ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U ovom slučaju jeste...

Kad timovi namestaju obicno je to obostrana volja iz koje treba da izvuku korist i jedni i drugi...ovde OFK ne izvlaci nikakvu korist,njima je zapreceno,oni znaju s kakvim kriminalcima imaju posla i da se radi o glavi...Tako je Arkan i osvojio onu titulu s Obilicem '98.,to je javna tajna,svi su znali a pravili se da neznaju....da je jos ziv Arkan,Obilic bi nanizao jos 10 titula.
Ocigledno sklanjanje fudbalera OFK je na neki nacin njihov revolt,znaju da moraju da puste Zvezdu ali ce bar ljudima staviti do znanja na ovaj ili onaj nacin ,posle Zvezdanov sindikat nece da ih kinji a ako neko zna na sta je Terzic spreman to je bas OFK

Poslednja izmena:
Далеко од тога да су они невини у свему овоме, узели су паре по разним кладионицама.Није њима овај пораз толико тешко пао.
Највећи број утакмица данас се не намешта због престижа као раније већ искључиво због новца, овде имамо комбинацију ово двоје.Звезди су требали бодови због трке за титулу, и кад је већ тако онда што не узети новац преко кладионица и то су и урадили и једни и други.
Мени само није јасно због чега је испало онако провидно, Офка је и предходних сезона давала бодове Звезди али није било овако очигледно, што није могло да буде 1-0 или 2-1 него испаде овај циркус.

Далеко од тога да су они невини у свему овоме, узели су паре по разним кладионицама.Није њима овај пораз толико тешко пао.
Највећи број утакмица данас се не намешта због престижа као раније већ искључиво због новца, овде имамо комбинацију ово двоје.Звезди су требали бодови због трке за титулу, и кад је већ тако онда што не узети новац преко кладионица и то су и урадили и једни и други.
Мени само није јасно због чега је испало онако провидно, Офка је и предходних сезона давала бодове Звезди али није било овако очигледно, што није могло да буде 1-0 или 2-1 него испаде овај циркус.

Zato sto je namesteno spontano,na poluvremenu...da nije odglumili bi oni to mnogo bolje,iz Zvezde su verovatno smatrali da ce ovi samo da se sklone od pocetka,da nema potrebe da ih podmicuju iz ionako prazne klupske kase i kao sto neozbiljni rece,realno Zvezda je favorit,al ovi iz OFK to nisu znali ps im je na poluvremenu "stavljeno do znanja" sta treba da rade...to za kladionice je vise dosetka novinara,jos nismo videli nigde tolike silne uplate na ovu utakmicu....prekretnica je bila na poluvremenu,zato ovi iz OFK nisu hteli ni da odglume,oni se nisu ovajdili od kladionice,nije ni Zvezda,samo se obrukala ovom "fenomenalnom sesticom"

Poslednja izmena:
Nakon silnih apela fk iz Srbije,UEFA je definitivno utakmicu OFK - Zvezda proglasila da je neregularna i da je meč namešten.
Zvezdu čeka oštra kazna iz UEFE.
Osim već vidljivih dokaza koji su upućeni UEFA od strane kluba iz Srbije,Zvezda ide i na poligraf sa gosn' Vučelom o dokazivanju ranijih nekih utakmica i osvajanja titula.
Nezvanično se saznaje da će se Zvezdi takođe i zabraniti to da kada ima igrača više,ne moći imati to pravo da daje 4 komada protivniku već da uskladi ritam kao da su 11/11.
Zvezda će na sve ovo morati da se izvini gospodi iz kluba iz Srbije o iznošenju svih laži koje je Terzić javno izneo na račun kluba iz Srbije iako su iz kluba iz Srbije prvi počeli svim silama da odapinju otrovne strele u komšijsko dvorište.
Aneks na ovaj ugovor koji će Zvezda morati da potpiše biće i to da brojnost na svojim utakmicama prilagodi (ili još smanji) brojnosti kluba iz Srbije.

Poslednja izmena od moderatora:
Ako ti je jedini problem što je namještaljka bila očigledna, onda nam se stavovi dosta razlikuju :)
Meni je drago što je nešto bilo očigledno, jer će se valjda više ljudi zapitati kakvu tačno ligu i utakmicu prati, a još važnije kakvi to ljudi vode klub za koji navijaju.

Ti nećeš, to je već očigledno.
Većina posta ti se svodi na "Naši navijači carevi ostali govna trolololo" uz dodatak da Partizan možda namješta ali brate Zvezda pretjera :lol:
Razlika između tvog razmišljanja, i razmišljanja onog "zvezdaša" kojima su Terza i Čovke idoli je samo u broju titula u poslednjih 8 godina.
Princip je u suštini isti.

Brate,nisi u pravu.Zato sto sam ja do sada,kao Grobar,mnogo vise kritikovao i navijace i fudbalere a posebno upravu Partizana nego Zvezde.Nisu nasi navijaci nikakvi carevi niti bilo sta slicno,samo je primetna razlika da su Grobari svesni da im u upravama sede smradine koje sisaju krv naseg kluba i to se,ako nista drugo,vidi bar na utakmica skandiranjem i zestokim prozivkama na njihov racun.Dok masa Delija i dalje slepo prati i podrzava stavove Terze,Tonceva,Kokeze i ostalog sljama.A i dalje se busaju u grudi parolom "mi smo Zvezda,mi smo prvaci sveta,vi ste samo mali Partizan."

I ta prica o tim namestenim titulama je postala vise zalosna nego smesna.Partizan nije osvajao te titule zato sto je nesto specijalno jak,cak su ih vecinu osvojili sa sklepanim timovima sastavljenih od poluigraca ali su i kao takvi bili mnogo jaci od Zvezde koja je igrala svih tih godina u,najblaze receno,tragicnim sastvima i u tragicnim uslovima.Ostale necu ni da pominjem jer je ostatak lige amaterizam na seoskom nivou.Uostalom,slozices se da rezultati poslednjih godina u Evropi dosta toga govore.Imali smo mi svojih blamova,i te kako.Ali i nekih rezultata koji se sasvim opravdano mogu smatrati uspesima uzimajuci u obzir dugove,besparicu i mafijasluk koji vlada u nasem timu ali i generalno u srpskom fudbalu.Zvezda odigra ocajnu sezonu,zavrsi druga na tabeli,za sve se po pravilu okrive Parizan i Tole a onda odu u taj kup UEFA i po pravilu ispadaju u prvom krugu od poluamaterskih klubova.I tako svake godine.Mozda su Tole i Platini prosirili vidike svog poznanstva.

Zato sto je namesteno spontano,na poluvremenu...da nije odglumili bi oni to mnogo bolje,iz Zvezde su verovatno smatrali da ce ovi samo da se sklone od pocetka,da nema potrebe da ih podmicuju iz ionako prazne klupske kase i kao sto neozbiljni rece,realno Zvezda je favorit,al ovi iz OFK to nisu znali ps im je na poluvremenu "stavljeno do znanja" sta treba da rade...to za kladionice je vise dosetka novinara,jos nismo videli nigde tolike silne uplate na ovu utakmicu....prekretnica je bila na poluvremenu,zato ovi iz OFK nisu hteli ni da odglume,oni se nisu ovajdili od kladionice,nije ni Zvezda,samo se obrukala ovom "fenomenalnom sesticom"
Па нешто ми то мало не пије воду јер су се управо играчи Звезде склањали у првом полувремену.

Иначе свака част Плавој унији тако се бори за свој клуб, то је оно што црвени никада неће схватити.
plava-unija-uprava-napolje1.jpg

http://butasport.rs/fudbal/plava-un...ajveca-bruka-ofk-beograda-od-osnivanja-kluba/

Па нешто ми то мало не пије воду јер су се управо играчи Звезде склањали у првом полувремену.

Иначе свака част Плавој унији тако се бори за свој клуб, то је оно што црвени никада неће схватити.
plava-unija-uprava-napolje1.jpg

http://butasport.rs/fudbal/plava-un...ajveca-bruka-ofk-beograda-od-osnivanja-kluba/

Ja sam slikao ovaj transparent sa zapadne tribine nego bio sam predaleko i nije dobro ispala slika. Na poluvremenu su ostavili ovaj veliki transparent, odneli ovaj gore i otisli.

Glodjovic je najgori sudija u ligi. Uzasno me nervira seckanjem igre. Na Cairu ga uvek najvise vredjaju od svih sudija koji dolaze. Neverovatno iritantan lik.
Cvetkovic u prvom poluvremenu kuku lele. Uzas. Onaj Ibanjez se bori po levoj strani ali dzabe kad nema ko da ga izbacuje u napad. Metalac nesto bolji po sansama u ovom mecu.
Ne znam za vas ali meni se cini da je Bozovic jedna teska prevara od trenera. Hvalio sam ga pred pocetak prvenstva jer je trener sa iskustvom i cvrstom rukom, temperamentan i mislio sam da ce uvesti red i neki sistem ali po ovome sto sam video u evropskim utakmicama i u ove dve prvenstvene mogu samo da kazem da covek nema pojma. Ne znam da li je video u kakvom je stanju klub pa se utopio u opste sivilo ili ne moze da se prilagodi nasem fudbalu.
Mozda je podela bodova najpostenija a opsti utisak je da se Zvezda provukla.

Ma aj sto su losi nego kako me nerviraju ni guma bogdanovic nije imo pojma trco je manijac i tuko...(eno ga sad u radnickom mozda nam bude zamena za Kovacevica kad ovoga 'prodamo' hahahah) ali nije iritantan kao Tenk naprimer...

- - - - - - - - - -

Igraci kadar nam je smesan danas u prvih 11 dva igraca smo imali koji znaju fudbala...Katai i Ristic...zasto nema grujica po cemu su bolji od njega kovacevic i vukan...zasto je parker nedodirljiv?

Nije lako igrati kad protivnicka ekipa zeli da se odbrani.....ali kad igraci zakazu tu je sudija - svirao ofsajd u zadnjem minutu akd ga nije ni bilo i prekinuo Metalac u dobroj sansi da daju gol, a pre toga u prvom ne svira cist penal za Metalac....bitno d se i tada pevalo Tole lopove....da se igralo jos 5 minuta zvezda bi primila gol....ma krivi su igraci Metalca sto nece da ih puste...a proslo kolo je kriv Partizan... :whistling: :ok: Navijajte za zvezdu ljudi, radite svoje poslove ucite skole manite se price o postenju u startu ste se razotkrili kao totalna suprotnost toga....

http://rs.n1info.com/a79220/Sport-K...-kada-Partizanovom-Metalcu-damo-5-golova.html - Prava slika vase situacije......

Poslednja izmena:
Ma aj sto su losi nego kako me nerviraju ni guma bogdanovic nije imo pojma trco je manijac i tuko...(eno ga sad u radnickom mozda nam bude zamena za Kovacevica kad ovoga 'prodamo' hahahah) ali nije iritantan kao Tenk naprimer...

- - - - - - - - - -

Igraci kadar nam je smesan danas u prvih 11 dva igraca smo imali koji znaju fudbala...Katai i Ristic...zasto nema grujica po cemu su bolji od njega kovacevic i vukan...zasto je parker nedodirljiv?

Guma nije lose odigrao protiv OFK-e prekjuce. Nije on neki igrac ali moze da odigra korektno ako mu das zadatke kojima moze da izadje u susret. U Zvezdi se ocekuje od svakog igraca da prevazidje sopstvene mogucnosti. Pogotovo takvim ogranicenim igracima. Za to su potrebni bolji igraci a ne prosecni. Kupis jeftino i mislis da je supermen ako mu stavis Zvezdin dres... ne ide to tako.
Grof je dobio igrace koje je trazio, niko mu se ne mesa u posao a osim iskrenosti na kraju svakog meca nisam video nista od njega a da je poboljsalo Zvezdinu igru. Cak naprotiv, unazadio je.

Guma nije lose odigrao protiv OFK-e prekjuce. Nije on neki igrac ali moze da odigra korektno ako mu das zadatke kojima moze da izadje u susret. U Zvezdi se ocekuje od svakog igraca da prevazidje sopstvene mogucnosti. Pogotovo takvim ogranicenim igracima. Za to su potrebni bolji igraci a ne prosecni. Kupis jeftino i mislis da je supermen ako mu stavis Zvezdin dres... ne ide to tako.
Grof je dobio igrace koje je trazio, niko mu se ne mesa u posao a osim iskrenosti na kraju svakog meca nisam video nista od njega a da je poboljsalo Zvezdinu igru. Cak naprotiv, unazadio je.

Meni ta njegova 'iskrenost' koja je ustvari bahata ide na *****...'Mogli smo 8 komada primiti' bice bolja igra za 2 3 godine' sta si ti sad neki mangup pa nas sve vracas u realnost kao otvaras oci...Ti si tu doveden da nesto napravis a ne da se sprdas...Zvezda jeste u *****...ali idi u Buducnost ili Rusiju pa se tamo sprdaj...Na osnovu cega on ima takav nadmeni stav tako nisu nastupali ni oni koji su nas zaduzili ko je on???nama na kraju krajeva?...
Jeste nam igracki kadar los imamo svega nekoliko dobrih igraca i to su uglavnom klinci Ristic Grujic Jovic Katai i to je jako tanko za ista ozbiljno ali pitam zasto ovi klinci neigraju zasto nepocinju utakmice jer ko got prati Zvezdu jasno mu je da su bolji od konkurencije...to je bio minimum koji sam ocekivo od njega kao nekog ko se razume u fudbal...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back