu CZV kupiti i Teleoptik za 20000$ jer je to neka realna cena, a Partizanu trebaju pare. Uz ovakvu upravu u Partizanu, moze se i jos po nesto uzeti. :D

Kratko receno, jedva cekam da vidim kvalifikacije za Evropu, kakve god da su, za sve klubove odavde...

O cemu ti buncas??

Jel cinjenica da je Zvezda u grupi sa Liverpulom, Napolijem i PSG uzela 4 boda??

Zasto je onda nerealno da bi u grupi sa nekim Portom, Lokomotivom ili Besiktasom, uzela 7 ili mozda cak 9 bodova?

O cemu ti buncas??

Jel cinjenica da je Zvezda u grupi sa Liverpulom, Napolijem i PSG uzela 4 boda??

Zasto je onda nerealno da bi u grupi sa nekim Portom, Lokomotivom ili Besiktasom, uzela 7 ili mozda cak 9 bodova?

Zato sto nije bila u toj grupi. Samo zato nije realno. Udjes u LS a 4 remja, a gadjas Porto u celo. Kako je onda realno da skidas gace pred PSG a pobedis Liverpul? Nije sve prosta matematika u fudbalu. Gotovo nikad nije. I Partizan je trebao popiti 5 komada kako se prognoziralo, pa jedva ziva glava. Mozda popije sada u Martu :) Zato kazem, jedva cekam kvalifikacije :) Ono malopre je cista sala na racun informera i euforije Ne shvataj kao uvredu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back