ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2010 / 2011

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Propao i Kufre....nije neki igrac,bolje da ne dolazi,ali to je dokaz da je uprava nesposobna da tesko dovodimo igrace,da i to sto dovedemo je rdjavog kvaliteta........
I da glupost koju je izvalio Adzija kako je srpsko trziste eksploatisano je cista nebuloza,ima dobrih igraca i u nasoj ligi i u nasem podmladku samo ih treba pronaci.......kako sad odjednom nevaljaju.....dok su u zvezdi igrali Srbi igrasmo ponekad i kup uefa sada ne mozemo dalje od kvalifikacija........ poslednja generacija koja je donekle obecavala (ali da se nije rasturila) je: Stojkovic-Basta-Dudic-Bisevac-Lukovic-Kovacevic-Milovanovic-Jankovic-Zigic-Pantelic.......

p.s. Ergic slobodan igrac,mozda stigne ako malo pozure ovi nasi kreteni

Slažem se...Kao navijač Partizana ali i te kako poštovaoc Zvjezde (kažem najuspešniji je naš klub) podržavam da se konačno rastosiljate nesposobne uprave koja za svoju glupost optužuje sve i svakog kako se kuju zavjere ptoiv Zvjezde a ne priznaju svoju nesposobnost.Svi znamo da je Dostanić koji je ipre uništio Zvezdu d oveden prošle godine (potez je uprava obrazložila nekom ok terpaijom jer je ekipa izgubila veću rpednost nad partizanom,i ako je tada pižon imao bod prednosti) jer je kum Adžića,i posle ostavke koju je morao dati (kada je doživeo blamažu od Slovana9 ostao je kaodirektor omladinske škole!!!
zato uprava lukićeva mora da ide jer tim svojim kumovima i njihovim kumovima upropašćuje Zvjezdu.

Jedini pravi potez je prosinečki ali lukić sada na njega prebacuje vaš gnev da je on odgovoran lično za neuspejh u čačku evo i izjave:

Ova utakmica ide njemu na dušu. Prosinečki ima ozbiljan ugovor i ne vidim zašto bismo ga sada menjali. Kada bude postigao veliki rezultat pojačaćemo ugovor - naglasio je Lukić.

Ajmo realno...Sa pet bodova manjka Robert je ušao u potpunu nepoznanicu i preuzeo ekipu dok je klub godinama u više nego očajnoj krizi (letos su ispali iz pretkvalifikacija za ligu uefe od bednih slovaka porazom na marakni),i od budimo pošteni ispod prosečnog kolektiva uspeo da izvuče maksimum,preporodi ekipu i dovede prvenstvo u neizvesnot u određenim momentima sve do natposlednjeg kola...Derbi je ponovo dobio na lepoti (zadnji je nešto što u zadnjih 10 godina nismo gledali) i da je imao malo više sportske sreće (setimo se promašaja igrača u polufinalu kupa ali i u zadnjem derbiju9 mogao je i do titule što je kad neko u srpskom fudbalu ima -5 ravno čudu...
bio je nadomak sreća ga je malo napustila i jedan kisk u polu sezoni je normalan...čačak je jedini kiks a to već nije ništa strašno i za najbolej trenere.problem je što je zvezda imala -5 a igra u ligi gde je to preveliko,i gde je sa lošim stanjem u klubu i medijama,da igra svaku utakmicu podpritiskom da dobije...Od tolkih utakmica jedna u čačku nije pogibija...

To je realnost i svaka čast prosinečkom.

Navijač itreba da istraju u zahtevu da prosinečki dobije mogućnost da odabira iograča shodno platnoj moći...jer samo tako će ma koliko malo para imao i mali izbor ,trener odabrati ono što će mu u tome što ima (kad već ne može veći izbor) odabrati po sebi najbolje...

on ume stvoriti ekipu i pokazati im šta znači igrati za zvezdu...

Lukića terajte što pre...nespsobna budala koja se sad poziva na prethodn ostanje koje je zatekao i minus...bla bla bla On je samo pogoršao...
Dajte nekog koji zna ukakvom je stanju klub ali koji ako priohvati odgovornost mora da zna da se očekuju titule i to odma,četiri godine je dug period,i da ako to ne može da ni ne dolazi....
A Lukić i Adžić put pod noge...

Pa da vam Zvjezda opet bude jaka,io naša liga i da nam svak iderbi bude kao poslednji...
Terajte bandu dok je vrijeme..

A i mi bi morali Stanojevića,dok nas nije dokusurio...lako mu je bilo uzimati titule sa duplo boljim maltene kadrom od zvezde,i većom klupom i plaćenijiom igračima...ko je i šta je pokazao je nesigurnost protiv zvezde u zadnjem derbiju i veliki strah,od prosinečkog...

zato je imaoone aispade kraj aut linije i onu bruku koju je pjevao sa igračima što svakako jedan trener ne čini...Zbog takvih pesmica je i jovanivioć lupetao protiv vojvodine...

ne treba da nas zavarav uspeh u ovoj ligi kad e zvezda očajna i u situaciji kakvoj nikad nije bila novčanoj...jer u zandjh par godina u evro ligi i ligi shampiona sluzhimo za boilju gol razlioku i punjenje...bruka.

Stoga Zvezdo teraj Lukića i budi opet što si bila,jaka i silovita da imamo pravi derbi i dobar fudbal...

Kao sto ti podrzavas Prosineckog i pored jednog kiksa, tako ne treba skidati glavu ni Stanojevicu zbog jedne ziheraske taktike protiv Zvezda i pevanja u svlacionici.

I ja bih da sam Zvezdas podrzao Prosineckog, jer covek ima neku ideju, ubrzao je igru, modernizovao. Slazem se da je pitanje koliko ce ga uprava ispratiti. Slusao sam neku konferenciju njegovu na sred sezone, kada je nekako neopazeno izjavio da je trazio Salatu, a nije ga dobio (rekao je u fazonu: niste mi ga doveli, a hocete rezultate). Tako da, ako uprava poslusa njegove zahteve i dovede mu neke igrace po njegovoj meri, onda mozemo gledati neizvesno prvenstvo sledece godine. Ali, kazem vec, ako izgubite u Novom Sadu, i budete treci, moze da se desi da ga uprava vise ne podrzava.

Kao sto ti podrzavas Prosineckog i pored jednog kiksa, tako ne treba skidati glavu ni Stanojevicu zbog jedne ziheraske taktike protiv Zvezda i pevanja u svlacionici.

I ja bih da sam Zvezdas podrzao Prosineckog, jer covek ima neku ideju, ubrzao je igru, modernizovao. Slazem se da je pitanje koliko ce ga uprava ispratiti. Slusao sam neku konferenciju njegovu na sred sezone, kada je nekako neopazeno izjavio da je trazio Salatu, a nije ga dobio (rekao je u fazonu: niste mi ga doveli, a hocete rezultate). Tako da, ako uprava poslusa njegove zahteve i dovede mu neke igrace po njegovoj meri, onda mozemo gledati neizvesno prvenstvo sledece godine. Ali, kazem vec, ako izgubite u Novom Sadu, i budete treci, moze da se desi da ga uprava vise ne podrzava.

Ne verujem da ce izgubiti poverenje uprave ako puknemo protiv Vose, jer je kao sto si rekao, izvukao maksimum iz ekipe, i ubrzao i modernizovao ekipu. Da je Kristic ostao pitanje je da li bi bili i treci.

Sad i nije bitno da li cemo biti drugi ili treci, jer u prvom slucaju krecemo od 2. kola kvalifikacija, u drugom slucaju krecemo od prvog kola u kojem cemo biti povlasceni i verovatno izvuci neku skblj ekipu. ;)

Propao i Kufre....nije neki igrac,bolje da ne dolazi,ali to je dokaz da je uprava nesposobna da tesko dovodimo igrace,da i to sto dovedemo je rdjavog kvaliteta........
I da glupost koju je izvalio Adzija kako je srpsko trziste eksploatisano je cista nebuloza,ima dobrih igraca i u nasoj ligi i u nasem podmladku samo ih treba pronaci.......kako sad odjednom nevaljaju.....dok su u zvezdi igrali Srbi igrasmo ponekad i kup uefa sada ne mozemo dalje od kvalifikacija........ poslednja generacija koja je donekle obecavala (ali da se nije rasturila) je: Stojkovic-Basta-Dudic-Bisevac-Lukovic-Kovacevic-Milovanovic-Jankovic-Zigic-Pantelic.......

Ma koj ce vam djavo istroseni igraci. Taj Kufre je zreo za penziju a ovi ga najavljuju kao veliko pojacanje. Vilotic je za njega igracina. Jedino vam fali jos jedan dobar centralni bek ako ode Adi. Onaj mali Cosic je teska rupa sto je dokazao ponovo danas protiv Spartaka.

Prosinečki – Zadovoljan sam igrom

Nakon nerešenog rezultata koji je ostvarila njegova ekipa u utakmici sa Spartakom, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je izjavio:

- Mogu da budem zadovoljan htenjem i trkom mojih momaka, čak i igrom. Jedino čime nisam zadovoljan je to što smo primili golove posle naših grešaka. Kod prvog gola je pogrešilo dva ili tri igrača, a posle smo kapitulirali i iz prekida. Mislim da smo odigrali, po meni, dobru utakmicu, dominirali smo, imali nekoliko šansi i u prvom i u drugom poluvremenu, i opet se ponovilo i videlo da nam je realizacija jedan od najvećih problema. Moramo da stvorimo pet šansi kako bismo dali jedan gol. U Novi Sad ćemo otići da pobedimo, da bismo bili drugi. Zvezda uvek ide na pobedu, tako da verujemo da ćemo je ostvariti – rekao je Prosinečki.

Ja sam izgleda sa neke druge planete...Robi,samo nemoj molim te da ovakvim izjavama kopiraš Stanojevića!!!

... secam se jednom, dan derbija, ja u Staklencu, trebao mi net da odradim nesto za posao... i jedno pet minuta kasnije seda pored mene neki lik sa ribom, i ja izvalim ladno Barkos... dosao na skajp... chuku pred tekmu... i dan danas nisam skapirao o cemu se tu radilo... igra se derbi, najvaznija tekma u godini, a centarfor nam sedi u staklencu, dva mesta pored mene :eek: ... razgovara sa kevom valjda...

Ludak... :D Boli ga uvo,dosao malo u Srbiju na odmor. :D

Da,Ergic slobodan a ovi majmuni nesto cekaju...sramota ako ga ne dovedu,momak jedva ceka kad ce da dodje u Zvezdu. :D

Dobro je da Kufre ne dolazi,mator a skup.Evo ga u Spartaku stoper,stavio u dzep Tejga,a danas bio odlican,zaboravio sam mu prezime,ali igra levog a Bratic je desni...Pored njega ima Vilota,bice i MIhajlovic spreman za novu sezonu,Cosic ce ostati...E sad,Cosic,momak je dobar,ima smisla,nije bas tako crno kako pisete,ali fali mu snaga u duelima i fale mu utakmice,a te dve stvari su najmanji problem koji se lako resi,veci je problem sto on nije nas igac a nema sanse da se otkupi ugovor jer bi se moralo dati minimum milionce evra,a to je kod nas previse...Mikic dobar na beku,fali samo levi bek i da dovedu Ergica i Markovica iz OFK-a,plus jednog spica,ali da igra levo,gde sad igra Jevtic...Ne smumnjam da ce Robi napraviti ekipu,samo ako dovedu sve one koje on bude zeleo,a ne da dovode igrace a da zarade na njihovom dovodjenju...

Država ulazi u najtrofejniji klub: Tadić sačuvao Zvezdu

Izmirenje dugova - Predsednik Srbije odigrao ključnu ulogu u ulasku „Telekoma" u Zvezdu, što je klubu omogućilo da nastavi da igra u Evropi. Tadić u petak u poseti Zvezdi
s
Marakana

Predsednik Srbije odigrao je ključnu ulogu u sprečavanju daljeg urušavanja najtrofejnijeg srpskog kluba Crvene zvezde i njenog izbacivanja iz Evrope zbog nagomilanih dugova!
Boris Tadić
Partizanovac zaštitio Zvezdu... Boris Tadić

Osvedočeni partizanovac Boris Tadić zato će se u petak prvi put javno, kako Press saznaje, pojaviti na „Marakani". Time će i simbolično da pruži podršku Zvezdi i čestita joj - pre svih - na najvećem uspehu u istoriji srpskog fudbala, osvajanju Kupa evropskih šampiona pre dvadeset godina u Bariju. Tadić će se na „Marakani" susresti s legendama iz Barija, a biće mu uručen prvi primerak ekskluzivne monografije koja slavi najveći Zvezdin uspeh u istoriji.

- Tadić nije hteo da dozvoli da Crvena zvezda ne igra evropska takmičenja, svestan šta za Srbiju, pristalice ovog kluba, ali i samu Zvezdu znači igranje na evropskim takmičenjima - kažu za Press u upravi Crvene zvezde.

Prosinečki – Zadovoljan sam igrom

Nakon nerešenog rezultata koji je ostvarila njegova ekipa u utakmici sa Spartakom, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je izjavio:

- Mogu da budem zadovoljan htenjem i trkom mojih momaka, čak i igrom. Jedino čime nisam zadovoljan je to što smo primili golove posle naših grešaka. Kod prvog gola je pogrešilo dva ili tri igrača, a posle smo kapitulirali i iz prekida. Mislim da smo odigrali, po meni, dobru utakmicu, dominirali smo, imali nekoliko šansi i u prvom i u drugom poluvremenu, i opet se ponovilo i videlo da nam je realizacija jedan od najvećih problema. Moramo da stvorimo pet šansi kako bismo dali jedan gol. U Novi Sad ćemo otići da pobedimo, da bismo bili drugi. Zvezda uvek ide na pobedu, tako da verujemo da ćemo je ostvariti – rekao je Prosinečki.

Ja sam izgleda sa neke druge planete...Robi,samo nemoj molim te da ovakvim izjavama kopiraš Stanojevića!!!

ako si ti zadovoljan onda smo mi GROBARI prezadovoljni-daj nelupaj vise

Ma koj ce vam djavo istroseni igraci. Taj Kufre je zreo za penziju a ovi ga najavljuju kao veliko pojacanje. Vilotic je za njega igracina. Jedino vam fali jos jedan dobar centralni bek ako ode Adi. Onaj mali Cosic je teska rupa sto je dokazao ponovo danas protiv Spartaka.

Tačno,jedino vam se smanjuju pripreme...Neće me čudtitidapuknete jer godinama unazad kada izgubite šanse zatituluu poslednjimkolima bivajučudni rezultatipavas pobeđuje i kurta i murta..Znalose da će Partizanizvućibar bod udve utakmice pa je i Vojvodina krenula u nameštanje remija....dok njihovom predsedniku nameštanje nije strana stvar...Lukićje tako svojim igračima i Robijurekaoda kiksnu remeijem a potom na kladionicama uložionaravno veće sume i obrnuokapital...*** kad titule već nema što ne bikaoprošlih godina uvjek u zadnjim kolima zvjezda bodove gubilaod boranije iznenadnim rezultatioma...
Pogledajte poslednja kola prošlog prvenstva...sve će vambiti jasnokad je zvezda upitanju uslučajukad nema šanse za titulu...
Đe je tu sad zakon pravda? Đe su tu istraga i sve što lukićpriziva? Mislineko jemajmunpane vidi to?

Mislimda ne treba da se raspravlja o Robertu jer je to trener i po!!! Kamosreće da je nama u Partizanu mjesto ovog našeg debila...Robij e preporodio Zvjedzu imali smo neverovatnodobe derbije gdje je zvezda od 6 poluvremena bilja bolja u 4...Igrom sreće smo prošli u kupu a i u prvenstvu smo dobili zahvaljujući zvezdinim promašajima...moglo je biti drugačije,ali Zvjezda je celu proleće igrala pod pritiskom da mora svaku utakmicu da dobije a to nije lako...
I uspjela je dosta dugo...Nemam zamerku kažem svaka vam čast...

Da je prosinečki imao tim Partizana i klupu dugačku on bi zvezdu tukao sa bar tri gola razlike a igra partizana bi bila mnogo bolja...
Derniji su bili izvanredni,vraćaju nadu u fudbal...
zato ne treba pričati o ne poverenju treneru nego o teranju nesposobne uprave na čelu sa Lukićem,Adžićem i njegovim kumom Dostanićem direktorom omladniske škole...

Bravo robi,vidimo se u sledećem prvenstvu i živeo nam derbi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back