ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako smo se po čemu razlikovali od navijača Partizana, onda je to bila ubjedljiva nadmoć ljubavi prema Crvenoj Zvezdi naspram ''mržnje'' prema Partizanu.
Tako treba i da ostane, mada bojim se da smo krenuli lošim putem.

Ove sezone sam na Sjeveru čuo pjesmu o Partizanu na utakmici protiv...ne mogu da se sjetim, uglavnom nije bio Partizan.
Sa tom utakmicom sam i zaključio moju posjetu Sjeveru za ovu sezonu.

Držimo se mi našeg dvorišta. Imamo dobrog, tj. bolje reći talentovanog trenera, koji je došao u Zvezdu u njenim možda i najtežim trenucima.
Koliko čitam, sve više ljudi govori o tome kako je Partizan državni projekat, kako se neko urotio protiv Zvezde...ne, nije protiv Zvezde, već protiv srpskog fudbala.
To što Zvezda isto izvlači debeo kraj...više je tu problem u Zvezdi, nego što je problem sudija itd.
Mene brine što će nam uništiti repku, ali potpuno.

Takođe me brine gdje će ovi naši mladi fudbaleri kada vide ove ''predstave''? Gledam jednog igrača Voše, samo što ne brizne u plač.
Ista faca kao bilo kog nesrećnika (potpuno nevezano za fudbal, ali neću o tome, nije taj pdf) kojeg nepravda izjeda.

Hoćeš li ti sjutra kao otac, svog klinca da upišeš na fudbal?
Neka hvala, ja bih ga radije poslao da trenira nešto drugo.

Poslednja izmena od moderatora:
Ako smo se po čemu razlikovali od navijača Partizana, onda je to bila ubjedljiva nadmoć ljubavi prema Crvenoj Zvezdi naspram ''mržnje'' prema Partizanu.
Tako treba i da ostane, mada bojim se da smo krenuli lošim putem.

Ove sezone sam na Sjeveru čuo pjesmu o Partizanu na utakmici protiv...ne mogu da se sjetim, uglavnom nije bio Partizan.
Sa tom utakmicom sam i zaključio moju posjetu Sjeveru za ovu sezonu.

Držimo se mi našeg dvorišta. Imamo dobrog, tj. bolje reći talentovanog trenera, koji je došao u Zvezdu u njenim možda i najtežim trenucima.
Koliko čitam, sve više ljudi govori o tome kako je Partizan državni projekat, kako se neko urotio protiv Zvezde...ne, nije protiv Zvezde, već protiv srpskog fudbala.
To što Zvezda isto izvlači debeo kraj...više je tu problem u Zvezdi, nego što je problem sudija itd.
Mene brine što će nam uništiti repku, ali potpuno.

Takođe me brine gdje će ovi naši mladi fudbaleri kada vide ove ''predstave''? Gledam jednog igrača Voše, samo što ne brizne u plač.
Ista faca kao bilo kog nesrećnika (potpuno nevezano za fudbal, ali neću o tome, nije taj pdf) kojeg nepravda izjeda.

Hoćeš li ti sjutra kao otac, svog klinca da upišeš na fudbal?
Neka hvala, ja bih ga radije poslao da trenira nešto drugo.

Odlican post. Samo, to sto smo pevali, objasnio ti je kobazzz. Nemoj da shvatis ovaj moj post kao izliv mrznje prema tom malom klubu. Ja sam to napisao iz razloga sto, u poslednje vreme, ispada da se samo ljudi iz Zvezde zale na sudjenje. Veceras se videlo da nije bas tako. A to sto se unistava srpski fudbal, u pravu si u potpunosti. Medjutim, ne mogu da se otmem utisku da Zvezda izvlaci, ne debeo, vec najdeblji kraj. Ali, par poteza trenutne uprave su za pohvalu, pre svega, dovodjenje Robija.

Odlican post. Samo, to sto smo pevali, objasnio ti je kobazzz. Nemoj da shvatis ovaj moj post kao izliv mrznje prema tom malom klubu. Ja sam to napisao iz razloga sto, u poslednje vreme, ispada da se samo ljudi iz Zvezde zale na sudjenje. Veceras se videlo da nije bas tako. A to sto se unistava srpski fudbal, u pravu si u potpunosti. Medjutim, ne mogu da se otmem utisku da Zvezda izvlaci, ne debeo, vec najdeblji kraj. Ali, par poteza trenutne uprave su za pohvalu, pre svega, dovodjenje Robija.
Nisam ni mislio na tebe lično, nego više onako...ne bih volio da se među navijačima Crvene Zvezde počne pojavljivati masa koja više mrzi Partizan, nego što voli Crvenu Zvezdu.
A situacija je takva, da se lako može krenuti u tom pravcu, baš zbog tog najdebljeg kraja.

Normalno da Zvezda najvise ispasta od klubova, jer je i najveci protivnik. Najvise ispasta ceo nas fudbal. Adzic i Lukic mozda nisu najsrecnije resenje za Zvezdu i koliko god ih neki ne vole uradili su do sada dosta toga, posebno ako je makar mali deo duga vracen. Sto se igraca tice tj. dovodjenja novih uvek ce biti glupih transfera. To je normlano.

A klinca daj na odbojku tu jos nije zatrovano, a nadam se da nece ni biti.

Hoće li više ovaj cirkus od finala kupa da se završi?!
Ne može čovek komotno i na miru ni da pročita nešto pametno ovih dana.

Besplatno na Rad

FK Crvena zvezda obaveštava sve svoje navijače da će ulaz za nedeljnu utakmicu koju Crvena zvezda igra na Marakani protiv ekipe Rada, biti besplatan.

Utakmica je na programu 15. maja u 19:00 časova.

Pozivamo sve navijače da dođu na utakmicu, napune stadion, i da fer i sportskim ponašanjem i navijanjem pokažemo da u srpskom fudbalu još uvek ima i pozitivinih i lepih stvari kao što su veliki broj navijača na tribinama i lepa igra, uprkos mnogim događajima koji samo bacaju senku na najvažniju sporednu stvar na svetu.

http://www.crvenazvezdafk.com/besplatno-na-rad-4400-c1-content.htm

Koroman u Borcu

Ognjen Koroman, nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, te prvotimac beogradske Crvene zvezde, na korak je do prelaska u redove banjolučkog premijerligaša. Fudbaler rođen prije 33 godine u Palama nema ništa protiv dolaska u Banju Luku, gdje bi najvjerovatnije završio profesionalnu karijeru, a veliki motiv predstavljao bi mu i nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jer četiri kola prije kraja sezone samo čudo može da se desi pa da Borac ne presječe prvi ciljnu vrpcu.

Koroman u Borcu

Ognjen Koroman, nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore, te prvotimac beogradske Crvene zvezde, na korak je do prelaska u redove banjolučkog premijerligaša. Fudbaler rođen prije 33 godine u Palama nema ništa protiv dolaska u Banju Luku, gdje bi najvjerovatnije završio profesionalnu karijeru, a veliki motiv predstavljao bi mu i nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona, jer četiri kola prije kraja sezone samo čudo može da se desi pa da Borac ne presječe prvi ciljnu vrpcu.

Eto prilike za njega da zaigra u LS mada cisto sumnjam da Borac moze da se kvalifikuje...

Koroman u Borcu

Neka mu je srecan put i zelim mu sve najbolje. Uz svo postovanje prema njemu, mogu da kazem da ne treba vise da igra u Zvezdi. Ne samo zato sto je ekscesna i pomalo labilna licnost, vec se vise i ne uklapa u novu Zvezdinu igru. Ima veliko iskustvo ali nije nam potreban takav igrac.

Koroman u Borcu

Srecan mu put. :D

delije100.jpg

delije030.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back