ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav Gavric bre nezajebavajte me Gavric nema kvalitet ni za Macvu...Ovaj Zikovic omladinac krilo je odigro na pripremama obe utakmice on je najavljivan kao talenat ima vec dve godine idalje je mlad 96te ili 97mo...Sta je sa Radonjicem Ronaldom o tome vise niko neprica...Brine me sto se oteze ovo sa Plavsicem...da i Milan Stepanov koji se nekoliko puta dovodio u vezu sa nama i grobarima potpiso sa Sarajevo wtf :hahaha:

Kakav Gavric bre nezajebavajte me Gavric nema kvalitet ni za Macvu...Ovaj Zikovic omladinac krilo je odigro na pripremama obe utakmice on je najavljivan kao talenat ima vec dve godine idalje je mlad 96te ili 97mo...Sta je sa Radonjicem Ronaldom o tome vise niko neprica...Brine me sto se oteze ovo sa Plavsicem...da i Milan Stepanov koji se nekoliko puta dovodio u vezu sa nama i grobarima potpiso sa Sarajevo wtf :hahaha:

Za Radonjića postoji nezvanična priča da ga Grof ne želi...koliko god da je Terza uporan da ga dovede toliko Grof odbija svaku mogućnost da ga vidi kod nas jer je ugovorima vezan za F.Ramadanija.

Za Radonjića postoji nezvanična priča da ga Grof ne želi...koliko god da je Terza uporan da ga dovede toliko Grof odbija svaku mogućnost da ga vidi kod nas jer je ugovorima vezan za F.Ramadanija.

Radonjica bi trebalo dovesti i baciti ga na pozajmicu u neki klub iz jelen super lig na godinu dana .Bilo koji klub iz JSL. Neko bi ga uzeo 100 posto ! I onda videti kako se ponasa.

Ako se uozbilji i unormali moze da igra u Zvezdi a ako ne onda kapija

Ne znam kakav je taj Plavsic ali znam da bi nam kapitalno pojacanje bio Ivanic ! Daj Boze da uspemo da ga dovedemo !

Ako je ovo istina da ce Zdjelar da zameni Kovacevica onda ne bi trebalo biti problema tu. Zdjelar je pravi radnik,trci ko da nije normalan pravi borac stvarno se decko mnogo trudi a i talentovan je.

Onda Bruno Matos ne znam kakav je.Dobro je sto ima iskustvo vec u nasoj ligi ali je pitanje koliki kvalitet poseduje i koliko je motivisan. On je verovatno uz Ibanjeza najveca kocka. Sve pare od Lazica smo sad dali za njega i lako se moze desiti da budu bacene pare !

Onda ovaj decko iz Izraela Vered.. od njega se dosta ocekuje i po onome sto se do sad moglo cuti trebalo bi da igra makar kao 80 posto Lazovica.Samo da se uklopi. Optimista sam uvek u zivotu ali realno i on je kocka na neki nacin.

Ibanjez-Boga pitaj.. Svasta se pise svasta se prica ni Sveti Petar ne zna sta ce biti s njim. Tek kad zaigra videcemo.

Rendulic-najsigurnije i najproverenije pojacanje od svih.

Jovovic isto nepoznanica moze da se desi da eksplodira a moze da bude samo jedan od promasaja u nizu sve zavisi koliko ce biti ozbiljan i motivisan ali tu bi trebalo biti optimista uzdati se u Grofa aj da je ostao Lalat nema ni 40 godina ni neki autoritet dok je Grof ipak neko ime sa iskustvom.

Kataia smo zadrzali.. Kad bi bili razigrani Vered i Jovovic i Katai bi bio zverina neko je ovde lepo napisao njemu samo treba samopouzdanje da ima podrsku saigraca i to potpisujem, jos Ivanic kad bi dosao... U suprotnom Katai moze da bude isti ko i prosle sezone.

Za Parkera je Grof rekao da itekako racuna na njega i to mi ne ide u glavu nikako.

Onaj Vijeri iz Rusije ili kako se vec zove onaj spic isto velika nepoznanica.... Grof insistira na njegovom dovodjenju.. lik je prosle sezone sve ukupno postigao 3 gola... u klubu koji nista bolji od Zvezde . . daj Boze ako dodje da ozivi karijeru procitao sam negde da je pre par godina igrao za Benfiku.

Grof je rekao da ce za ceo prelazi rok doci 4 do 5 pojacanja.. sto se mene tice nek dovede i 10 stranaca al samo da dodje Ivanic,Zdjelar i taj Plavsic ako je stvarno tako dobar !

Al ja kad bi mogao da odlucujem sve te Ibanjeze,Veradije,Vijere,Matose bi menjao za jednog Stanisu Mandica ! ! !
U formaciji 4-4-2 on i Jovic bi bili paklen tandem jos Ivanic iza njih . . . .

Poslednja izmena:
Dosta stranih igraca potpisalo a kobajagi bez obestecenja. Pitam se kakav je kvalitet tih stranaca onda? Ili je opet dosao onaj period kada se ne gleda sta kosta samo da se dovode igraci kao u Lukicevo vreme.

Nije u Lukicevo, vec u vreme Bunje i Toplice. Doveli su 2008. dvocifren broj igraca u letnjem prelaznom roku, sto je verovatno svetski rekord.

Zvezda predstavila Matosa i Vereda

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je dvogodišnje ugovore sa Brunom Oliveirom de Matosom i Idanom Veredom.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2015&mm=06&dd=29&nav_id=1009740

142659250955914cc32ef63919265258_w640.jpg

Ako je ovo trpanje, šta za tebe predstavlja pravo pojačavanje? :D

Vered, Matos, Ibanjez, Viera, Rendulic, Jovovic. Jos nekoliko igraca u najavi Gacinovic, Antonov, Srnic, Ivanic, Zdjelar. I to svi sa debelom cenom.
Ajde neka ne dodje nijedan od ovih. Meni su ovi osim Ibanjeza totalni anonimusi samim tim i sumnjivi igraci. Ako su kvalitet kao Parker onda kuku lele.

Pa anonimusi, šta drugo da očekuješ. I vi ste doveli nekog štopera, Brazilac, šta li je, takođe anonimus. Niti smo mi, niti vi, u mogućnosti da dovodimo igrače poznate širokim narodnim masama.
Inače, ovi što si naveo kao moguća pojačanja su pootpadali. Pokušaće se valjda još samo sa Plavšićem i to je to. Sad su na redu odlasci.

Pa anonimusi, šta drugo da očekuješ. I vi ste doveli nekog štopera, Brazilac, šta li je, takođe anonimus. Niti smo mi, niti vi, u mogućnosti da dovodimo igrače poznate širokim narodnim masama.
Inače, ovi što si naveo kao moguća pojačanja su pootpadali. Pokušaće se valjda još samo sa Plavšićem i to je to. Sad su na redu odlasci.

Ma jasno ali ne shvatam sa tolikim dugom se dovode neki neprovereni stranci. Oni su mnogo skuplji od domacih igraca a kvalitetom ne odskacu. Videcemo sta ovaj Grof zna. Do sada je pokazao da je smeker ali i tezak covek. Kakav je trener to cemo tek videti. Ako on pokaze znanje to ce biti najbolje pojacanje Zvezde. Videcemo sta ce se desiti kada bude kasnila plata ovim strancima da li ce biti dobra atmosfera u klubu ili ce se opet otkrivati prljav ves. One godine kada je Slavisa Stojanovic osvojio titulu tad je Zvezda napravila najbolji potez vrativsi proverene igrace u klub koji nemaju finansijskih problema i mogu bez problema da igraju iako im se ne placa. Videcemo koliko ce ovi stranci trpeti da igraju fudbal bez para.

Pa sad, za Ibanjeza, Vieru i Vereda ne možeš reći da su neprovereni, iskusni su to igrači, pogotovo prva dvojica, koja su igrala i u jačim klubovima i ligama.
Što se ovog Matosa iz Pazara tiče, njegov transfer mi je za sad nejasan, ali ajde da vidimo šta će da ispadne od njega.
I sve si ti u pravu što se tiče prednosti domaćih igrača, ali koga vratiti, ponestalo robe :D

Vered, Matos, Ibanjez, Viera, Rendulic, Jovovic. Jos nekoliko igraca u najavi Gacinovic, Antonov, Srnic, Ivanic, Zdjelar. I to svi sa debelom cenom.
Ajde neka ne dodje nijedan od ovih. Meni su ovi osim Ibanjeza totalni anonimusi samim tim i sumnjivi igraci. Ako su kvalitet kao Parker onda kuku lele.

Viera nije anonimus, veoma je kvalitetan igrač... i ovaj lijevi bek što je igrao za Dinamo je dobar...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back