ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je Grof malo kontradiktoran. Posle ispadanja od Kairata on je rekao da nije doveden zbog Evrope vec titule. Sada prica (da li je ironican ili ne) da ce Zvezda biti prava za 2-3 godine. Ako je ozbiljan onda se to moze tumaciti kao da je video gde je dosao i u kakvom je stanju celokupna situacija u klubu pa realno sagledava stvari. Mozda je i arogantan pa se sprda sa medijima. U svakom slucaju ne zna se sta stvarno misli. Za njega kao da je ovo usputna stanica u karijeri pa posle Rusije ispada da mu je ovo relaksacija a ne ozbiljan posao.
Sa ovim igrackim kadrom Zvezda ce tesko do titule. Nema Zvezda igrace koji mogu napraviti razliku na terenu. Uglavnom su to ili nezreli talentovani momci ili skroz prosecni igraci. Lukovic je jedini igrac sa pedigreom ali posle ove teske povrede koja ga je zadesila pitanje je na sta ce liciti njegova igra. Rajkovic je takodje stub ekipe ali ako on ode sta onda? Mbodj, Cvele, Tenk, Parker... to nisu igraci za Zvezdu realno, a prvotimci su. Nisam pomenuo neke jer su mladi i mogu da se poprave u buducnosti.

Bio sam danas na utakmici i gledao sam Zvezdu uzivo posle duzeg vremena i mogu da kazem da sam totalno zapanjen koliko lose i jadno njihova igra izgleda.Kad gledas preko TV-a to kao ponekad na nesto i lici ali uzivo...Dobar je bio ovaj mali Ristic.I onaj M'Bodj sasvim ok.Ostali su tiha jeza.
Igras protiv jadnog Metalca i umesto da ih od starta stisnes,odigras presing,das im 2 komada u prvih 20 minuta i posle se sprdas,ti se nesto povlacis na svoju polovinu,cekas ih da napadnu,kao da igraju protiv Juventusa.

Zamolio bih navijace zvezde,ali one prave.Da mi odgovore na pitanje:da li je ovakva Zvezda zaista mogla da da OFK-u 6 golova u drugom poluvremenu?
Kako rece Ibanjez? "Dacemo ovom Partizanovom Metalcu pet komada"..A vi cetiri suta u okvir gola,bez zezanja ja losiju Zvezdu nisam video,steta za klub sa onakvom istorijom..

Poslednja izmena:
Ja pricam, nije Grof nista kriv sto ima bogalje od fudbalera, cast izuzecima

Kriv je.

Sto je stavio Parkera da igra?

Lik se sprda sa Zvezdom.

Dosao je ovde da nas ponizava. To je ocigledno.

Gadi mi se koliko je arogantan kao da smo svi mi tu zbog njega a ne on zbog nas.

Bez trunke stida i srama on se ruga Crvenoj Zvezdi i svim navijacima.

To nije sad samo zbog ovoga.

On od pocetka to radi od kad je dosao.

Nikad goreg trenera nismo imali .

Bas me briga koga je on vodio u Rusiji. Neka je vodio i Real Madrid ne zanima me.

Ja gledam kako se on ovde ponasa. Sta lik prica i koga ubacuje da igra i sa kakvom taktikom igra utakmice.

Nema goreg. Ovo je sramota sta mu se dopusta

Poruka "delija": Ironija je kad te ubica srpskog fudbala osuđuje za nameštanje

Navijači Crvene zvezde istakli su na utakmici protiv Metalca transparente kojima su poručili šta misle o spekulacijama da je njihov tim odigrao sumnjiv meč protiv OFK Beograda.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-...-ubica-srpskog-fudbala-osudjuje-za-namestanje

646156_delije_ff.jpg

646181_delije1_f.jpg

Zamolio bih navijace zvezde,ali one prave.Da mi odgovore na pitanje:da li je ovakva Zvezda zaista mogla da da OFK-u 6 golova u drugom poluvremenu?
Kako rece Ibanjez? "Dacemo ovom Partizanovom Metalcu pet komada"..A vi cetiri suta u okvir gola,bez zezanja ja losiju Zvezdu nisam video,steta za klub sa onakvom istorijom..

Naravno da je namestena utakmica sa OFKom i osecam se ponizeno zbog toga najveci klub sa ovih prostora namesta kao da smo neka seljacka zadruga...cudno je sto je namesteno sa 6 golova...radi se na srozavanju Zvezde na sto nize grane...pa ce biti prica niko nece Zvezdu pa ce je kupiti kriminalcici poput Terzica za nista...onda ce 'kao da oporave klub' i prodaju ga ozbiljnim ljudia za velike pare...i tako zaraditi ogromnu lovu i stprati sebi u dzep preslikan primer svih nasih privatizacija...Glavni ljudi sa Severa da vole Zvezdu bi digli glas protiv ovoga...Zao mi je Zvezdine dece poput Grujica koji ce tu da ostanu po svaku cenu jer oce da igraju u tvom dresu zao mi je pravih navijaca klinaca koji gledaju sve utakmice cimaju i stvarno zive za Zvezdu a ne zive od Zvezde kao mnoge glavesine sa severa...cast izuztecima...

Da, i meni je cudno kako to da Parker igra prvu postavu, sta je sa onim Vijerom jel povredjen ?

Inace glupo je reci da je Tole ubica srpskog fudbala, ubica fudbala u Srbiji je ceo sistem, kad ode Tole hoce li otici mafija, politicari i menadzeri iz fudbala ? Oce k*rac...

U fudbalu je ogroman novac a lako se stice, prodas nekog balavog klinca za 4-5 miliona evra. Lesinari su se nakupili i tu treba generalna cistka, smena jednog coveka nece nista doneti

Караџић јесте убица српског фудбала, али репрезентативног фудбала. На лигашко такмичење његов утицај није био тако велики. А откако је Вучић узео да брине о СД ЦЗ, да ли стварно неко мисли да Караџић ту нешто може да утиче?

Што се тиче транспарента, он одише правим звездашким духом, по којем је намештање утакмица ОК све док и други не почну да намештају.

Kad cemo vise pustiti omladince da igraju za 500 evra i da pevaju. Nek nam narednih 5 godina ako treba bude cilj samo da opstajemo u ligi i da vracamo dugove. Evo ja bih prvi isao da gledam nasu decu i da pruzim podrsku takvom projektu koji bi imao neki smisao. A ovo sad je smejurija...da idem da gledam Parkera, Terzica, Kokezu, Grofa i kompaniju? Ne pada mi na pamet.

Kad cemo vise pustiti omladince da igraju za 500 evra i da pevaju. Nek nam narednih 5 godina ako treba bude cilj samo da opstajemo u ligi i da vracamo dugove. Evo ja bih prvi isao da gledam nasu decu i da pruzim podrsku takvom projektu koji bi imao neki smisao. A ovo sad je smejurija...da idem da gledam Parkera, Terzica, Kokezu, Grofa i kompaniju? Ne pada mi na pamet.

Upravo tako. Da se ne zadužujemo uzalud i isplatimo taj dug. Onda možda i bude nešto od Zvezde.

- - - - - - - - - -

Ma ko je lud da igra za dzabe po srpskim dzombama.

Нешто слично је урадио Фејнорд пре 6-7 година и извукли су се, али на време када су дуговали око 24 милиона.

Procenjen na 1,5 miliona? Malo preterano.

Ma nemam pojma ko je vidim da igra za A tim bosne po onome sto sam na brazaka o njemu procito naucuo sam da je zadnji vezni...Sarajevo je privatizovan klub imaju dobre i redovne plate neki Azijat ih je kupio...Cini mi se da isti lik drzi Kardiff il sam nesto istripovo...znaci ne gori im pod nogama mogu se cenkat navodno Bazel zainteresovan...ma klasicno bacanje prasine u oci Terza to radi otkad je doso najavljivo Krunica i Cavrica Vranjesa pa onda nije korektno da dodje Cavric...pa na pocetu ove sezone Gacionovic Ivanic sve same bombe ko u ovo vise veruje...pa ljudi koji povrsno prate fudbal vide da je ovo zamlacivanje i onda ce reci kako je on imo viziju joj muka je...Pa on nikog nije doveo mislis da je Vieira doso zbog njega a i taj da vidimo kakav je...Evo sad onaj retard Karadzic iz saveza prica kako ostaje Curicic ubedjen sam da ni svetsko u Rusiji necemo videti...

Taman kad pomislim da ne moze da dodje do smesnijeg saopstenja iz Zvezde oni me opet oduseve. Ovaj put upucen Predsedniku Metalca zbog toga sto redari Rajkovica nisu pustili u Zvezdinu svlacionicu na mecu Metalac - CZ.

- Gospodine Vukadinoviću, Predrag Rajković je u svojoj dosadašnjoj karijeri dao mnogo više srpskom fudbalu nego Vi za života. I nije naodmet da naučite kako izgleda. Kao što nije naodmet i da svojoj ekipi naredite istu dozu borbenosti, želje i htenja bez obzira ko im je rival, kako ne bismo ubuduće gledali vaše momke u dva različita izdanja u prva dva kola. Jednom, bez želje, borbenosti, faulova i kartona, a već u sledećem kolu sa svim tim. Namera Rajkovićevog ulaska u restriktivni prostor bila je da pruži podršku svojim saigračima, kao i da čestita domaćinu na osvojenom bodu. Pretpostavljali smo da će ga prvotimci Metalca prepoznati. Možda ovaj pokušaj ironije i zluradosti od strane gospodina Vukadinovića ima veze sa njegovom navijačkom pripadnošću. Ako je tako, lakše ćemo razumeti "neprepoznavanje" Rajkovića. Vidimo se na stadionu "Rajko Mitić", gde ćemo Vas sve prepoznati- kaže se u saopštenju kluba iz Ljutice Bogdana.

Druga i treca recenica pobednicke. Da zna covek da popusti sledeci put kad se igra protiv CZ.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back