No Respect
Iskusan
- Poruka
- 5.215
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj sistem primenjuju svi klubovi sveta i mafijaske uprave koje upravljaju klubovima....
Pogledaj npr. transfer Luiza iz celzija u psz pa onda posle 2 godine ponovo nazad u celzi.
Ovaj novinar izgleda nije obavesten da treba da drzi jezik za zubima,ili neko nije dobio procenat od tih ostalih 150 hiljada pa je pustena ova vest.
http://www.mozzartsport.com/fudbal/...rugu-ligu-svajcarske-pre-crvene-zvezde/316064
Ono kad volis da slusas Dino Merlina.
Ne zelim da polemisem jer je to ovde besmisleno, samo cu reci da, alo je vama lepo, meni je super. Pozdrav!
Nova godina stara dijagnoza u komsiluku. Sada se bave transferima Zvezde i "kombinaijama". Ponovo se citiraju doajeni srpskog sportskog novinarstva, Andjus (izdrzavao maloletnicu i naplacivao u naturi), veliki guru Pantic i ostali. A za to vreme propast sistema na svim poljima. Da vam ova 2019. bude kao prosla, od srca vam zelim.
Ali da se manemo onih sa "F" dijagnozom, stidljivo se danas provukla vest da je novi trener Anderlehta ostavio Luku Adzica kuci, dok je ostatak ekipe otisao na pripreme u Spaniju. Kako je decko sa tatom i menadzerom Radojicom Bozovicem bio jako nezadovljan statusom u Zvezdi i kako nije mogao da ceka jos jednu sezonu za pravu sansu, otisao je tamo gde ce prepoznati njegov vanserijski talenat. U Anderleht. Ovde su pojedini imali kukumavke, kako smo pustili licno Ronalda da nam ode za sicu. Ali eto ga taj Luka Adzic, u Anderlehtu je ove sezone ukupno odigrao 0 minuta. Izgleda da je dobio sansu u skladu sa mogucnostimai ja mu cestitam na odlican potez u karijeri. Izgleda da ce uskoro poceti da se druzi sa malim Ficom Jankovicem koji obija pragove evropskih treceligasa ne bi li mu neko dao kintu makar za mrvu hleba posto su to poslednji novci koje ce od fudbala zaraditi.
Meni se brisu komentari a maher sto nas naziva mozdanim invalidima to nista....
Srce malo, pa ti si se prepoznaoJa napisao da je clanak namenjen mozdanim invalidima, a tebi hvala sto si se autovao.
Mene nazivaju ovde budalom, daju mi F dijagnoze, onaj kursadzijskim humorom pokusava da me uvredi nazivajuci me Lindom (pretpostavljam zbog prebivalista), ali ja se eto ne zalim jer se stvarno ne prepoznajem u tim pokusajima uvreda. Zao mi je sto razocaravam veselu ekipu. Eto, samo sam u par postova skrenuo paznju na sada vec ogoljeni kriminal koji se sprovodi u tom tuznom klubu, a zauzvrat sam dobio od ekipe navedene ''argumente''. Izivljavanje zvezdane ce trajati dok je ove vlasti, a mozda i krace ako uskoro stigne razglednica iz UEFA. Sto se pisanja na forumu tice, ne zameram vam, stvarno, ako vam je tako lakse slobodno pisite, samo zaludan vam posao, time samo opisujete sebe i svoj karakter, jer da bi mene uvredili ja u tome moram da se prepoznam, a to ovde zaista nije slucajPozdrav!
Taj ogoljeni kriminal postoji samo u tvojoj i Panticevoj glavi...... Da stvarno samo delic toga sto ti umisljas postoji ta razglednica iz UEFE bi odavno stigla jer nas samo cekaju na penal.
Videcemo, slucaj namestanja meceva svakako mora da dobije epilog jer je istraga pokrenuta. Pod ogoljeni kriminal nisam na to mislio.
Srce malo, pa ti si se prepoznaoJa napisao da je clanak namenjen mozdanim invalidima, a tebi hvala sto si se autovao.
Mene nazivaju ovde budalom, daju mi F dijagnoze, onaj kursadzijskim humorom pokusava da me uvredi nazivajuci me Lindom (pretpostavljam zbog prebivalista), ali ja se eto ne zalim jer se stvarno ne prepoznajem u tim pokusajima uvreda. Zao mi je sto razocaravam veselu ekipu. Eto, samo sam u par postova skrenuo paznju na sada vec ogoljeni kriminal koji se sprovodi u tom tuznom klubu, a zauzvrat sam dobio od ekipe navedene ''argumente''. Izivljavanje zvezdane ce trajati dok je ove vlasti, a mozda i krace ako uskoro stigne razglednica iz UEFA. Sto se pisanja na forumu tice, ne zameram vam, stvarno, ako vam je tako lakse slobodno pisite, samo zaludan vam posao, time samo opisujete sebe i svoj karakter, jer da bi mene uvredili ja u tome moram da se prepoznam, a to ovde zaista nije slucajPozdrav!
Inace postojij velika dilema za Borjana. Covek ima valjda 31 godinu. Mi imamo sansu da ga prodamo za 3 miliona, sto je za golmana ogroman novac kada je nas klub u pitanju. Sa druge strane Borjan je jedan od najbitnijih u celoj nasoj prici ulazi u najbolje golmanske godine. Opet mi imamo i neke mlade golmane koji cekaju sansu ako Borjan ostane oni je nece imati jos najmanje nekoliko godina. Sta ciniti veliko je pitanje. Ovde se ne govori samo o golmanskim kvalitetima, vec o mentalitetu jer je Borjan jedan od onih koji ne je/bu zivu silu i uvek trazi da se jurisa na pobedu. Bukvalno dilema tamnog vilajeta "ako uzmes kajaces se, ako ne uzmes kajaces se".
Drugari sta mislite o ovom mom predlogu za Gajica, Stanisu i Saponju.... niko nista ne odgovara
Saponjic je presmesan igrac i za nasu banana ligu a ni Stanisic nije nista bolji.
Stojiljkovca mozda i nekom utope a Boackovica tesko da ce nekome prodati.
Gajic bi bio solidno pojacanje.