ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2018 / 2019

Da li je prvenstvo reseno na +14 za Crvenu Zvezdu?

• Da, za nase uslove to je nenadoknadiva prednost.

glasova: 5 55,6%
  • Ne, poraz u derbiju i jedan kiks ponovo otvaraju trku.

glasova: 4 44,4%

• Ukupno glasova
    9
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako te ne mrzi, pregledaj sta sam pisao na temi fudbal poslednjih 5-6 godina, i videces da nisam tek sad progledao, to mislim otkad sam naucio da mislim svojom glavom. Klub koji zivi na drzavnim jaslama, fudbalski, kosarkaski ili kojigod, ako ne ume da sebe izdrzava treba da se ugasi. Bez izuzetaka. Partizan je 90-ih izgradio Zemunelo, tako da se uglavnom izdrzava od prodaje igraca. Uglavnom. Ocigledan izuzetak je sramotna 2010 godina pod lopovom Djuricem koji nakon ulaska u LS nije umeo da nadje generalnog sponzora (bez koga nije dozvoljeno bilo ucesce u grupi LS), vec nam je sponzor bio EPS. Ja nemam problem da kazem to, iako se radi o klubu za koji navijam. Takodje, kolicina drzavnih para koja se poslednjih 7-8 godina slila u Zvezdu, nije se slila zbirno u sve nase klubove od II svetskog rata naovamo sveukupno. U tom svetlu, subota je uvek lep dan za posetu Beogradu :ok:

Ko papagaj ponavljas mantru kako su drzavne pare usle u Zvezdu. Daj dokaz.

Sotire ulaze pare u oba kluba na ovaj ili onaj nacin. Sigurno nece reci, vlada Srbije nam je dala 5 milki i sl.

@acamaher
Mala ispravka, nije Partizan izgradio Zemunelo, vec drzava. A sto se tice prodaje igraca, pitaj boga koliko je para ostalo u klubu. Ipak pored toliko transfera i igranja u Evropi klub bude oko 15-16 milki u minusu.
To sve govori da se mnogo novca iznosilo/iznosi.

Kao sto rekoh i ranije sve dok se klubovi ne privatizuju i skinu sa drzavne sise bice blato liga.

Ko papagaj ponavljas mantru kako su drzavne pare usle u Zvezdu. Daj dokaz.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je situacija u Zvezdi danas bolja nego što je bila pre par godina i istakao da je država oduvek mnogo pomagala crveno-belima.

http://fudbal.hotsport.rs/2015/08/0...rkaski-klub-crvena-zvezda-vise-nego-partizan/

Jos od zlatne 2015 godine. A ne od utakmice Partizanove sa Macvom...

- - - - - - - - - -

Kao sto rekoh i ranije sve dok se klubovi ne privatizuju i skinu sa drzavne sise bice blato liga.

Za ovo se apsolutno slazem.

Sotire ulaze pare u oba kluba na ovaj ili onaj nacin. Sigurno nece reci, vlada Srbije nam je dala 5 milki i sl.

@acamaher
Mala ispravka, nije Partizan izgradio Zemunelo, vec drzava. A sto se tice prodaje igraca, pitaj boga koliko je para ostalo u klubu. Ipak pored toliko transfera i igranja u Evropi klub bude oko 15-16 milki u minusu.
To sve govori da se mnogo novca iznosilo/iznosi.

Како нешто приватно може да се "приватизује"? :lol:

Oni su ti koje hrane država i Vučić, Lik još nije obavešten da Gasprom nije državna firma.

Sta ces.... Lud je i taj Gazprom sto je dosao kod nas, trebo je kod njih, mislim popularniji su i imaju vise trofeja.

- - - - - - - - - -

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je situacija u Zvezdi danas bolja nego što je bila pre par godina i istakao da je država oduvek mnogo pomagala crveno-belima.

http://fudbal.hotsport.rs/2015/08/0...rkaski-klub-crvena-zvezda-vise-nego-partizan/

Jos od zlatne 2015 godine. A ne od utakmice Partizanove sa Macvom...

- - - - - - - - - -

Za ovo se apsolutno slazem.

Isto to je izjavio i za Partizan. Kakav ti je to dokaz...?

Sta ces.... Lud je i taj Gazprom sto je dosao kod nas, trebo je kod njih, mislim popularniji su i imaju vise trofeja.

- - - - - - - - - -

Isto to je izjavio i za Partizan. Kakav ti je to dokaz...?

Uvek idemo u krug sa pricom :D

Ova firma je samo zahvaljujuci kvalitetu usluga postala vrlo uspesan partner drzavnom gubitasu i ponosnom sponzoru Partizana, a ukidanje presuda vodji navijaca je dokaz da su svi nevini na toj tribini i u klubu, jer ako moze Terzicu da zastareva, zasto ne bi moglo Marku da se oslobodi. I niko tu nema nikakve veze sa drzvnim vrhom, ma sta Terzic pricao i novine pisale. Jer mi zivimo u zemlji gde se red i pravo postuje, jel tako? Nadam se da mo je ovaj komentar na mestu. :) https://insajder.net/sr/sajt/tema/12911/

Isto je Vucic pricao i za Partizan, ali mu dug od drzavnih banaka nije oprosten, pardon, otpisan. A i te banke najverovatnije otpisuu na osnovu trofeja. Pre neki dan realu otpisali i poklonili 13 milijardi :D

Preporucujem serijal koga ima na internetu https://insajder.net/sr/sajt/tema/2279/ i sve ce vam svima biti puno jasnije. Naglasicu da je ovo iz 2016. A do danas se jos svasta izdogadjalo.

Ja nemam problem, da ne bude zabune, da je i Partizan deo nekog kolaca koji je ojadio drzavu gadno i u svakom smislu. I to kritikujem! Ali je problem i da ovaj drugi klub, uzima puno vise (posebno zadnjih godina) i da to bude predstavljano kao opste dobro za Srbiju i cuvanje pravoslavlja i pravljenje mitova o galaksiji... I sta sve nije izgovoreno o Zvezdi od funkcionera kojekakvih. U Partizanu sedi olos, i bio bi olos cak i da su rezultati bolji. Djuric je bio olos i osudjen je za to, a mnogi su i tada kritikovali tu upravu jer je haos ipak bio, koji se maskirao kakvim takvim rezultatima. A ovde se stice utisak da je super sve dokle Zvezda pobedjuje pa neka bude po svacijem dzepu i neka klubove vodi sam djavo, samo dok traje euforija dugo cekane evrope...

Ova firma je samo zahvaljujuci kvalitetu usluga postala vrlo uspesan partner drzavnom gubitasu i ponosnom sponzoru Partizana, a ukidanje presuda vodji navijaca je dokaz da su svi nevini na toj tribini i u klubu, jer ako moze Terzicu da zastareva, zasto ne bi moglo Marku da se oslobodi. I niko tu nema nikakve veze sa drzvnim vrhom, ma sta Terzic pricao i novine pisale. Jer mi zivimo u zemlji gde se red i pravo postuje, jel tako? Nadam se da mo je ovaj komentar na mestu. :) https://insajder.net/sr/sajt/tema/12911/

Isto je Vucic pricao i za Partizan, ali mu dug od drzavnih banaka nije oprosten, pardon, otpisan. A i te banke najverovatnije otpisuu na osnovu trofeja. Pre neki dan realu otpisali i poklonili 13 milijardi :D

Preporucujem serijal koga ima na internetu https://insajder.net/sr/sajt/tema/2279/ i sve ce vam svima biti puno jasnije. Naglasicu da je ovo iz 2016. A do danas se jos svasta izdogadjalo.

Ja nemam problem, da ne bude zabune, da je i Partizan deo nekog kolaca koji je ojadio drzavu gadno i u svakom smislu. I to kritikujem! Ali je problem i da ovaj drugi klub, uzima puno vise (posebno zadnjih godina) i da to bude predstavljano kao opste dobro za Srbiju i cuvanje pravoslavlja i pravljenje mitova o galaksiji... I sta sve nije izgovoreno o Zvezdi od funkcionera kojekakvih. U Partizanu sedi olos, i bio bi olos cak i da su rezultati bolji. Djuric je bio olos i osudjen je za to, a mnogi su i tada kritikovali tu upravu jer je haos ipak bio, koji se maskirao kakvim takvim rezultatima. A ovde se stice utisak da je super sve dokle Zvezda pobedjuje pa neka bude po svacijem dzepu i neka klubove vodi sam djavo, samo dok traje euforija dugo cekane evrope...

Mnogo teoretisanja i naklapanja a jako malo konkretnih dokaza. Gde? Ko? Kada? Koliko? Preko koga?

BA7F636B-9DB1-41BA-ADFA-73400E1FC25C.jpg

Ja sam odustao, ne polemisem vise jer je sve u krug, u krug. Silom oci ostrascenom se ne otvaraju, cak ni argumentima.

Kakva novost na ovom forumu. Na temi o Zvezdi i dalje se javlja najvise komsiluk. Cvetici i leptirici kod njih pa jos malo da se bavimo Zvezdom. Zavrsena polusezona, lome se koplja da li da ponove utakmicu sa Macvom i da rizikuju i taj mukom steceni bod protivu Macve ili da poviju glave i ostanu sa tim delom plena. I to raspravljaju na ovom delu foruma.

Uglavnom, jutros sam prolazio pored Marakane, pogledao sam u nebo i video lik AV kako lebdi nad stadionom. Duh velikog vodje sapnuo mi je da ce u mezimicu da sipa jos milijardu evra namenjenih bolesnim pavijanima iz zoloskog vrta, zenama zrtvama PMS-a i deci zavisnicima od igrica. Rece poglavar da ciljamo onog malog Mbapea, sirotinja PSZ-a mora da ga proda jerbo ce ih izbaciti iz evrope ako ne prodaju, a izgleda da je vreme da od njega napravimo igraca. Para ima, suficit u budzetu postoji, rast BDP-a visi od ocekivanog, mi smo ionako uspesna prica,nismo neuspesni abortus koji imamo sa druge strane brda, tako da su svi uslovi stvoreni. A onda sledece godine ponovo ganjanje u LS sa evropskom sirotinjom.

Braco ciganji, srecna nam nova godina uz zelje da se radujemo najmanje kao u ovoj godini. Takodje da nastavimo da gledamo komsiluk kako se valja u pomijama i fekalijama gde pokusava da dokaze nedokazivo i da gubi iz dana u dan sve vise zdravog razuma. Uglavnom njima zelim malo vise mentalnog zdravlja i da apoteke uvek imaju dovoljne kolicine lekova za njih.

Dok ne obrisu novi post srecna nova godina svima.

Ja sam odustao, ne polemisem vise jer je sve u krug, u krug. Silom oci ostrascenom se ne otvaraju, cak ni argumentima.

Vala bas... i ja sam veoma blizu da odustanem... Sa nekima sam vec odustao.

- - - - - - - - - -

Mnogo teoretisanja i naklapanja a jako malo konkretnih dokaza. Gde? Ko? Kada? Koliko? Preko koga?

Pogledaj emisiju i dobices odgovore.

Pa odustao si zato sto te je fobos razvalio..... :)

Da, razvalio od uvreda, posto je na svako pitanje imao odgovor da Partizan i treba da crkne a da Zvezdi treba dati sve. A njemu sam kao i tebi dao gomilu linkova koje ste proglasili nikakvim bez da ih pogedate. U emisiji sve razlozeno i objasnjeno ko i kako krade. Ovde se negira cak i otpis duga i bilo kakva intervencija drzave u CZ ikada... Zato i pisem sve ovo. Mada, ako je tebi sve ovo nista, ne moras da odgovaras na te poruke. Vidim da postavljas aktuelne teme na forumu koje se ne ticu Zvezde, i tamo i te kako odgovaras na svakakve linkove, cak i tabloidi mogu biti interesantni, zato me cudi da ovde sve negiras :)

Ako te ne mrzi, pregledaj sta sam pisao na temi fudbal poslednjih 5-6 godina, i videces da nisam tek sad progledao, to mislim otkad sam naucio da mislim svojom glavom. Klub koji zivi na drzavnim jaslama, fudbalski, kosarkaski ili kojigod, ako ne ume da sebe izdrzava treba da se ugasi. Bez izuzetaka. Partizan je 90-ih izgradio Zemunelo, tako da se uglavnom izdrzava od prodaje igraca. Uglavnom. Ocigledan izuzetak je sramotna 2010 godina pod lopovom Djuricem koji nakon ulaska u LS nije umeo da nadje generalnog sponzora (bez koga nije dozvoljeno bilo ucesce u grupi LS), vec nam je sponzor bio EPS. Ja nemam problem da kazem to, iako se radi o klubu za koji navijam. Takodje, kolicina drzavnih para koja se poslednjih 7-8 godina slila u Zvezdu, nije se slila zbirno u sve nase klubove od II svetskog rata naovamo sveukupno. U tom svetlu, subota je uvek lep dan za posetu Beogradu :ok:

Kakav biser :lol:

- - - - - - - - - -

Vala bas... i ja sam veoma blizu da odustanem... Sa nekima sam vec odustao.
z:poz:

Pocela rasprodaja,za smesno male pare.
Ipak doktor nije ni do kolena Mamicu.

Ali treba biti i realan da će biti teško ubediti ih da ostanu (posebno za Krstičića koji je došao za džabe,odradio i više od mojih očekivanja i opet kapnula neka lova).Uz to čovek nije hteo ni po koju cenu da produži ugovor i automatski ti takav nije potreban,nemotivisan.
Kapiten je posebna priča i njemu nikada ne bih pravio problem da ide.Zvezda se kod njega zadužila (za neke ranije utakmice).Uz sve to sklon je čestim povredama i pola LŠ smo odigrali bez njega.
Dolaze neki novi ali ne kod bilo koga,već pod komandnom palicom Miloja :zcool:

Braćo Delije,prođe jedna od najuspešnijih godina.Presrećan i ponosan na svoj klub :D
Ostavili smo odličan utisak u Evropi,navijači za ponos (što su i navijačke grupe koje su gostovale na našem stadionu potvrdile i koje su oduševljene Delijama).
Idemo dalje u nove pobede u Novoj godini.
Danas dobili (po meni) jedno veliko pojačanje - Dejan Vidić

e726de6d58a84c106be9d241cc2ef60d858ef40e.jpg

Srećna Vam Nova godina i Božićni praznici !

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-l...porucio-milic-nas-kosta-manje-od-300-000-evra

Pa sa kintom od Ultrakop-a dodje na 300.000. Kao sto sam vec pisao klasicno pranje novca, tj kako “prljav” novac ubaciti u legalne tokove. Tako se u naprednoj Srbiji za komsinicu bilduju transferi par godina unazad. A mozda je i dr Terza mag ekonomije z:mrgreen:

Cekaj malo, stavi prst na celo jednom u zivotu. Da je sve to tako kako ti zamisljas a nije, al ajde da jeste. Sta tu ima lose? Pa cija je legenda Sekularac.... Ili Dzajic. Gde su vama legende tog kalibra? Nemate ih. Vi jednog Pedju Mijatovica a mi Piksija, Deju, Jugu, Mihu, Robija..... Ima nas skoro duplo vise od vas, mislim na navijace. Imamo vise trofeje od vas u apsolutno svakoj kategoriji smo nadmocniji po tom pitanju.

Jeste nam se priblizili po broju titulu al pogledajte kad ste ih vi nabili kad se velika drzava raspala i kad je liga bila go khurac! A mi kad nam je liga bila medju najjacima u Evropi.. Pokidali smo vas. Pogledaj broj nasih titula u SFRJ i broj vasih. Smesni ste. Manji ste klub i to je to.

Ali naravno to sto ti projektujes u svojoj glavi su notorne budalastine koje si verovatno pokupio od onog psihopate Pantica. Vi se jedete od muke. I nije mi te zao. Volim da te gledam takvog!

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-l...porucio-milic-nas-kosta-manje-od-300-000-evra

Pa sa kintom od Ultrakop-a dodje na 300.000. Kao sto sam vec pisao klasicno pranje novca, tj kako “prljav” novac ubaciti u legalne tokove. Tako se u naprednoj Srbiji za komsinicu bilduju transferi par godina unazad. A mozda je i dr Terza mag ekonomije z:mrgreen:

Ovaj sistem primenjuju svi klubovi sveta i mafijaske uprave koje upravljaju klubovima....
Pogledaj npr. transfer Luiza iz celzija u psz pa onda posle 2 godine ponovo nazad u celzi.
Ovaj novinar izgleda nije obavesten da treba da drzi jezik za zubima,ili neko nije dobio procenat od tih ostalih 150 hiljada pa je pustena ova vest.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back